ЦСКА-София на косъм от Гигант-ски срам в Съединение, би с дузпи

Домакините завършиха с 9 човека
Обновена: 26 ное 2022 15:05 | 26 ное 2022 15:02, Александър Попов
19
ЦСКА-София на косъм от Гигант-ски срам в Съединение, би с дузпи

Рулетката на дузпите измъкна ЦСКА - София от грандиозна издънка срещу останалия с девет души състав на Гигант Съединение в 1/16-финален сблъсък за Sesame Купа на България. В редовното време двата отбора завършиха 1:1.

Още в 5-ата минута "червените" можега да поведат, но Назон от непосредствена близост нацели гредата. Мачът обаче навлезе в едно спокойно русло без особени положения пред вратарите. Очаквано или не, с оглед на развитието на мача, домакините направиха празника пълен, след като поведоха с гол на Георги Стайков (41).

След почивката ЦСКА-София натисна, но трудно стигаше до чисти положения. 10 минути след началото на второто полувреме домакините останаха с човек по-малко. И логичното се случи и в 75-ата минута софиянци стигнаха до изравнителен гол чрез Браян Морено. До края на мача обаче така и не се стигна до обрат. В даденото продължение на редовното време домакините останаха с 9 човека, след като и Райко Алов получи червен картон.

В продълженията ЦСКА-София така и не успя да стигне до попадение и така се стигна до дузпи. Домакините от Гигант вкараха и петте си дузпи, със същото отговориха и футболистите в "червено". Гигант отново отбеляза и шестата дузпа, Кюреасо обаче не трепна и изравни. Така дойде пропускът на Гюзлев в седмата дузпа, а Мено Кох донесе победата на ЦСКА-София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации