Кок, панделка в косите... Каква прическа да си направите за Свети Валентин?

Ето няколко лесни идеи за празника
13 фев 2023 23:30, Иванка Гъркова
12
Кок, панделка в косите... Каква прическа да си направите за Свети Валентин?
IStockphoto

Свети Валентин 2023 наближава. Със стартирането на месец февруари, много дами търсят идеи за прически, които да изпробват в дните, оставащи до 14 февруари. Независимо дали са свободни или обвързани, този ден е поредният повод да се погрижат за визията си и да излязат някъде, за да се забавляват.

Някои романтични комедии от 90-те и 2000-те дават вдъхновение на дамите за дрехи, обувки, аксесоари, грим и стилове в косите. Все пак, не е нужно да използвате твърде много стилизиращи средства, за да изглеждате малко по-различно. Достатъчно е да си направите небрежна опашка, по-разчупен кок или пък една плитка, с която да разнообразите външния си вид.
 
Ето няколко прически за Свети Валентин, които не изискват посещение в салона и са много лесни за пресъздаване в домашни условия:
 
Закачлив кок
 
Кокът завинаги ще бъде изискан начин да приберете косата си. Той придава по-елегантен вид на вашата грива. Ала за този 14 февруари изберете по-небрежен и не твърде стегнат.
 
Ако имате покана за вечеря от своя любим и смятате да сложите секси рокля или пък изчистен костюм, няма да сгрешите, ако заложите на изискан кок. Вместо да хванете цялата коса, може да оставите един кичур да виси отляво или отдясно. И същевременно да преплетете няколко кичура около самия кок, за да е по-нестандартен от обикновения.
 
 
Панделка в косата
 
Независимо дали ще завършите с нея една плитка или опашка, тя придава невинност и отива на най-различни стилове дрехи. Така например може да я комбинирате със сатенена рокля с тънки презрамки или такава от фино плетиво.
 

Прически за 2023 – популярни стилове, които да опитате

Прически за 2023 – стиловете от 2000-те години се завръщат

Нови прически – вафличките в косите пак са на мода

Цветната панделка може да добави изтънченост на вашата прическа и същевременно е палаво напомняне за мъжете, че лесно могат да я свалят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Пуснете му отзад и ша остане доволен на тоаа празник ! Е преди тва да се отчете с убаф подарък разбира се !
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Косата трябва да е вързана за да не пречи при традиционното фелацио ,което е начало на свършване то на вечерта ...Знаем за какво сме се събрали,нали?
3
0
 
2
 
! Отговори
Митю Пищова преди 1 година
Ша ги пора кат риби ша ги праа на *** п**к*..
2
0
 
2
 
! Отговори
RON JEREMY преди 1 година
Начи Бахура ми на ..сухо..малиии..
1
0
 
2
 
! Отговори
И БАЧ преди 1 година
ША ИМА ЛИ НЯЩО ЗА МОЯ ..ПИТОНЬ..

Спонсорирани публикации