ПП стартираха кампанията от "Капитан Андреево"

Петков и Василев на място
27 авг 2022 17:25, Росен Стойчев
165
ПП стартираха кампанията от "Капитан Андреево"
Снимка: БГНЕС/EPA

"В новия парламент ще предложим законодателна промяна, така че частна фирма да не може да управлява национален обект като българската граница.

Още по темата
Първият път, когато дойдохме на "Капитан Андреево", имаше една частна лаборатория, която контролираше всички вносни зеленчуци и плодове в страната. Държавата я нямаше. Направихме първата стъпка – България да си вземе обратно контрола над "Капитан Андреево".  Пътят е ясен не искаме старата политика на прехода, искаме нова и просперираща България", заяви Кирил Петков, съобщи Bulgaria ON AIR.

От граничен пункт "Капитан Андреево" започнаха предизборната си обиколка лидерите на "Продължаваме промяната". Те определиха мястото като символ на борбата с корупцията.

Приоритет на партията е да си довърши работата и след формирането на новия парламент да внесе предложение за законодателни промени, които да гарантират, че проверката на стоки и камиони на границата няма да попадне отново в ръцете на частни монополи.

Асен Василев припомни заплахите, които са последвали към държавни служители след акцията на граничния пункт.

"Но по-лошото е, че през тези петнайсет години ние сме яли компрометирани храни. Когато говорим за корупция, ние не говорим само за кражби и за пари, говорим за здравето. ", добави Василев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И..ди..оти не останаха вече да ви плакат с ръце и да ви се кланят.Колко гласа си мислите да имате в тези избори?Хората ви измислиха ново име на партията което казва доста неща,но се правите на щрауси с глави в пясъка.Новите избори ще говорят красноречиво за народната любов към вашето управление!Не се захващане още веднъж с нещо,което не ви е по силите учили недоучили харвардчета!
130
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама тия сериозно ли.... Пълен провал, унищожиха България. И още искат.... Ужас
129
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ви даде компютри на вас ... селяни пенсионери, та да се изявявате тук? Прогнилия запад ли пак?В Путинландия щяхте да чакате на сина си от фронта да ви донесе пералня, телефон и компютър или да умре за да си земете нова Лада.Ценности..
128
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИЗЧЕГЪРТВАМЕ БЪЛГАРИТЕ....... ЗАСЕЛВАМЕ ТЕРИТОРИЯТА С МИГРАНТИ ОТ СИРИЯ, АФГАНИСТАН,.......................... НАРОДЕ...????________________Това с наплива на мигрантите в БГ не започна ли още през 2013 г, НАРОДЕ?!! По време на Б.Борисов. Да не би да сте роден по време на 6 месечното управление на ПП???:D
127
4
 
13
 
! Отговори
А познайте преди 1 година
Дали искат промяна тези убостници? Ако я искаха нямаше да си назначават копои по министерства, да чегъртат безогледно, а щяха да създадат ПРАВИЛА и конкурентна среда за още фирми и лаборатории, които да работят по границите ни и на други овладени от наш човек места. Тези лъжливо, мазни комисионери си вярват колко са хитри и видите ли народа е стадо за подкарване, стригане и доене до откат. Със сигурност не са харвардски възпитаници, а ДС чаавета на номенклатурни издънки, ***, наглета и лъжци
126
5
 
13
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 1 година
Чакаме с нетърпение изказвания на Кирето от Канада! Темите са; тосините в канадския лопуш и парапетите по канадските ливади.
125
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 година
защо не кажат какво става на летище софия.т1 и т2.кражби и кражби и ***.ия от сто години.
124
18
 
1
 
! Отговори
ПППенди преди 1 година
Обичам ви ПП. Правете любов не война!
123
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се връща Бойко. Тези за няколко месеца блокираха държавата. Има ли нормален българин, който да им вярва на глупостите? На всякъде хаос и разруха все едно БСП ни управлява. Само Бойко им е в устата. По времето на Бойко това, което се направи Киро не може да го боядиса. Айде бегайте у лево ДБ, ПП и сие.
122
2
 
12
 
! Отговори
До129 преди 1 година
"сериозният"инвеститор Филип Ромбаут да не забравя как беше придобит Агрополихим-точно за ЕДИН лев през далечната 1999 година!!!Та не е лошо да замълчат такива "сериозни инвеститори"
121
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** и леворезбовият се канели пак да управляват!
120
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един сериозен инвеститор в България каза на ББ "не промяната убива България, а липсата и". От 22 години реформи не са правни, а последните направени, бяха недостатъчни, защото пак задкулисието работеше срещу народа си.
119
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
И за какво са тия "кампании" ?..-Та ние видяхме НА ВСИЧКИ възможностите и мръснотоим бельо!..Разбирам да води "кампания" някой НОВ и неизвестен,та с кампанията си да се промотира..Но тия всичките толкова са ни втръснали и познати до болка,че от "кампаниите" им могат да имат полза само излезлите от кома или току-що "падналите от Марс",които нито са ги виждали,нито чували..
118
1
 
6
 
! Отговори
Нина преди 1 година
И аз мисля като тебе Йони, често мастурбирам докато си мисля,че съм заедно с Кирил и Асен и правим тройка.Какви мъже само. Умирам си по тях.
117
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Успешна кампания, колкото и пари да изливат да ви клеветят, пак ще сте първи и то с много.
116
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този като го видя и получавам Кирофобия.
115
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще кажа на мама.
114
31
 
2
 
! Отговори
Йони преди 1 година
Българите имат комплекс на малоценност, когато виждат успели мъже да управляват. Не могат да проумеят как някой може да има пари, да спи с красиви жени да има успешно пълно с обич семейство и да е чарвен интелигентен ерудиран красив мъжкар.Предпочитат си Бойко селянина без образование, без семейство, спящ с ***, а не с качествени жени, пияница и крадец на пачки и кюлчета. Бъдете като Кирил Петков драги българи!
113
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този беше вечно усмихнат,а сега - крива физиономия и сбръчкано чело.Когато си на власт - млад и красив,паднеш ли от там - сбабичосан ***...
112
1
 
17
 
! Отговори
Жребец преди 1 година
До кобилка. И какво като ги спечелят? Нали и предния път ги спечелиха (отделен въпрос как). Е, и? Какво направиха?