Лейди Гага с неочаквана постъпка на Оскарите

Певицата направи мил жест към фотограф
14 мар 2023 19:57, Дарена Найденова
10
Лейди Гага с неочаквана постъпка на Оскарите
БГНЕС

Постоянно четем и гледаме ужасни неща за известните личности, които са описвани като сноби и коравосърдечни хора, интересуващи се единствено и само от парите и славата. В по-голямата си част тези твърдения са пълни глупости, а Лейди Гага ги обори по най-добрия начин.

36-годишната изпълнителка се превърна в модел за подражание на тазгодишните награди „Оскар“, когато забрави за своя звезден момент, за да помогне на паднал фотограф. Преди да влезе в Долби Тиатър, Гага, както и всички останали, застана пред насъбралата се тълпа от фотографи, за да позира в своята черна секси рокля. След това се отправи към залата, но се забави заради лек инцидент.
 
Докато вървеше към залата, Гага се размина с фотограф, който само няколко стъпки по-късно се озова на земята. Вместо да продължи към мястото си вътре, изпълнителката се спря и веднага се затича към мъжа, който бе паднал. За щастие, фотографът е невредим, но постъпката на Гага ѝ спечели уважението и аплодисментите не само на насъбралата се тълпа, но и на зрителите у дома.
 
Лейди Гага бе номинирана за най-добра песен за изпълнението си на Hold My Hand от филма Top Gun: Maverick, но се размина с наградата. Първоначално не се очакваше тя да присъства на церемонията, тъй като по това време трябваше да снима сцени от „Жокера 2“, но успя да изчисти графика си. Така Гага се качи на сцената за едно интересно изпълнение, за което съблече елегантната рокля, премахна тежкия грим и прическа, за да се появи по тениска, дънки, без грим и със сплетена на рибешка кост коса.
 

Лейди Гага призна, че заради психични проблеми е готова да стопира кариерата си

 

Лейди Гага с паник стая в имението си

 

Лейди Гага с вдъхновяваща песен за човечеството

Преди да запее, Гага представи песента си с вдъхновяващо съобщение за обединението и любовта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Лейди ГагаОскари 2023
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефани Анджелина Германота винаги си е била ЧОВЕК с главна буква, освен че е много талантлива.
3
3
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Браво, брааааво - само ти си разкрил. За твое сведение Гага си е жена, родена жена, не знам какви кайсии ти се привиждат и жената никого не е насърчавала да се оперира. Мн си зле.
2
6
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Е, чак пък лейди :)) На 100 клипа в нета му се виждат кайсиите, това нещо дори е нямало смелостта да си направи операция за смяна на пола, но иска децата на другите да се оперират.
1
0
 
4
 
! Отговори
Избелял килим преди 1 година
Щом няма шамари, Оскарите не са интересни.

Спонсорирани публикации