Нови слънчеви очила - кои са тенденциите?

Dolce & Gabbana представи кампанията си пролет-лято 2020 г.
18 фев 2020 19:20, Криси Табачка
5
Нови слънчеви очила - кои са тенденциите?
Снимка: Pixabay

Наближава лятото, а докато ние преглеждаме какви ще са водещите тенденции за сезона, изведнъж се сещаме за нещо много, много важно – слънчевите очила!

Наближават дългите и топли слънчеви дни, в които не можем без задължителния моден аксесоар. Така мигновено се обръщаме за вдъхновение там, където ще го намерим – големите модни къщи и супермоделите.
 
Дори и да не планираме да купуваме техните модели, винаги просто можем да почерпим вдъхновение и да видим какво ще бъде модерно.
 
Така точно навреме и в унисон с времето, Dolce & Gabbana представят своята рекламна кампания за слънчеви очила за пролет-лято 2020 година.
 
Разбира се, верни на своя почерк, те избират любимите си супермодели, сред които виждаме Бианка балти, Исабели Фонтана, Джесика Стам и Талиа Фералис.
 
Според италианската модна къща, това лято ще носим основно ретро вдъхновени слънчеви очила, които маркират завръщането към котешкото око и при диоптричните, и при слънчевите очила.
 
Разбира се, не можем да не обърнем внимание на инкрустациите и детайлите от дантела.

Вижте за какво говорим в галерията на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен 2Производствената цена на сравнително скъпи очила е около 10-20$ друго всичко са royalties към дизайнера и надценка на прекупвачите.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой освен гейчетата с претруфен вкус долче и габана да диктуват вкуса ни.Тичам към мола да ръсна 500 лв за очила щом са казали.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е да си купувате нови очила от по $290 всяка година...
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички качествени очила ги произвежда Luxottica, тази компания е със седалище на производство в Швейцария,и е собственик на Персол,Оакли и Рейбан.Всички останали скъпи марки позват техните лещи.Това с очилата е голяма измама защото цените са завише ни поне 2 пъти и половина.Монопол и то световен.Всички очила над двеста долара са произведени в Luxottica. Но има една качествена японска марка която е по-евтина и ги конкурира на сносни цени. ,,Maui & Jim'' но най си заслужават парата ,,Polaroid''.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мразя да ме праввт на глупав да ми казват какво да го правя след като не се прави ама така да е каквото повикало това се обадило

Спонсорирани публикации