Отвлечена, дрогирана... Певицата Дъфи разказва за ужаса

Преди седмици тя призна, че именно това я е накарало да напусне сцената
6 апр 2020 19:45, Нели Христова
63
Отвлечена, дрогирана... Певицата Дъфи разказва за ужаса
Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици певицата Дъфи, която изчезна от светлината на прожекторите през 2010 година, обяви, че е била отвлечена, дрогирана и изнасилена. Днес, на сайта duffywords.com, тя разказва за онези ужасни дни, в които се е страхувала за живота си.

"Страхувам се, че в тази история има много скръб и я разказвам във време, в което всички имат нужда от обратното, започва своето откровение Дъфи. - Мога само да се надявам, че думите ми ще служат като моментно разсейване или, може би, комфорт, че всеки може да излезе от мрака".

Ужасът за певицата започва в ресторант, на рождения й ден. Там тя е дрогирана, а след това е отведена в чужда държава.

"Не мога да си спомня да съм се качвала на самолет, събудих се на задната седалка във ван. След това бях отведена в хотел, а извършителят се върна и ме изнасили. Бях затворена с него още един ден, а той дори не ме погледна. Трябваше да вървя зад гърба му. Мислех си да избягам в съседен град докато спи, но нямах никакви пари", разказва Дъфи. Тя знаела, че животът й е в опасност, след като се прибрала във Великобритания, тъй като извършителят я заплашил, че ще я убие.

"Не се чувствах в безопасност, за да отида в полицията. Усетих, че ако нещо се обърка, ще умра. Той ще ме убие. Не бих могла да си позволя да бъда разбрана погрешно или историята ми да се озове навсякъде по новините, защото тогава щях да съм в опасност", пише певицата.  Тя казва, че е дрогирана в собствения й дом, но не знае, дали е била изнасилена и там.

Дъфи обяснява, че споделя детайли около мрачния случай, защото е "уморена от това да се крие", а и по този начин "се превръща в съучастник на изнасилвача". Тежкото изпитание засяга сериозно психичното й здраве, а някой я заплашил да "извади истината наяве", което я принудило да отиде и да разкаже всичко на полицията.

"Не виждах никого седмици наред и останах напълно сама. Свалях пижамата си и я хвърлях в огъня. След това обличах нова. Косата ми беше толкова сплетена от това, че не я сресвах, че докато скърбях, я отрязах. Мислех си, че ако историята ми стане публична, това ще ме унищожи емоционално, ала това, че се криех, ми навреди много повече", пише още Дъфи.

"Повече няма да има въпроси от типа "Какво се случи с Дъфи?" - вече знаете. Сега съм свободна."

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Не разбрах само тя на вечеря ли е била с похитителя? Ако са я упоили в ресторанта, защо не е осъдила собственика на заведението? Тоя похитител частен самолет ли е имал? Как я е закарал инак по въздух,както твърди? Имам чувство,че е гледала много серии на Никита, не знам как не е казала още ,че е била вербувана от нечие разузнаване. Личи си,че лъже. Неправдоподобно от начало до края.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Бях затворена с него още един ден, а той дори не ме погледна".Искало и се е още, ама човекът се изморил, да не е машина?За тая никой не си спомня, евтин ПР ход да напомни, че е жива.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега се поставете на местото натоя който я е отвлекал.пари за , кола,застраховка,гориво, храна, хотел. Всичко на вятъра за едно Нищо.
21
1
 
2
 
! Отговори
Инцел преди 4 години
Това е експроприация, няма само чадовете да се радват на сочните самки, някой събрат си е взел това което му се полага по право, само мога благородно да завиждам!
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
История съшита с бели конци. Толкова нелогични глупости, че не отива даже и на жълтите медии да ги пишат...
19
0
 
10
 
! Отговори
Честно преди 4 години
И как е стигнала до Великобритания без пари? Ако е избягала защо не е съобщила на полицията? Щом пак е била заплашвана във Великобритания,защо си е мълчала? Ако са искали откуп,кой го е платил? Как не е била продадена за *** и упоена през цялото време? Ако са я спасили полицаите,нямаше ли да им благодари и да разкрие имената им? Хората можеха да ги повишат.***Съжалявам,ама нещо не се връзва. Надявам се да не е реклама,зашото е правила много секс и е взимала наркотици.
18
1
 
6
 
! Отговори
ох преди 4 години
До самата истина + Еми да не е могла да тръгне, защото онзи още не и е бил платил
17
2
 
9
 
! Отговори
леле преди 4 години
Кай знае колко се е друсала, поркала и ръчкала докато са се скарали с "изнасилвача" ! Тогава е решила да се направи на интересна за малко съжаление и много реклама. А хубавецът ще стои на тръни да не би Дъфи изведнъж да си "спомни" кой я е изнасилил !
16
1
 
17
 
! Отговори
самата истина преди 4 години
" Мислех си да избягам в съседен град докато спи, но нямах никакви пари" по нататък даже не четох
15
2
 
2
 
! Отговори
мхм преди 4 години
всяка жена, която мълчи е съучастник и си го заслужава
14
0
 
9
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Коя?
13
1
 
14
 
! Отговори
Детектив преди 4 години
Първо е дрогирана,след това -отвлечена.Накрая е изнасилена!
12
0
 
20
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Че то не остана звезда да не е била жертва на насилие. И все тежки случаи.Единствено Мадона си е *** по душа - но пък тя е расла във семейството на поп.Какво ли не фантазират тези кухавели само и само да има повод за интервюта и участия.
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудно ми как някой дрогира някого и го отвлича изнася го в чужда държава след това го качва в хотел ???
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Повече няма да има въпроси от типа "Какво се случи с Дъфи?"??? ...Това е въпрос, който никога не е бил задаван.
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова е била надрусана, че е халюцинирала. Възприетото под въздействието на дрогата й се е сторило реалност.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми звучи че доброволно е тръгнала и си е правила оргии.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше едно време един вестник ( някаква "драма" беше ) та на този вестник му викахме, вестника на ( нае* б"" ани::: те и изоставените ) И тази статия сякаш оттам е копирана!
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй, тъй... Повервахме! Явно е много отчаяна, че и тя е решила по тоя начин да напомни за себе си
5
4
 
1
 
! Отговори
Фашистки-внук преди 4 години
Касовите апарати Ще доведат до Корона трета серия А още не сме видели втора

Спонсорирани публикации