Есенен маникюр - няколко свежи идеи за сезона

Ето какво да изпробвате
25 авг 2022 20:10, Дарена Найденова
1
Есенен маникюр - няколко свежи идеи за сезона
Pixabay/ivabalk

Новите нокти, които надничат изпод вашия гел маникюр, ви казват, че е време да си насрочите следващия час в салона за красота. Но понякога имате чувството, че сте изчерпали всички възможности и сте опитали всяка тенденция и дизайн, които мозъкът ви може да измисли. Е, не губете надежда, защото ние имаме предложение за вас.

На преден план излизат блестящите млечни нокти. Те станаха много популярни заради техния изчистен, минималистичен и красив вид. В същото царство, фино хромираните нокти, наречени „глазирана поничка“ бяха създадени от не кой да е друг, а от Хейли Бийбър, превземайки социалните мрежи за една вечер.
 
Изглежда, че меките, но блестящи нокти имат своята 15-минутна слава, но не се притеснявайте, ако това не е вашият дизайн. Все още има много максималистични тенденции, които да изпробвате. Вместо да опитате фин подход към хрома, може да се придържате към тенденцията с футуристични сребърни маникюри. А звезди като Ванеса Хъджинс си играят с интересни цветови комбинации, даващи интересен хромиран маникюр в розово злато, който не бяхме виждали досега.
 
И накрая, ако си мислите, че тенденцията от миналото лято е приключила, помислете отново. Смесете и комбинирайте дизайни на нокти, които ви напомнят за младостта и времето в средното училище. Ако не можете да изберете само една тенденция, изпробвайте няколко комбинации, като например „глазирана поничка“ на един нокът, сребрист хром на друг, цветен дизайн, блестящ млечен и добрия стар френски стил. След това повторете на другата ръка.
 
Ето какво да изпробвате тази есенХромирани нокти
Ако и вие, като нас, не можете да спрете да слушате новия албум на Бионсе, много добре сте запознати с обложката му. Но ако не знаете за какво говорим, ще ви разкажем набързо. На снимката изпълнителката е седнала върху сребърен кон, носейки единствено няколко синджира върху голото си тяло. Докато Бионсе няма с какво да ни вдъхнови за следващия ни час при маникюриста, то конят ѝ със сигурност го направи. Или поне цветът му.
 
Още идеи за есенен маникюр четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации