Овен, Рак.. Кои са най-проницателни в зодиака?

Някои са естествено интуитивни
12 ное 2022 14:39, Теодора Драгоева
19
Овен, Рак.. Кои са най-проницателни в зодиака?
IStockphoto

 Всеки човек в известна степен може да види нещата под повърхността. Всеки от нас притежава интуиция, но понякога сме склонни да се самозаблуждаваме, друг път предпочитаме да крием болката си зад усмивка, а в трети случаи изобщо не искаме да се вслушваме в шестото си чувство. Някои хора обаче имат талатна да виждат нещата по-ясно и да извличат най-правилната информация във всяка една ситуация, въз основа на силното си интуитивно усещане или аналитична мисъл. Това със сигурност е страхотна способност, която може да се използва, както за лична полза, така и в помощ на другите.

 
А ето и кои са най-проницателните знаци в зодиака:

Овен
 
Избухливите и припряни Овни често изненадват хората с това колко добре могат да разгадават другите. Те са в унисон с най-първичните си нужди и желания, така че знаят как да разпознаят, когато другите прикриват истинските си желания и намерения в името на учтивостта или, за да извлекат други ползи. Истинският Овен се доверява на интуицията си и не би се поколебал да премине направо към въпроса относно това, което виждат у хората. Овенът може да бъде болезнено откровен и дори груб в своята проницателност!
 
Рак
 
Като воден знак, Ракът е естествено интуитивен, така че може да улавя настроенията на другите хора, дори когато те не са очевидни. Хората от тази зодия не винаги могат да обяснят защо изпитват силно отношение (на симпатия или ненавист) към определен човек. Раците просто знаят кой им мисли доброто и кой – не, кой е искрен с тях и кой – фалшив. Обикновено винаги са прави. За щастие, те базират своята проницателност на реални факти и наблюдения, а не на фантасмагории.

Дева
 
Умът на Девата винаги работи така, че да изследва заобикалящата я среда, включително хората, които са около нея. Девите са подозрителни и проницателни едновременно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
15, така е. Първичен е..
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни простотии.
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овенът като детето на зодиака си има ПЪРВИЧЕН ИНСТИНКТ!
12
2
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
До До 6 Не съм 6, но ти казвам това, което мисля - често пъти набеждават проницателните, че имат пророческа дарба, само защото е станало точно това, което те са предвидили, а останалите хора около тях дори не са си направили труда да анализират нещата по-внимателно. Затова им се струва, че проницателният човек има някаква свръхестествена способност да предусети какво предстои да се случи.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодиите "Тъща" и "Свекърва" претендират, че от тях по-проницателни няма. Но не са прави. Най-проницателни са зодиите "Зет" и "Снаха", постарали се да влязат в семейство, където са преценили, че е най-изгодно. И много внимават да не стъпят накриво.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
10, първичността не е нещо обидно. Не знам защо го приемаш така. Ако те интересува темата - има доста литература. Вкл. професионално написана. Овенът е първи, водят го новороденото на зодиака. Той действа на база първични импулси и инстинкти. Нищо лошо. Психологията и дълбинното не са неговото амплоа. Такава е теорията. Ако не ти допада - не си длъжен да четеш. Но ако се интересуваш от астрология, не се информирай от такива статии.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8, Много е общото. Пророкът е И проницателен - прониква там, където сетивата на човека не могат.
8
4
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
И какво общо има между проницателността и пророчеството...освен първата буква!!! Хохохо
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте Нострадамус, Ийсус. Дънов не е пророк. Той е по-скоро мистик-философ.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пророчества очаквайте от последните в зодиака - стрелец, водолей и риби. Такива са не случайно леля Слава, Ванга и Стойна Преподобна. Колкото е повече в началото на кръга човек, който почва с овен, толкова по-първичен е той. Проницателността не е качество на първите в зодиака.
5
8
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Вярно е за единици. Повечето риби са просто фентъзи кукувици. Аз мога да кажа, че и водолеите, които не са споменати изобщо, имат космически усещания и са широко скроени хора. Не всички, естествено. Водолей беше и Ванга. Не е вярна официалната дата 3. 10. 2011г. Риби беше Е. Кейси. А П. Дънов е рак.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 3 Не мога да разбера, защо се нервите? С нещо засегнах ли Ве!? Нещо май Ви е паднало пердето пред очите...
3
2
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
До 2.....Робоо, крака нема ти порастнат. А эа моэък нема шанс
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рибите са на първо място най-проницателни в зодиака. Те са и естествено интуитивни. Те имат много големи мистични знания за Вселената.
1
6
 
5
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Освен зодията, от значение за интуицията е Луната. Най- прозорливи са овни с луна в Рак или рак с лена в риби или в рак. Също значение има и индивидуалното развитие на душата.

Спонсорирани публикации