Как Венци Мицов се зарази с COVID-19 докато чака за ваксина?

Музикантът вече се лекува у дома
10 мар 2021 07:20, Нели Христова
61
Как Венци Мицов се зарази с COVID-19 докато чака за ваксина?
Снимка: БГНЕС

Музикантът Венци Мицов се зарази с коронавирус на опашка за ваксини. Бившият общински съветник проявил симптоми само дни след имунизацията.

На 20 февруари Венци Мицов избира да се възползва от "зелените коридори" и се озовава на опашката за имунизации пред "Света Анна“.

"Симптомите се появиха на 21-ви, което ме наведе на мисълта, че моето имунизиране на 20-и е довело до заразяването", заяви музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Следва положителен PCR тест и няколко дни по-късно – двустранна пневмония. Така Венци Мицов се озовава в Kовид отделението на "Александровска" болница.

"Влязох в болницата с ясната идея, че няма да се дам на някаква китайска гадинка и че ще се боря с нея и няма да си представям, че ще се случат някакви лоши неща. Най-тежко е безвремието, когато примерно в 12 на обяд ти сложат обедните лекарства и после имаш едни 6 часа до 6 вечерта, в които няма какво да правиш – просто лежиш", обясни той.

От вчера музикантът вече е вкъщи, но разказва че борбата му с коварната болест продължава. Признава, че срещата с Ковид е затвърдила мнението му, че вирусът не е за подценяване. Признава, че разбира негодуванието на хората срещу ограничителните мерки, но не разбира пропуските в управлението на кризата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
12
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
хахаха :) що за плитка пропаганда :)Венци Мицов ще е първия заразен, проявил симптоми на първия ден след заразяването :)
38
0
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
"Признава, че разбира негодуванието на хората срещу ограничителните мерки, но не разбира пропуските в управлението на кризата."Тука ми стана ясно, че думите на Мицов са измислица - пропуски в управлението на кризата няма, питайте Баце и Ангелов, всичко е под контрол, цяла Европа ни се възхищава.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами как се заразил на опашката - чакал на опашка, дошъл му редът, боцнали го и се заразил.
36
0
 
21
 
! Отговори
Х преди 3 години
Чаках на същата опашка заедно с Мицов, беше няколко човека след мен, бяхме не повече от 10 човека следобяда. Няма ми нищо. Ваксинира се след мен и си тръгна преди мен. Не звучи сериозно. Симптоми след ден е малко вероятно да се проявят
35
7
 
15
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 години
А на опашката имало ли е някой освен него? И ако някой не е разбрал въпроса ми- ще задам друг:А не е ли възможно ваксината да го е разболяла?
34
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докат е грухтял ракия с други диви селяни и са дънили чалга в някоя пропаднала дупка
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами аз постоянно си вися по опашки, но ваксина не си слагам. Не разбирам каква е причината да не се разболявам
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой, по дяволите, се интересува от продажното л-еке Мицов? Кой?
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От дюнер?
30
1
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Не как , а защо? И по-точно защо си мислите, че някой му пука, как поредното артистче бохемче-с-коремче, вярващо че няма вирус, ходещо на купони, тайни партита, къмпинг Градина и прочие оборски неща, се е заразило с коронката. ДНЕСа, много хора ви помолихме направете раздел Местим и там слагайте тези новини.
29
0
 
22
 
! Отговори
Няма да има субсидия преди 3 години
Независимо колко статии на ден пускате за уникалното заразяване на това лице, с Витков този път няма да добарат субсидията. Не го ли разбират и те и да спрат да плащат за разкази, като че на оцелял от холокоста?
28
0
 
15
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Докато е ручал на Витошка 3 кила пържоли трябва да е станало
27
2
 
4
 
! Отговори
ВБА преди 3 години
Само, ако е Астра Зенека в повечето случаи е така..тресе Ви и...та, ако Ви ваксинират с нея поне 15-30 минути си стойте там. Другите ваксини са за предпочитане даже и руските...по малко странични ефекти...55+ с Модерна и руските.. еее.. "гаранция" Франция...от това, що се пише...🇧🇬👍
26
0
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласомът преди 3 години
Брадатата Принцеса прескочи трапа;))) Сега, аркадан инжекции в дирникът, дорде запей с Витков "Боли *** Газот";)))
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
може да е от ваксината страничен ефект - да не е проработила
24
0
 
8
 
! Отговори
Дидка преди 3 години
Никой не знае абсолютно всичко , което става в човешкото тяло. Възможно е да е бил носител на вируса и поставянето на ваксина да е ускорило появата на симптомите. Занижен имунитет в момента на поставяне на ваксина и организма изработва имунните тела с по ярка проява на заболяването. А и лекарите са наясно, че наднорменото тегло не е признак на здраво тяло. Спорт, диета , хранене със здравословни храни , премерени количества алкохол и без други " коктейли",,, СПАВАНЕ на МЕРКИТЕ !
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тумбакис
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Как Венци Мицов се зарази с COVID-19 докато чака за ваксина? ''........................много просто - като е с наднормено тегло, слабо-подвижен и си угажда с яденето ... ето така се зарази, а не с чакането за ваксина.
21
0
 
25
 
! Отговори
Хайде стига преди 3 години
сте ни занимавали с този!То не бяха репортажи от болницата,сега от къщи,утре да очакваме и от тоалетната,как се е изходил?!?И други боледувахме,стояхме в болница,сега дооздравяваме и довъзстановяваме у дома,какво толкова,неприятно,но факт,не е болка за умиране,въпреки,че някой си отидоха от този свят!Бог да ги прости!Останалите живи,да сме живи и здрави,че сме оживяли и оздравяли!!!
20
0
 
21
 
! Отговори
Кривондел преди 3 години
На 20ти е наредил на опашка, на 21ви вече болен. А инкубационни периоди, това-онова?

Спонсорирани публикации