Бакалова не спечели "Оскар" за поддържаща роля, статуетката отиде при Юн Ю-джун

Българката беше оприличена на Мерилин Монро от Брад Пит, който й предрече блестяща филмова кариера
Обновена: 26 апр 2021 06:09 | 26 апр 2021 05:19, Анисия Иванова
124
Бакалова не спечели "Оскар" за поддържаща роля, статуетката отиде при Юн Ю-джун
Снимка: БГНЕС

Мария Бакалова не получи "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля. Победителка е южнокорейската актриса Юн Ю-джун за участието си във филма "Минари”.

Въпреки че не успя да се пребори за наградата българката беше оприличена на Мерилин Монро от Брад Пит, който й предрече блестяща бъдеща филмова кариера, съобщи БГНЕС

Победителката Юн Ю-джун е първата корейка, номинирана за актьорска награда от американската филмова академия.

Тя почти се свлече на колене, след като беше обявена за победител в тази категория от Брад Пит.

"Г-н Пит, най-накрая ми е приятно да се запознаем", каза тя, предизвиквайки смях сред аудиторията. „Как мога да победя Глен Клоуз?“ добави тя.

Юн Ю-джун, която играе нечестиво любезната баба в сърцераздирателната история за южнокорейско семейство, което се премества да живее в Америка, заяви, че актьорите наистина са се почувствали сякаш са едно семейство, докато са снимали филма.

Бакалова бе номинирана за участието си в лентата на Саша Барън Коен - "Борат 2", където изигра ролята на Тутар Сагдиев - дъщеря на Борат. Бургазлийката беше номинирана редом до големи имена като Оливиа Колман, Глен Клоуз, Аманда Сийфрид и Юн Йо-Джонг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами няма да спечели.Защото не е за Оскар. Ако се дава Оскар за подобни роли с десет реплики с диалект и просташки пародии.Значи американската академия и киното изобщо трябва да е спряло да съществува.И мен не ме грабва това момиче.Един аритст ГОЛЯМ трябва да има харизма и да докосва!
65
1
 
20
 
! Отговори
Роки преди 3 години
Нищо лично, обаче нещо не ме грабва това момиче, не знам защо.
64
6
 
10
 
! Отговори
Меди доганов преди 3 години
Със същия успех ролята би изиграл данчо ментата, мой човек, аз съм го учил.!.
63
8
 
12
 
! Отговори
mn преди 3 години
Момичето е талантливо. По-скоро самият филм, за който е номинирана е такъв, че по-трудно може да се спечели отличие от него.
62
1
 
15
 
! Отговори
За това е учила преди 3 години
За това е учила,участвала във филма и слава не получила.Филма е слаб и труден за гледане, истинска помия за кокошки, но все пак е успех за Мария и дано има късмет занапред!
61
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лоши сме станали...момичето общува и работи на дневна база с хора, които ние гледаме и ще гледаме само по ТВ и Нетфликс. Много се радвам за нея. Браво, Мария!
60
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се пробва във филмите за възрастни
59
1
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Не пишете неверни неща - не само че не ви карат да мучите от възторг, ами дори ви писаха просто да не гледате. Недейте да преиначавате думите.
58
2
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Виновни двете страни - как ли пък не, я дайте да разсъждаваме - някой на 20 години, може и мъж да е, защото и немалко и такива има, е еднакво виновен с някой изпечен в бранша на 60 г. и отгоре? А кой отговаря в крайна сметка, било то за филм, било то за нещо по-сериозно, ами ако е напр. мост за построяване и некадърник спечели проекта по този начин, а, я ми отговорете?
57
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
1224, има хиляди начини да си изразиш мнението, а не с откровени проооостащини. Още повече киното нито е задължително, нито е едно и също. Избираш, гледаш или не, и толкова. Като оплюеш с нецензурни думи, които не отстъпват всъщност на този филм и какво, ставаш много умен, ли що ли? Нали се възмущаващ точно от пошлостта......
56
2
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Аз пък се възмущавам от друго - какво толкова врещят срещу тези, дето били гълтали и пр., независимо дали са мъже или жени - виновен е двеста пъти повече този, дето иска да му правят еди-какво си, защото той е този, дето ще пусне лошия продукт, а не този, дето гълта или нещо друго прави. Да не говорим, че шефовете са обикновено възрастни хора и си играят със съдбата на младите хора.
55
7
 
21
 
! Отговори
1224 преди 3 години
Разбрах, че ако не харесваме бозата Борат и въпросното девойче, сме хейтъри. Трябва да превъзнасяме нещо, само защото е българско. Който не мучи от възторг задължително е завистник, който не може да понесе невероятния успех в Бакалова. Критиката си каза думата за пореден път, и за филма, и за актрисата-не стават. Коя от наистина успешните и талантливи европейски и американски актриси има подобна срамна, недодялана роля в колекцията си? Никоя, защото всичко има граници, а хората имат самоуважение
54
10
 
5
 
! Отговори
една преди 3 години
Гълтала била......Ами ти какво гълташ, евтини бо.....луци от веригите, натикан в панелката, и пищиш срещу всеки дето нещо е направил, а ми ти самият какво си направил, задаваш ли си простия въпрос, но то никога няма и да си го зададеш с подобно мислене!?
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук само на някои орална любов им е в акъла. Жените били..., ама на вас много ви се иска да ви го Л... Т. Не всичко е секс в живота, някои хора просто могат и си гледат работата, като не ви харесва, кво я гледате момътъ.
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези Оскари с всяка година стават все по-голяма боза! То пък един нормален филм да няма. Всичко е толкова фалшиво и политизирано, че няма накъде повече.
51
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Че те повечето, дето коментират според вас какви са - точно елементарни и примитивни........
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В интерес на истината, според мен, имаше шанс да спечели, тъй като беше най-младата от всички. "Борат" е един от най-гнусните филми евър, НО я изстреля нагоре. За нея е огромен успех, за нас е повод да пишем по форумите. :)
49
4
 
5
 
! Отговори
една преди 3 години
Спрете се, бе завистници, и хабер си нямате как изглеждате отстрани! Мнооооого жалко, че читавите коментари са толкова малко! Ами ако е ваша дъщеря, така ли ще ръсите подобни гнусотии, така ли ще грачите срещу младото момиче, то бива бива злоба и примитивна завист, но минахте границите!
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше бяла, щеше да спечели
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам и Реджеп Иведик да бъде номиниран

Спонсорирани публикации