Заловиха още над 250 кг кокаин в Студентски град в София

Намерените пакети са над 300
Обновена: 27 май 2020 12:00 | 27 май 2020 08:40, Елка Василева
94
Заловиха още над 250 кг кокаин в Студентски град в София
Снимка: МВР

Нови над  250 кг кокаин са намерени в апартамент в столичния квартал "Студентски град".

Късно снощи екипи на СДВР и ГДБОП са влезли в жилището, съобщи БНР, като се позова на свои източници.

Още по темата

По непотвърдена информация жилището е на мъжа, който беше задържан преди дни в "Студентски град" с близо 40 кг кокаин в колата си.

Намерените пакети са над 300 и в момента продължава работата на място.

Източници, близки до разследването, обясниха, че вероятно става въпрос за депо за наркотици, като не е изключено дрогата да е била предназначена за износ.

Продължава разследването по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
6
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Хванатият с 250 кг кокаин си стоял кротко в следствието и си пиел кафето със следователя , и не искал да говори !!! Това следствие ли е или почивен дом ? Каксво стана с порословутия серум на истината ?????? Кога ще чуем , че благодарение на серума престъпниците са "изпели" всички поръчители и платилите убийства, дрога, кражби ????? <КОга , бе , другари следователи ??? Българите ли са най-големите риби , та да им пробутвате истории за мълчаливи престъпници ???
61
1
 
21
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Дрогата хваната - добре ! Ами , кога ще хванете вносителите и разпространителите ? Или никой не иска да го хваща ?
60
3
 
7
 
! Отговори
Sofis преди 3 години
До 59,първо кокаина не стига до "наркоманите" защото това са хора на евтина ДРОГА. КОКАИНА Е ЗА БОГАТАШИ И ОСВЕН ТОВА ГЕШЕВ Е НАЗНАЧЕН ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ КОЙТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. АЙДЕ МАЛКО СЕ ПРОСВЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ!!!!!
59
0
 
10
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Така става като не си плащаш Такса спокойствие !!!
58
7
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
До ДДРОнег 52Какво повече искаш да прави гл. прокурор? Точно защото си върши работата са заловени тези кг. кокаин! Сигурно има още много неоооткрита дрога, но и има много открита! 300 кг. няма да стигнат до наркоманите и незнам колко стотици милиони лева няма да получат бандитите. Това малко ли е?
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко щеше да е нормално ако е имало информация от чужда служба, нашите са следили месеци канала и са хванали голяма пратка. Сега въпросите са много - стока в такъв мащаб означава отлична организация и висша протекция. Какво (не) правят много служби и защо? Въпросния човечеч е вече пътник. Да вземе хапчето от адвоката си и да не се замисля, че иначе какво го чака... Но с тава ще се почне... Дали и колко други такива депа има? Чий ли спонсор е бил благодетеля? Очакваме развитие.
56
6
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Червената буржоазия ще потопи българите отново ! Червените им отроци тотално излязоха от релси и харчат откраднатите от родителите им народни пари без мярка , защото не са изработили и една стотинка през живота си ! Но пък има още червени бабички, които гласуват за червените кърлежи !
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3 дена ще отшуми и после ще я върнат на когото трябва дрогата.В БГ полицай има във всяка схема за престъпление!Тука е държавата на Шментьо Капелов!
54
1
 
18
 
! Отговори
Яким Вълев Донев 2 преди 3 години
... Ако някой е "пропял" по веригата - 1000 процента ще получи "масивен инфаркт" , ще се "самоубие" или спирачките на джипа му ще откажат на опасен завой в скоро време... Но по скоро са "отпуснали" 250 кила да бъдат "хванати" за пред баламите , за да могат да минат сигурно други 2500 кила..... Във над 70 - 80 процента от Дискотеките и баровете в Студентски град се предлагат наркотични вещества. Те всъщност така се й издържат. Да не си мислите , че правят "оборот" от пиячка и вход , а? Ха ха....
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уелее каква Драма! Сега друг ще трябва да продава. Мани мани.
52
0
 
10
 
! Отговори
Тиквата Боко преди 3 години
С този прах поколението на анонимните ще стане още по анонимно. Господ да ни пази какви специалисти ще се появят след време.
51
1
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Браво на полицията - заловиха голямо количество наркотик !!!Обаче си задавам следния въпрос - А колко наркотик е останал НЕЗАЛОВЕН ???И кои са организаторите на нарко-пласирането и нарко-доставянето ???Дали не са на ниво министри ???Каскета гешеФФ ще се изходи ли по въпроса или бори селската престъпност и няма време за градската !!!
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теа ми беше пудрата захар за мекици бе, са кво ши ям!
49
0
 
14
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 3 години
..... "Хванали" са , за пред вас , 250 кила за да отчетат дейност и да покажат пред поръчковите медии колко са ... "Велики" ...... !!! А имате ли си на представа изобщо КОЛКО КИЛА НЕ СА "ХВАНАЛИ" ..... ?!?! Има доста Държави в Световен мащаб чиято Икономика се подържа и "процъфтява" единствено от Бизнеса с Наркотици !!!!! Военната , Фармацевтичната и Наркотичната Промишленост са тези които подържат Световната Икономика и може да бъдете сигурни , че НИКОГА НЕ МОГАТ И НЯМА ДА БЪДАТ СПРЕНИ !!!....
48
0
 
6
 
! Отговори
М дааа преди 3 години
Това са мнооого кинти, при положение , че грамчето "пета цедка" е 50? , а от тези 250 кг ще излязат много такива грамчета
47
1
 
27
 
! Отговори
1214 преди 3 години
Първо който са го спирали куки знае,че дори да се държиш като пълен *** няма да ти направят обиск. Естествено службите са знаели за стоката, но целия цирк е представен като случайност защото някой някъде по веригата е пропял. Тепърва предстоят интересни арести и убийства.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Ако му се мре тогава ще пропее.
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 44 А бе овеен, става въпрос за наркотик предназначен за богаташи, не за изпаднали наркомани дето нямат за доза хероин. 200 лева кой изпаднал наркоман ще си позволи на ден?
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Бойко много му се насъбра напоследък, то Божков не го слага в малкия му джоб, то неудобни въпроси му задаваха, сега и кокаина съвсем случайно му думнха, недейте така че кръвно ще дигне човека.
43
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами българите масово са пияници и наркомани! Пушат трева, искат да се продава свободно и се боцкат с хероин, а когато нямат пари пушат билка хахаха това са българите

Спонсорирани публикации