Близнаци, Дева... Кои са най-мразените зодии?

Някои са доста досадни
Обновена: 3 сеп 2022 12:46 | 3 сеп 2022 12:45, Теодора Драгоева
33
Близнаци, Дева... Кои са най-мразените зодии?
IStockphoto

Без значение колко миролюбив може да бъде човек, всички ние си имаме своите симпатии и антипатии. Има хора които, често мразим или по-скоро не харесваме още от пръв поглед, без дори да знаем защо.

Освен това много хора са предубедени спрямо определени зодиакални знаци и не ги одобряват без основателна причина. По-интересното е, че повечето хора са склонни да мразят едни и същи зодии. И така, притежават ли тези знаци качества, които са смятани за нежелани или неприятни от другите?
 
Сюзън Тейлър, астролог на списание MyAstroMag, споделя кои са 3-те най-антипатични знака на зодиака
 
Близнаци
 
По принцип не е изненада, че Близнаци оглавяват този списък, въпреки че те по принцип са доста симпатични. Ако имате близки хора от този знак в живота си обаче, вероятно вече знаете колко нелоялни и непредсказуеми са те. Колкото и завладяващи и харизматични да са Близнаците в началото, техните непостоянство и нерешителност ги правят една от най-мразените зодии. Освен това хората от тази зодия имат много нестабилен характер – ту са мрачни, ту са весели; ту са спокойни, ту - превъзбудени и т.н. Поради това много хора са предубедени към този въздушен знак, особено когато става въпрос за по-близки взаимоотношения.
 
Дева 
 
Въпреки че може да си мислят, че са големи перфекционисти, което е хубаво, Девите всъщност са доста досадни и дребнави в очите на хората. Те не могат да осъзнаят, че не всеки може, нито пък иска да живее според техните високи стандарити. И така, в стремежа си да постигнат съвършенство, те често са твърде критични, осъдителни и снобски настроени към околните. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
15
 
8
 
! Отговори
Колю масура преди 1 година
Близнаците са двуличници!!Повечето от тях са комерсиални и интриганти! Не стават за приятели!
8
4
 
9
 
! Отговори
Дева преди 1 година
Горкичките неандерталци, искат от тях да мислят преди да правят нещо и да се съобразяват с другите, вместо да си бъдат егоисти!! *** много сме ужасни, че искаме хората да сте по- добри и интелигентни!
7
5
 
7
 
! Отговори
razbira se преди 1 година
che devite,nyama takiva bokluci
6
0
 
15
 
! Отговори
близнак преди 1 година
аз мразя доста хора ,без да знам кои зодии са
5
1
 
20
 
! Отговори
Близнаците са такива преди 1 година
За "Дева" не знам. Но за "Лъв"? Имаме такава колежка с леко псих. отклонение, но дъщеря на Някого. Едвам я изтрайваме. Когато някой започне да разказва нещо наистина интересно или да споделя оригинална идея, тази кресливо го прекъсва още на второто или третото изречение, за да каже тя нещо по въпроса и не можеш да вземеш думата от нея. Когато в стаята влезе хубавичка колежка с хубав нов тоалет - веднага свива презрително устни и започва да критикува вкуса на момичето, обиждайки го. Едвам търпим.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
туй у звездите го пише. я ве ?
3
4
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
vseki si ima hobi moeto e da draznya i da se zabalyavam taka preodolyavam samotata
2
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
treba i takiva ako ni pusnat fri ste ymrem treba ot vsicko poalko samota nisto drugo ako ne se karame sas nekoii kak ste mine denya a za marzelivi da ne govorim ot ima po marzelivi
1
5
 
4
 
! Отговори
Прокълнати Държава преди 1 година
България се крепи на МВР респективно Терора!