Георги Мамалев: Малко работа има Бил Гейтс, че ще чипира чичо Ганчо

Актьорът сподели, че се надява на ваксина
25 дек 2020 16:30, Нели Христова
101

 

На най-семейния празник в една различна година ви потапяме в едно друго измерение - на хумора като начин на живот.


Тежката битка на Георги Мамалев през изминалата година е с новия вирус и познатата зараза... на театъра.

"Не съм подозирал, че в живота ще ми се случи такава година. Може би по-тежко от това е, ако да речем има война. Срутиха се купища планове, пътувания, спектакли, представления. В момента програмата в театъра се променя много често, защото както се казва в казармата "Всяка заповед е предпоследна“. Не се знае кой е бил контактен, кой се е разболял - от екипите, от колегите и т.н.", каза актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Сметките не излизат. При 30% салон не можеш и да плащаш наеми, защото никой не намалява наемите", допълни Мамалев.

Прожекторите угасват, седалките остават празни, а залата – тиха. Но не това е най-страшното.

"Хора, които познавах ги няма. Но се надяваме на ваксината. Това е единственото спасение. Ваксина за смях няма. Чувството за хумор е въпрос на интелигентност. Смехът обогатява човечеството, за да можем да погледнем някак си по-спокойно и все пак да не си губим чувството за хумор върху тази ситуация, която е сега", допълни той.

А в тази ситуация главна роля играят медиците. На тях уповава вярата си, че скоро смехът отново ще изпълва залата.

"Не мислете, че учените са толкова шашави и толкова подли хора, които ще създадат ваксина, която да убие хората. Този как беше – Бил Гейтс, щял да чипира човечеството. Малко работа има Бил Гейтс, че ще чипира чичо Ганчо от Долно Нанагорнище. Ще го чипира точно него, щото ще чуе такива работи... Както един приятел викаше: "Е как, всички ще ни чипират и само ни наблюдават". Примерно мен ме чипират и Бил Гейтс само ме наблюдава мен и по някое време вика: "Оп, оп, Жорката как се разпуснал", подчерта събеседникът.

И на нас Мамалев пожелава да не се разпускаме.

"Тая година да го направим като един мил, семеен празник. Да си бъдем повече с близките, за да можем да се съберем, да си кажем неща, които си говорим по телефоните. Затова нека тази година бъде по-събрано, пак весело, но по-събрано. Да не се разпускаме. Това нещо ще мине! И затова това нещо да мине по-добре, такава трябва да бъде наздравицата ни. Да сме живи, но най-важното: да бъдем здрави", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
19
 
6
 
! Отговори
Ами, да... преди 3 години
ПРИБИРАНЕТО НА РУСОФИЛИТЕ ОТ ПУТИН, ЩЕ СТАВА, ПО РЕДА НА УШНИТЕ МАРКИ.ВЕЧЕ, РАЗБРА О ТОЙ, ЧЕ ОТ ТЯХ, НИЩО НЕ СТАВА.... ПОНЕ ДА ПО РАБОТЯТ МАЛКО В СИБИР...."НА ПОЛЗУ РУСКОМУ РОДУ."... ..!
40
8
 
46
 
! Отговори
До 66773 преди 3 години
Защо бялата Раса ли? Защото е доказано че тя е по интелигентна. И именно тя ще бъде заплаха за новия световен ред. Да не говорим че на господарите им трябват роби а не мислещи. А както знаем белите трудно биха станали Роби
39
11
 
41
 
! Отговори
До 37: преди 3 години
Изобщо не е претоварена планетата.Ако летиш със самолет над САЩ, Канада и азиатската част на Русия, ще видиш огромни територии, които не са заселени. Само тези държави могат да поемат 10 пъти населението на планетата.Даже за една Турция, потърси с Гугъл мап в т.н. Анадол. Празни територии.Китай - провинция Вътрешна Монголия е почти незаселена.Мога да ти продължавам още.Не повтаряйте като папагали някакви лъжи.
38
19
 
11
 
! Отговори
Ами, да... преди 3 години
ТЕ КОМУНИСТИТЕ, ВСИЧКИ СА ЧИПИРАНИ ВЕЧЕ....САМО ЧАКАТ ЗА УШНИ МАРКИ ОТ РУСИЯ.
37
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проглуши ни с таз ваксина бре Жоре, оглушааме. Кокошките даже спряха а носат. На ваксинирането няма да те питат горят ли ти бушоните...
36
4
 
