Френски маникюр за есента - какво да изпробвате?

Ето кой стил е най-актуален
15 ное 2022 23:45, Дарена Найденова
4
Френски маникюр за есента - какво да изпробвате?
IStockphoto

Година след година тенденциите в маникюра идват и си отиват със сезона. Докато пролетта е популярно време за пастелни нокти, а лятото се свързва с ярки цветове, то есента е подходяща за наситени нюанси, вдъхновени от цветовете на листата, уютните плетива на пуловерите и носталгията по отминалите сезони. С толкова много прекрасни палитри, от които може да избирате, знаем, че нямате търпение да запишете следващия си час при маникюриста.

Въпреки че никога не можете да сгрешите с обикновен нюанс на целия нокът, ние сме тук, за да ви напомним, че френският маникюр е чудесен начин за разнообразяване на визията. По-конкретно сме тук, за да ви покажем колко креативни може да бъдете с вечната тенденция в изкуството на ноктите.
 
Ако обичате солиден, допълващ се маникюр, опитайте да смените белите връхчета с подходящ за есента нюанс на всеки нокът. От друга страна, ако сте по-скоро нетрадиционен любител на изкуството по ноктите, има толкова много начини да актуализирате класическата визия тази есен.

Есенен маникюр – ето няколко идеи за различен френски стил:
 
1. Зебра
 
 
 
Животинският принт се появява през цялата година, което прави този френски маникюр, вдъхновен от зебрата, особено модерен вариант. Въпреки че този пример е направен в черно и бяло, можете лесно да смените ивиците, за да бъде по-цветна палитрата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените над 30г е добре да избягват карнавалните, дълги и украсени с много щампи и камъни маникюри. Показва липса на вкус. С червения маникюр също много трябва да се внимава, не винаги изглежда добре, понякога и състарява.
1
0
 
6
 
! Отговори
Ъглошлайф преди 1 година
През зимата не заточвайте много маникюра, защото ще пробие ръкавиците.

Спонсорирани публикации