Близнаци, Лъв... Кои зодии не връщат услугите на приятели?

Някои не са отзивчиви като други
5
Близнаци, Лъв... Кои зодии не връщат услугите на приятели?
IStockphoto

Най-хубавото нещо в приятелството е, че създаваме връзка, която понякога е толкова силна, колкото е и семейната. Постепенно определени наши познати се превръщат в нещо като наши духовни сестри (или братя) и сродни души. Тези наши приятели често се оказват в живота ни в точния момент, когато имаме нужда от помощ, подкрепа и съчувствие. Те са до нас и при всеки радостен повод. Но факт е, че има един вид приятели, които са до нас „само за купона“. Те присъстват в живота ни, само когато небето над нас е безоблачно.

Този тип личности очакват от нас услуги и подкрепа, но самите те не ни предлагат такива в замяна. Реално не можем да разчитаме много-много на тях, особено в трудни времена.
 
За представителите на три зодиакални знака е най-характерно подобно „приятелско“ поведение.
 
Разберете кои са те:
 
Близнаци
 
Хората, управлявани от зодия Близнаци, са известни като любезни и комуникативни личности, които често първи стартират дадено познанство, а след това и приятелство. Въпреки че са сърдечни, весели и приятни като поведение, те имат двуличен характер. Близнаците не са сред най-лоялните зодиакални знаци. Те рядко успяват да се придържат към един основен приятелски кръг, а по-скоро са социални пеперуди, които прелитат от цвят на цвят и непрекъснато се обграждат с нови хора. Въпреки че са отлични в привличането на услуги от приятели, колеги, съученици, съседи и дори само от случайни познати, те се колебаят, когато дойде моментът да предложат същото в замяна. Близнаците не само не са услужливи, но и са склонни да дават празни обещания.
 
Лъв
 
Хората от зодия Лъв също имат непостоянен характер, когато става въпрос за приятелство. Те може да са най-силните ви поддръжници, когато сте на върха, но да забравят че съществувате, ако изпаднете в немилост. Хората от този знак може да ви изненадат неприятно, като започнат да се държат дистанцирано към вас, точно когато наистина се нуждаете от тяхната помощ. Понякога дори близките им знаят, че не е добра идея да разчитат на тях за услуги поради капризния им характер. Така че, ако се окажете в криза, можете да потърсите помощ от Лъв, само когато всичките ви други алтернативи са изчерпани. Лъвът трябва да е най-последният ви „жокер – обади се на приятел“.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И 2 също е прав - да, неприятно е това, което описва. Че е и често срещано. ... Дитирмби за определени "зодии" са израз на егоцентрично вглеждане в собствения пъп. В което няма ни един позитив.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коментар 3 е типичен за днес обявения като духовно беден българин, който не чете и не схваща текст, колкото и просто да е написан. Де видя негативизъм? Какво е "нормална страна"? Мисленето ти е в стереотипи. Истина е написаното: не всеки има нужда от помощ, не винаги има нужда от такава, а преценката кой и кога има нужда от помощ е израз на разум. Къде е негативизмът тук - май само ти си го виждаш. ... Иначе е абсолютна глупост поредното стереотипизиране - хората да се делят на 12 вида.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долните 2 коментара са типични за негативно мислещите и вечно съмняващи се в ползата да помогнат българи. В нормалните страни хората са позитивно настроени и готови да помагат...а и в статията далеч не става дума само за парична помощ! Хората зодия Лъв доста често връщат услугите които са получили от приятели умножени многократно, защото са безкористни и щедри. Написаното не отговаря на истината.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-неприятно е, когато някой преценява, че лицето "Х" се нуждае от помощ и му помага, съзнавайки, че по този начин ще създаде неудобства или неприятности за себе си, или се лишава от спестени с труд пари, а "Х" съзнава и оценява всичко това, но е убеден, че онзи, който се жертва, за да му направи услуга, е будала.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да раздаваш пари назаем и да правиш услуги, от които очевидно можеш да пострадаш е проява просто на слаб разум, нищо повече няма. Освен това нормално е човек да преценява кой има нужда и кой заслужава помощ - защото не на всеки и винаги е нужно да се помага. Това е също въпрос на здрав разум.... Иначе статията е поредното безумие по подобни теми.

Спонсорирани публикации