Зодии, за които сезонът на Телеца носи късмет в любовта

Вижте дали вашата е сред тях
13 май 2023 19:15, Михаела Лазарова
6
Зодии, за които сезонът на Телеца носи късмет в любовта
Снимка: Istock

Вече се намираме в сезона на Телеца, който продължава до 20 май. През този период любовта ще витае във въздуха, защото Телецът се управлява от планетата на любовта – Венера.

Предстоят редица астрологични събития, като новолунието в Телец е едно от тях. Юпитер влиза в земния знак. Тази енергия ни носи някои промени, но и така желаното раздвижване в любовен план.

Кои 4 зодии ще се радват на повече късмет в любовта по време на сезона на Телеца?

Зодия Телец

Телци, вашата управляваща планета е Венера и сега тя ще ви подкрепя относно това да бъдете открити и честни за това как се чувствате със своя специален човек. Ще имате огромно чувство за яснота, защото това е вашето време да блеснете, все пак се намираме в сезона на вашия зодиакален знак. Намерете начин да се свържете с любимия човек или някого към когото изпитвате емоции на по-дълбоко ниво. Телците във връзка може да дадат приоритет на романтиката и всички удоволствия, които да подправят връзката им. Планетите ви подкрепят, затова бъдете дейни.

5 причини да не намирате любовта според кармата

Зодия Лъв

За родените под знака на зодия Лъв сезонът на Телеца ще бъде период, в който ако нямат половинка до себе си, определено няма да искат а са сами. Хубавото е, че ще имат късмет в любовен план. Време е да се покажете, Лъвове, да очаровате, както само вие можете. Ако вече си имате половинка, то ще търсите нестандартни начини, за да освежите връзката си тази пролет.

Настроението ви е такова, че подхранва вашите идеи за пътувания, забавления, разговори. Любовта е магична и вие ще го усетите!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Телевлюцерна преди 11 месеца
Започва сезонът на аборигенските балове, където умните и красиви дечица ще демонстрират задълбочени познания по математика (броене до 12), литература (кирилиметодий и брат му), химия и биология (въздействието на етанола върху поведението на низшите организми).
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нито една от трите посочени - лъв е в квадратура, скорпион в опозиция. Везни - куинконкс. Неблагоприятни комбинации. Но така е, като пишете, без да разбирате. За телец, козирог и рак е добре. Риби и дева биха могли също, но с оглед Сатурн в риби губат точки.
1
0
 
0
 
! Отговори
Що преди 11 месеца
Ли прокуратурата ги обвинява и арестува а подтиква кьм нарушителя

Спонсорирани публикации