Мокасини, шарени чорапогащници... Какви модни тенденции се завръщат?

Дано не сте изхвърлили нещата, които носихте през 2011-а
15 яну 2022 23:00, Дарена Найденова
2
Мокасини, шарени чорапогащници... Какви модни тенденции се завръщат?
IStockphoto

Представете си: Годината е 2011 и наскоро сте изтеглили приложение, наречено Instagram, което филтрира снимките ви, за да им придаде по-готино и ретро излъчване. Прекарвате свободното си време, разглеждайки сайтове като Tumblr, търсейки модно вдъхновение и разбирате, че Зоуи Дешанел има най-доброто чувство за стил. Това е всъщност човекът, който ви е вдъхновил да пазарувате прилепнали рокли и да инвестирате в чифт мокасини.

 
Пренасяме се в 2022 година и имате колебания относно това какво да облечете за поредното си излизане с приятели. На помощ идва TikTok, новото приложение, което е достойна конкуренция на Instagram, събрало в себе си всякакви видеа, напомнящи ни за минали модни тенденции. Благодарение на тях, модата от 80-те, 90-те и 2000 година се завърна с пълна сила, последвана от тази през 2011-а.
 
Точно така, тази година всичко ще се върти около минали тенденции, които отново влизат в гардероба ни. Ако все още не сте изхвърлили дрехите, които сте носили преди повече от 10 години, извадете ги на преден ред. Намерете им подходяща комбинация и сте готови да покорите модния връх.
 
Ето какво се завръща през 2022 година:

Мокасини
 
По време на първата ера на причудливите тоалети, вдъхновени от минали години, тоалетите изглеждаха непълни без красива равна обувка. Вместо груби маратонки или ниски ботуши, всички се насочиха към оксфордски обувки с връзки, такива със закопчалки и мокасини, които всъщност се върнаха в гардероба ни през последните две години. Когато е допълнен с висок чорап, дори един основен черен чифт изглежда по-свеж, модерен и „спокоен“.
 
Чорапогащи с шарка
 
Освен мрежестите чорапогащници, тези, които са на точки или монограмните модели, се превърнаха в задължителни за зимата на 2022 година. Те не само осигуряват този игрив усет на миналото, но също така помагат да поддържаме краката си топли. Това си е направо двойна печалба.
 
Вталени рокли
 
Този сладък стил, който се стяга в талията, обикновено е изработен от памук, което го прави лесен за моментите, в които бързаме да излезем.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации