Полиция при Хари и Меган 4 пъти за един месец

Двойката се страхува за сигурността си
27
Полиция при Хари и Меган 4 пъти за един месец
Снимка: БГНЕС

Миналия юли Меган Маркъл и принц Хари закупиха имение в Монтесито, Калифорния, за над 14 милиона долара. Сега те живеят в него с едногодишния си син Арчи и се подготвят за раждането на дъщеря им. Според официалните данни през няколкото месеца от живота на двойката в къщата полицията е идвала при тях девет пъти.

Тази информация беше потвърдена от шерифския офис на Санта Барбара. Там отбелязаха, че полицията е получавала телефонни обаждания и е отивала на място след задействане на алармата, съобщи БГНЕС.

Отбелязва се, че полицията идвала в дома на двойката четири пъти през юли миналата година - малко след като Меган и Хари се преместели в Санта Барбара от Лос Анджелис, където живеят в наето имение. В навечерието на Коледа полицията получила ново обаждане от къщата на 39-годишната Меган и 36-годишния Хари, след като непознат влязъл незаконно на тяхна територия. 37-годишният Никълъс Брукс бе осъден за незаконно влизане на чужд имот, но след това бе освободен. Последното обаждане е записано на 16 февруари и е отбелязано като „активиране на аларма“.

В интервю за Опра Уинфри херцозите на Съсекс разкриха, че се страхуват за своята безопасност, след като се отказаха от кралските си правомощия. Принц Хари призна, че никога не е мислил, че след "Megsit" никога вече няма да бъде охраняван от британската служба за сигурност, която се финансира от данъкоплатците от Обединеното кралство. „В това положение съм от раждането. Наследих този риск. Така че това (да нямам охрана) беше шок за мен“ , каза той. Сега съпрузите плащат услугите на бодигардове от собствения си джоб.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Меганполицияхари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Тъмнокож преди 3 години
Сега, ако Меган роди черно или даже мургавичко детенце, ще опищи целия свят как го онеправдават заради цвета на кожата.Ако първото беше черничко, с топ нямаше да могат да я мръднат от двореца. Доживот щеше да се прави на мъченица. Ама Господ разбърка картите и то - рижаво като баща си.
20
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 3 години
Тия си мислят , че цял свят тях ги гледа !
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв шок за Хари, вече сам трябва да си плаща за охраната. Жив да го оплачеш.
18
1
 
7
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Този принц дали пък не работи по плана на връщането на Америка в Британската империя?Принцът на Америка.
17
0
 
9
 
! Отговори
Ква тяхна територия? преди 3 години
Ако тук частната собственост е неприкосновена (по конституция), там тя е свещенна.И с право е разрешено да я опазват с оръжие !
16
0
 
21
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
"след като непознат влязъл незаконно на тяхна територия". Каква тяхна територия? Те да не са държава? Незаконно е влязъл в техния имот.
15
0
 
24
 
! Отговори
Аххмед Детонатора преди 3 години
Този е много загубен. Какъв принц си ти. Една охрана нямаш. Стани един политик в България, бе аххмак. Ахмед Доган НСО го пази както бин Ладин не е пазен. Разчита на тъпата Англия още. Хайванннин.
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търтей безполезен
13
1
 
8
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 3 години
звъне ми неква меган
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган нали иска да става президент, като влезе в Белия дом ще я охраняват. Но не знам дали не е много расистко място това "белия дом", трябва да пита Обама преди да ревне по телевизиите
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган му играе театри и Харито горкото не може да се окопити да види от къде изгрява слънцето. Как елегантно го пуска по пързалката - то не са расизъм, обиди, статии, рев за сигурност, за независимост....Има такива хора "жертви" ( и мъже и жени), виждал съм го в действие. Атака след атака, докато истинската жертва се осъзнае минали десет години...
10
2
 
3
 
! Отговори
сравнение преди 3 години
Милицията проверява Навални през два часа в имението му за разлика от Хари Меган
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква борба за трона. Кралицата е още жива. Борби за трона няма да има, всичко е ясно там, но може да има борба за оцеляването на монархията. Англичаните имат много голям респект и уважение към Елизабет Втора, но когато тя си отиде, не се знае дали няма да има референдум и край на монархията.
8
2
 
35
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Харинце, в този т.нар "шок" да нямаш охрана живеят всички нормални хора на земята. Вие двамката нали искахте да сте като тях, да нямате отговорности към Короната. Ми хубаво, ама не ви ли мина през главите, че отпадането на отговорностите се съпровожда и с отпадане на привилегиите. Тези се превръщат в параноици, мислят че хората си нямат друга работа и само с тях се занимават. А ако баба Бети реши нещо да прави никаква охрана да я спре.
7
0
 
4
 
! Отговори
Друга тема преди 3 години
Психиатрите са едни от най големите професионални мошенници в България и по света ! Щом като изписват от психиатриите хора, които са ги повредили , значи е така !Живко от Варна не е психо болен и не е бил такъв!
6
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На негово място не бих мърдал от Америка, че сега ще почне една борба за трона, винаги могат да им препишат някакви неща именно на тях набедените черни овци.
5
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ е опасно място за живеене има защо да се страхуват. Набутали са се като са купили имение. Можеха да идат в Русия с толко пари и да си живеят там на спокойствие.
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаха да си живеят като обикновени хора, какъв им е проблема? Наемат си частна охрана и си живеят като другите известни.
3
2
 
8
 
! Отговори
Ти не гледай преди 3 години
буля Мегана,ами нашта Мара,да хване Оскара !
2
1
 
48
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Принц Хари:Бабо бабо що таканали доведох ти снаха?Кралицата:Ти хубаво доведе, ама ти казах да е със синя кръв,а не със сини венци.