Пролет 2022 - какви дънки да носите?

Светлият деним е най-актуален
24 мар 2022 20:35, Иванка Гъркова
5
Пролет 2022 - какви дънки да носите?
IStockphoto

 Както вече знаете, денимът под всякакви форми се завръща в гардероба ни. Тази пролет очакваме да се носят по-светли модели дънки, които ни напомнят за далечната 2000 г. Освен поли с различна дължина и кройки, някои позабравени панталони в син цвят отново ще бъдат по витрините на магазините.

 
Последните две години, преминали под знака на пандемията, бяха пълни с дрехи, обувки и аксесоари в стил Y2K. И освен дънковата минипола, която марката Miu Miu върна на модния подиум, идва ред на избелелите дънки, които някои още пазят. Те ще са онова, което трябва да носите задължително за пролет 2022.
 
Само през зимата няколко звезди доказаха, че светлите дънки отново са на мода, залагайки на някои по-нестандартни парчета. Веднага се сещаме за бившата приятелка на Кание Уест – Джулия Фокс. Когато излизаше с рапъра, тя носеше симпатичен дънков комплект, напомнящ на онези, които обожавахме през 90-те. А наскоро качи видео, в което показва на последователите си как префасонира стария си деним. Тя маха горната част на дънките с ножица и вместо да я хвърли – я ползва за бюстие.
 
Освен дънките с ниска талия, някои известни личности се появиха с нарязани по-широки модели. Именно на такива заложи бременната Риана, снимайки се с наедрелия си корем за първи път. След нейната поява стана ясно, че освен деним с дупки, ще носим и такъв с бродерии – друг тренд отпреди повече от 10 години.
 
След като гледаха сериала Euphoria, много дами се вдъхновиха от визиите на главните героини. И освен типичния за сериала грим, изпробваха и дънките с ниска талия.
 
По данни на TZR, още от 2019 г. започва търсенето на старите светли дънки. Докато някои искат по-широки, така наречените таткови, други наблягат на онези модели с по-широки крачоли. А декорациите по тях могат да варират от бродерия, през мъниста до контрастни шевове. И марки като Dior и Roberto Cavalli ги определят като винтидж.
 
Повече за моделите дънки, които ще са актуални тази пролет, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Готин преди 2 години
Каквито искам
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скъсани!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също така скъсани.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По вталени защото иде глад

Спонсорирани публикации