Секс на първа среща - ами сега?!

Специалисти говорят открито за предимствата и недостатъците
Обновена: 4 фев 2020 23:12 | 4 фев 2020 23:05, Екип на Tialoto.bg
66
Секс на първа среща - ами сега?!
IStockphoto
Не са малко жените, които се чудят колко време им е необходимо да общуват с един мъж, преди да позволят интимна близост в една връзка. Психологът Елена Шамова коментира темата пред Wday.
 
Искам или не искам
 
Първо, би било добре самите дами да решат какво очакват от една среща. Ако това е еднократна забивка, тогава защо не? За да бъде връзката с мъж повече от една нощ, между първата среща и първия секс трябва да има поне 4-5 излизания. През това време се формира мъжкото възприятие за жената, мислите за нея, появяват се фантазиите, образът ѝ се фиксира в съзнанието. Разбира се, в живота има изключения. В моята практика имаше случай, когато младите хора, виждайки се, просто загубиха почва под краката от чувства и страст. Сексът при първата среща е бил бурен и спонтанен и досега живеят заедно щастливо.
 
Той ще ме напусне, ако не се съглася
 
Това е най-често срещаният женски страх, толкова широко разпространен, колкото и страхът, че на първа среща момичето ще бъде завлечено в леглото. Поради това в началото на една връзка възникват не малко проблеми. Първо жената се тревожи „какво да прави, ако партньорът предложи секс“, а след това се тревожи със същата сила защо той не ѝ е предложил секс. И спекулациите и подозренията започват по темата за външния вид, личната привлекателност... За мен големият въпрос е дали ще се проведе втора среща и дали ще започне дълга връзка, ако сексът се случи в първите часове на срещата.
 
Още предимства и недостатъци на секса на първа среща четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
През 70-те години нямаше СПИН. Най хубавите ми спомени като студент в София са именно от секса при първа среща. За по трудните една роза , завеждам я на оперета и готово.Демек се правя на интелектуалец.Ех спомени, спомени !
19
1
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 4 години
Мноо си смотан, добре че те е разкарала. Явно е разбрала, че не ставаш.
18
2
 
8
 
! Отговори
Йевач преди 4 години
До ДрагоЕ ти и по време на секс може да водиш разговор, какво ти пречи?Така и двете глави ще извършват някакъв вид дейност. А ако и това не ти харесва, може да се обаждаш - ти си говориш с тях , а после аз или някой друг разцепване мрака.
17
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То не беше среща,а просто случайно запознанство в една студентска квартира.Тя беше дошла на гости при сестра си.И преди била идвала,и никога не се връщала валат.Та ми вика,че на първа среща ако нищо не стане,то няма и да стане и в следващите.Та тая наистина ми взе акъла,нимфо от всякъде. Даскалица била на малките до 3-ти клас.Направо на сутринта се чудих на какво ги учи тия деца.Искаше да ме кани и на прасе,ама аз вече бях дал на заден.Бях се уплашил от тая много.
16
19
 
12
 
! Отговори
Драго преди 4 години
Не си падам по секса. Ако трябва да съм честен ме отвращва. Предпочитам приятен разговор в уютна обстановка - носи ми много по-голямо удовлетворение.
15
6
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
До В.Узунов Дай си мейла, за да ти пратя снимка, за да видиш каква кукла е любовницата ми :) А красавиците са най-лесни за сваляне, защото всички се плашат от тях
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега вече се пляскат у преди първата среща.Ние навремето поне след третата.
13
18
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Майкооооо, тук само един нормален коментар. Всичко живо пенсионери, комунисти и безмозъчници, дето жена не са виждали с години. Ръкотворци - Онанисти. Айде, да ви дам информация от първа ръка, защото виждам, че вие допир с жени нямате. Е, аз имам и то доста. Много жени си лягат на първа среща, ако усетят химия, това е. И не е нужно да сте Ален Делон или Брат Пит. Даже сегашната ми любовница казва, че харесва по-нормални мъже и че красавците не я привличат
12
8
 
10
 
! Отговори
МАРКО преди 4 години
*** И БЕГАШ
11
2
 
51
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Майка ми беше акушерка, роди се дете със СПИН от спинозна майка. Тя е казала: "Докато съм жива, ще спя с всеки мъж, с който мога. Мен са ме заразили и аз ще заразявам. Досега съм заразила 27 човека и ще продължавам." Детето си не е пожалила, родила го е със СПИН, вас ли ще пожали? Опичайте си акъла, историята е истинска
10
6
 
35
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Страшно е да прочетеш толкова много простотия в коментарите, страшно. Възрастни мъже без задръжки и мисъл. Знам, че ще ми нафляскате минусите. А случайно да ви хрумна, че има болни от СПИН, които само си търсят с кой да си легнат с идеята аз умирам, но и други ще завлека?
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шърфънтийски истории
8
0
 
6
 
! Отговори
До узунов преди 4 години
хахааххаааа
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятно е на първа среща.Един път ми се случи, но беше мълниеносно.
6
1
 
18
 
! Отговори
X преди 4 години
С Хангелкова как ли ще стоят нещата ?
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако може да публикувате контактите за връзка на специалистките по секс на първа среща!
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Исландия е прието когато млади мъж е жена се запознаят първо да правят секс няколко пъти за да видят дали наистина си допадат. Ако секса е добър чак тогава решават дали да станат гаджета.
3
2
 
25
 
! Отговори
Бат Минко преди 4 години
Мене не ми върви с жените, беден съм, пари немам.Я дай някоя мъдрост. Искам и аз да съм бохем сваляч!
2
2
 
43
 
! Отговори
x преди 4 години
В темите на Минко не смея да давам мнение.
1
5
 
32
 
! Отговори
Росен Василев Радосл преди 4 години
На втора среща. Ако нещо не е баш както си трябва на третата, но нито миг по-късно.

Спонсорирани публикации