Севернокорейски войници показаха как разбиват тухли с голи ръце

Те могат да лежат и върху легла от пирони и стъкло
14 окт 2021 21:05, Нели Христова
138
Севернокорейски войници показаха как разбиват тухли с голи ръце
Снимка: БГНЕС

Севернокорейските държавни медии излъчиха кадри, на които войници демонстрират бойната си сила и способността си да разбиват различни предмети с голи ръце.

Представлението е поставено на изложение за отбрана в Пхенян и е гледано от най-високопоставените служители на правителството, включително лидерът Ким Чен Ун и сестра му Ким Йо Чен.

Освен унищожаване на тухли и плочки, войниците показаха способността си да лежат на легла от стъклени парчета и железни пирони, с бетонни плочи, разбивани на парчета върху телата им.

Финалът показва мъже, които огъват железни пръти с шии и разкъсват вериги.

Севернокорейските медии заявиха, че трябва да покажат на враговете си, че техните войници имат "железни юмруци, за да защитят мира в страната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
5
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 години
84 продължение. Щом не е интересно спирам да разказвам какво съм преживял.Еб си майката като не вярвате.
74
5
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 години
80продълж. Корееца извади едно нунчако и с него ни потроши от бой.Такъв бой и в родната милиция в Бг не бях ял.Плюех собсвените си зъби.Носът ми беше счупен,единия от гопниците имаше фрактура на черепа.Кървав и осверепял ,псуващ на български,се засилих към него движейки се на зиг-заг ,после се превъртях в кълбо и се бухнах в краката му.Обаче жълтура оспя да ме докопа с краката за шията.Започна да ме души и да се превърта като крокодил,за да ми счупи врата.Със сигурност щеше да ме убие!
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Щерю А демократите колко хубави неща направиха ...войни ...войни , бомби ,кръв ,убити деца ,жени ,старци .... гей паради ,еднополови бракове .... Разрушители ...
72
1
 
12
 
! Отговори
Не че нещо преди 2 години
Очевидно това си е цирк за нещо като сплотяване на бойния дух. Същите циркове ги правим и ние с военните си паради с бракмите, които са ни останали. Разликата е, че северно-корееца при реални бойни действия ще даде всичко от себе си защото знае какво го чака семейството му ако се провали. Българския "спецназ" ще гледа да се скатае, а ако е по жежко положението директо си дезертира защото кожичката на гърба му е по скъпа от заплатата и пенсията. Абсолютно нормални неща са. Приоритети.
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SSНе си фантазирай мен, че ставаш смешен.....хахахахаха :))) Бил си там само в сънищата си, издава те това, че не знааеш нищо, както и пишеш, ще кажеш преразказваш нечий роман.....хахахахаха :)))
70
8
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
През 90год бях наемник в Югоизточна Азия .Бяхме от 8 националности но повечето бяха от бившия СССР. Млади мъже които нямаха пари но пък имаха смелост в излишък.Бяха докарали един военен инструктор от СК майстор по бойни изкуства. Накараха ни мен и още трима гопници да го пробваме какво може.Казвам гопници защото другите трима бяха лежали по наказателните колонии на бившия СССР . За какво без значение. Продължение.
69
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯНАмаколкото и да са опасни от "жълтурите" все ядат бой от белите нежълтури.......хахахахаха :))) Затова света е на белите, хем са по добри в боя, хем са тарикати :)))
68
5
 
2
 
! Отговори
Мне преди 2 години
До МдаНяма да оцелеят. В Перник ги чака винкел или манивела.
67
5
 
9
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
И все пак от жълт урите, най са опасни японците.
66
3
 
2
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Гледали ли сте севернокорейският филм Заповед 027? Е там какви тупаници има. Диверсанти на СК отиват в Южна Корея и леле мале. Е имаше и трикове с камерата , но са страшни таекуондисти. Един техен генерал е легенда в това бойно изкуство. Бил е пленник и с белезници е успял да убие 8 войници и да избяга. А южнокорейското кино нвча равно. Уникслни филми правят.
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 73За пред света показали видео, нали са ограничена отвсякъде държава, белким се стреснем........хахахаха :))) Това да ли имаш желание да служиш, дали имаш личен мотив, важното е да покажем "силата: на монархията Ким.......хахахаха :))) Голем соц имат, властта се предава от баща на син, после бият барабаните, че било честно така.....хахахаха :)))
64
10
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Комунисти - дай им да разбиват и съсипват всичко. А да направят нещо хубаво - не умеят. Разсипници...
63
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ли са геройски загинали при тренировките??? Но там това няма значение.
62
1
 
0
 
! Отговори
Антонимен преди 2 години
До АнонименА как виждаш Турция във целия филм ? Със всичките бази и американски ядрен арсенал ?
61
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези се готвят за война 100 години ,това не е добре .Там трябва да се действа превантивно.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До SSНямаш си и на представа, че нашите са 100 пъти по луди от хилките в С. Корея, не си виждал 100 кг. мъже да хленчат като лапета.....хахахаха :)))
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евросъюзът може да се разпадне на части заради Полша. Според Вера Юрова, заместник-председател на Европейската комисия по въпроса за запазването на европейските ценности, това представлява заплаха за целостта на ЕС. "Поради решението на полските власти ЕС може да започне да се разпада. В крайна сметка това решение може да се превърне в прецедент. Други държави също ще започнат да приемат закони за върховенството на националното законодателство над законодателния орган на ЕС"
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слес разпада на НАТО - следва разпад на ЕС.
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западняците започнаха да се грабят един друг, а Русия гледа шоу и се смее. САЩ и Австралия пpeцакаxа Франция и грубо и се подиграха, Макрон бесен отзовава посланик в САЩ, Байдън му дърпа ушите да го върне. 65 милиарда за атомни подводници на държавичката Австралия - да се противопоставя на Китай, а Русия може да я унищожи буквално за минути. САЩ, Великобритания и Австралия правят нов военен съюз AUKUS, НАТО се разпада - без САЩ от НАТО вече нищо не става.
56
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой има нужда от употребената мома България?

Спонсорирани публикации