39
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Жоре, само да допълня че ако си мислиш че Били Гейтс е морален, сори ама той е един Комарджия. Даже и правата за неговия велик M$ DOS ги е спечелил на комар. Всичките Windows разработки до 98 и NT са дело на IBM, а мрежовата поддръжка е открадната от Unix за което има писано много. Да не говориме че поне 10 негови програмиста мистериозно са починали след като са напуснали M$ и сега същия този човек ще ми говори за ваксини и ще е загрижен за нашето здраве. Аре нема нужда.
35
6
 
18
 
! Отговори
66773 преди 3 години
Това с чипирането е за утеха на суетните, че някой ги брои за нещо значимо. като тостраним чипирането, остава същината - намаляване на населението, защото планетата вече е пертоварена, ресурсите се изчерпват, технологиите улесняват много дейности. като се тегли чертата, се вижда кой остава под нея. Кото не е клекнал пред вируса, ще го ваксинират, за да не се допускат пробиви вплана. Щръква, обаче, въпросителна - защо бялата раса е мишената този път.
34
13
 
26
 
! Отговори
М. Ангелов преди 3 години
Препоръчам на Г-н Мамалев да прочете книгата "Не пипай тази книга" на германският писател Ян Ван Хелсинг (това е псевдоним). А ако няма много свободно време то поне главата за новият световен ред който се готви на човечеството от ИЛЮМИНАТИТЕ. Книгата е забранена в Германия. Със здраве!
33
9
 
41
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Жоре, Жоре. Стига с тази реклама, скочихме срещу чичко Гейтс, защото той преди няколко години каза че земята е пренаселена и трябва малко да се намали човечеството. Сега дойде вируса, и хоп компанията в която Гейтс е инвестирал 50млн. Ще доставя ваксините. А както знаеме Били се интересува само от $$$. Прави си сметката каква е далаверата. Аз мога да мисля за разлика от теб.
32
10
 
40
 
! Отговори
Математ. Гимназия преди 3 години
Няма да споменавам коя точно математическа гимназия,но имах съученик с име Гaнчo, който имаше феноменалнапамет съчетана с аналитично и логично мислене.Признак на низка култура е да се подиграваш с името на някого,никой не избира сам името си, често е кръстен на дядо/баба иликомбинация от техните имена.Мамалев не е нищо повече от останалите българи -нито като интелект, нито като красота, нито като морал.Никой не му е искал мнението, нека да го споделя само с неговитеблизки и роднини.
31
5
 
35
 
! Отговори
Спиро преди 3 години
Тоя винаги е бил слуга на властта, така, че и да го чипират няма да му е проблем!
30
6
 
30
 
! Отговори
аде де преди 3 години
Този толуп може ли да ни обясни, какво пък толкова работи Бильо ГЕЙтса, та толкова е зает?
29
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На никой не му пука за чичо ***, а за тоталният контрол. Това е вид наркомания на богатите. В телефоните ви има клауза, че ви събират личните данни. Т.е. събират и информация кои сайтове посещава чичо ***, с кой се снима, на кой се обажда. Привидно безобидни данни. Но като се вкарат няколко милиона потребители и няколко супер компютъра има доста възможности
28
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво чипиране бе... Ще ви попилеят имунната система с този експеримент... Я рак, я автоимунно заболяване, кой знае какво са опаковали в нано-липидчетата... Проблеми със забременяването... Тепърва предстои да видим. А още не сме видели дори дали работят - реално, средата на ноември е започнало тестването при доброволците - тогава е сложена втората доза.
27
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жорка, ти за пет лева и отрова за хлебaрки ще рекламираш вече бе, братче!
26
26
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тука няма да се ваксинирант само тези с руския чип /петолъчка/ в кратуната :)))))))))))на тях ваксина им не требе :)))))))))))))))
25
44
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, Божке, колко насериозно се вземат българите: цял свят ще се ваксинира, само ние обаче знаем, че някой се интересува от нас и иска да ни контролира, унищожи и не знам още какво си. А туй дето ние сами си правим, никой не може да ни го направи, другите им е бедна фантазията за нашето мизерно самоизяждане. Мъка, голяма мъка...
24
8
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахааа, руската ваксина е по-евтина защото вместо чип ще им слагат ушен номер на ваксинираните :)))))))))))))))))))))))))))))))))
23
12
 
37
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Мамальо май е захлебил нещо от чекмеджето!
22
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жоре, колко пари взе за рекламата?Защо се подиграваш с български те имена и населени места?

Спонсорирани публикации