Роб Халфорд и Judas Priest наблягат на виното за Midalidare Rock

Running Wild поискали ром, Шарон ден Адел - джинджифил и мед
13 юли 2022 10:22, Красимир Ангелов
11
Роб Халфорд и Judas Priest наблягат на виното за Midalidare Rock

Само един ден остава до старта на второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли, като на сцената в Долината на виното ще видим хеви метъл легендите Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Подготовката тече с пълна сила, а организаторите споделиха и част от любопитните изисквания на звездите по време на престоя им в България.

Всички групи очакват да имат много безалкохолни и вода на разположение през цялото време. Впечатление прави, че Running Wild искат няколко вида ром в сериозни количества. От друга страна легендите от Judas Priest искат много и разнообразно българско вино, което ще бъде предоставено от Midalidare. Метъл кралицата Шарон ден Адел от Within Temptation пък полага специални грижи за гласа си, поради което е изискала много джинджифил и мед.

Освен това нидерландката е пожелала изрично да проведе и винен тур из винарните на комплекса.

Специално за Alestorm от Англия пък е доставен диетичен Тоник, който не е наличен в България. Извън храните и напитките, интересно изискване имат и от Ugly Kid Joe, които очакват в бекстейджа да има пет чифта бели или черни чорапи.

Ден преди старта на метъл феста, организаторите припомнят, че закупени за изданията през 2020-2021 билети ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim, а деца до 12 години влизат безплатно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
3
 
! Отговори
Налиии преди 1 година
Оффф, пак реклама на този руски производител на български вина . Ограбват ни руските олигарси , а ние ги рекламираме .
7
2
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Само де тоя де е писал статията е чувал за Джудас колко прасе за кладенчова вода. Роб Халфорд се обяснява навсякъде, че от 37 години не пие и е чист, нашият писач го направи почитател на виното.
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Старците много претенциозни бе. А бебешко мляко не искат ли директно от бозка.
5
1
 
4
 
! Отговори
отговор на 5 преди 1 година
това е в с. Могилово, Старозагорско
4
2
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
да бяхте и написали къде е фестивалане мога
3
1
 
13
 
! Отговори
мара белчева преди 1 година
Само дето Халфорд е въздържател от 30 години, ама хайде да си пишем така, защото му знаем името
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарон е супер яка. 2 пъти съм ходил на гледам Within Temptation в чужбина, преди да дойдат в България. Така това ще ми е четвърти техен концерт. Имам и една нова любимка, която се надявам да видя някой ден - Криментин Дилейни от Вижън оф Атлантис.
1
2
 
12
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Шарън си е готина. Поне се интересува от местните вина :)

Спонсорирани публикации