Според зодията: Обичате ли да ходите по срещи?

Някои не обичат да говорят за себе си, други са доста любопитни
20 фев 2021 17:00, Теодора Драгоева
6
Според зодията: Обичате ли да ходите по срещи?
IStockphoto

Обичате ли първите срещи и новите запознанства? Ако отговорът ви е "не!", то не сте единствен. Повечето хора обичат да бъдат влюбени и да си имат постоянна половинка, но за много от личности излизането на първа среща си е вид изпитание, което ги кара да се чувстват дискомфортно.

 
Както повечето неща в живота и отношението към първите срещи е субективно и до голяма степен зависи от зодията на човек.
 
Разберете какво ви дразни най-много в търсенето на нова любов, базирано на вашия зодиакален знак:
 
Овен
 
Ако сте истински Овен, то вие трябва да обичате първите срещи и запознанствата. По натура вие сте приключенски настроени и винаги сте отворени да опитвате нови неща и предизвикателства. Ето защо обичате да ходите на първи срещи, защото те са един вид ново преживяване за вас. Обаче вие наистина много мразите да ходите на втора, трета и четвърта среща, защото нещата постепенно започват да се усложняват...
 
Телец
 
Вие имате склонността да започвате връзка, едва след като видите, че в нея има някакъв потенциал. Наясно сте, че инвестирането на чувства и емоции в нови отношения, може да бъде нож с две остриета. Вие от една страна, обичате да се потапяте в нови емоции, но от друга, мразите да залагате не непознатото. Знаете, че в крайна сметка това ви прави уязвими и че има верроятност да претърпите голямо разочарование.

Близнаци
 
Вие мразите да се чувствате като на кръстосан разпит, а първите срещи често са точно такива. В същото време като представител на зодия Близнаци, вие сте естествено любопитен и винаги ви се иска да знаете повече за другия човек, от колкото той знае за вас. Вие просто искате да бъдете този, който задава всичките въпроси. Но когато ролите се обърнат, тогава вие започвате да ставате нервни и да се разстройвате.

Рак
 
Вие сте прекалено безкористни, когато сте във връзки и мразите това качество в себе си. По своята същност вие сте добър човек, който винаги поставя нуждите на другите пред своите собствени. Именно затова, когато започнете да излизате с нов човек, вие без да искате поставяте неговите желания пред своите. Но вие мразите това у себе си, защото знаете, че другият човек може да се възползва от вашата доброта.
 
Любопитна информация за останалите зодии ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, какви простотии...
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На гладен стомах срещата не може
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви срещи беден човек
1
6
 
2
 
! Отговори
Читател преди 3 години
От началото на пандемията до наши дни,по вече от 23 лекокрили фусти,са се простили с живота си,защото не са понесли затварянето им по домовете.Изневерите за някои от т. нар. нежен пол,станаха необходимост,която им задоволява сърбежа на малко скритите вече места.

Спонсорирани публикации