Надал се оказа пак непреодолимо препятствие – победи Григор

Българинът имаше своите добри моменти, но като цяло разочарова
Обновена: 29 фев 2020 08:10 | 29 фев 2020 08:10, Елка Василева
71
Надал се оказа пак непреодолимо препятствие – победи Григор
Григор Димитров. Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал се оказа непреодолимо препятствие за Григор Димитров и победи българина в днешния 1/2-финален мач от турнира в Акапулко.

Матадора стигна до победа след 6:4, 6:2 и така се класира на финала, като утре ще се изправи срещу американеца Тейлър Фриц в него.

Това е 13-и успех за Краля на клея срещу родния тенисист, като хасковлията има един единствен успех срещу него, който датира от 2016 година.

Димитров определено има за какво да съжалява, тъй като във всеки един от двата сета започна по-добре и повеждаше с пробив, но след това се пропука.

В първия сет българинът проби в третия гейм, но веднага след това испанецът върна пробива. В шестия гейм Рафа проби решително и след това си спечели всяко едно от подаванията.

Вторият сет също започна отлично за хасковлията и той дръпна с 2:0 след пробив във втория гейм, но последваха шест поредни гейма за неговия противник, три от които след пробиви.

Спортни новини четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
До БАНкоДа, стана Трети, защото Надал и Джокович бяха контузени, а Гофен отстрани Федерер ! А нашият е много добър срещу Гофен Но нима е лошо и срамно да си в Топ 20 или в Топ 50 на СВЕТОВНИЯ тенис?!
22
2
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
До АнонименДа, Григор играеше по-добре преди, има слаба психика, имаше и слаба физика, която подобри.Относно психиката и нея подобри, но случва се и да се бие сам, особено като се заредят загуби Не е Номер Едно и никога няма да бъде, но си е все още отличен тенисист, макар и не от ранга на Джокович, Надал, Федерер Яд ме е и на Григор, когато загуби, яд ме и на родните ***, които нищо не са постигнали, но го оплюват, че е достигнал върха, защото просто няма сили, както много други !!!
21
2
 
7
 
! Отговори
тТт преди 4 години
Да бъдем позитивни! :) Най-накрая Григор Димитров победи в 2 поредни мача в 1 турнир! ;)
20
5
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Прочети приятелю , с колко спечелени турнира Г. Димитров е бил ТРЕТИ !!!???Тогава беше година на контузии и отказване да добри тенисисти .Никога не е бил по добър от 10 ÷ 20 място .
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 19 И следя тениса още от 2002-ра когато изгряваше Федерер. И много добре знам, че Григор има големи качества, не случайно стана 3- ти в света по едно време и ако си беше запазил тази форма оттогава, щеше да спечели и поне една Титла от Шлема даже.
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този го е смачкал
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 19 Бра'чед, къде видя в поста ми когато казах че Надал и Джокович са станали звезди още на 19 и 20 години, нещо злобно към нашия? Ти превъртя ли?
16
5
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
До АнонименНе всеки може да бъде звезда !!!Някои са просто отлични в своята област, други много добри, други добри Григор може и да не е звезда, но е отличен тенисист, а и много често отиграванията му са оценени високо !!!Ако следите редовно тенис, би трябвало да знаете това, ако не го следите - еми не коментирайте толкова злобно !!!
15
4
 
13
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
До ВАШГлупаво е да се сравняватГригор и божинката !!!Григор е сред първите 20 в света в своята област - тениса, а божинката е тотално провален спортист, повече известен с проявите си извън терена !!!И мен ме е яд на Григор, но да го наричате слаб тенисист - това показва какви сте самите Вие , помислете малко !!!
14
6
 
19
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 години
Надал е машина, на пръстите на едната ръка се броят тенисистите в света, които могат да го победят !!!Не плюйте по Григор, ако някой може да бие Надал - да видим !!!Само балъците си мислят, че яко не си Номер Едно , значи си никой !!!Не, забравяйте, че Григор победи преди това Вавринка, а него никой не може да го нарече слаб, нали !!!
13
7
 
15
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Защо не плюете така националния отбор по футбол, когато падна позорно от Беларус. И всъщност пада от всеки, с който играе, същото ще се случи и с мача срещу Унгария. А Григор, Кобрата и др само чакате да паднат и започвате да ръсите простотии. Жалки комплексари!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 ВАШ, впрочем Надал беше звезда още на 19 години, като спечели първата си титла от Големия Шлем, Джокович също беше звезда още на 20 години като спечели първата си титла от Големия Шлем.
11
15
 
10
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
Някой да е очаквал нещо друго освен да падне Пакпадналов?
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 ВАШ, много жалко, че не сте усетили сарказма в поста ми под номер 9. Трябва наистина да нямаш грам чувство за хумор, брат! )))))))
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сложили сте го заглавна новина, а то дори не е новина. Всеки знае, че Надал ще бие. Къде е новината?!?
8
8
 
8
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 4 години
Не е справедливо...пече си трибуквеника цела седмица в Акапулко, а на вожда ни главата му се е запалила покрай бикинестата в Барцилона....Къдя ша я евакуира сега-не знам..
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 ВАШМного бързо го състари....Още е на 28 години. Тепърва прохожда в тениса нашия и ще трупа опит. Гледай като стане на 35 години к'во ще ги прави всичките наред, особено 40 годишните Надал и Джокович.
6
7
 
8
 
! Отговори
ВАШ преди 4 години
Той ,, имал много неща то играта да подобрява ..."Ех Божинов , Божинов !Мечтите са за 15 годишни , а не за 35.........
5
7
 
15
 
! Отговори
Хасо преди 4 години
Два пъти повежда с 2:0....... И губи концетрация........ мисли си за Маша!!!
4
7
 
20
 
! Отговори
До Yandex преди 4 години
***, сещам се само за едно нещо, дет ти се налага да го правиш с едната ръка, че като ви чета гнусните завистливи коментари, само това ти остава.