Нокти във форма на бадем - няколко свежи идеи за лятото

Ето какво да изпробвате
1
Нокти във форма на бадем - няколко свежи идеи за лятото
IStockphoto

Ноктите с форма на бадем са малката черна рокля при маникюра – класически, неостаряващи и подходящи за всеки. Те могат да се носят с по-голяма или по-малка дължина, а леко заобленият връх е популярен, тъй като пасва добре на повечето дизайни на ноктите и изкуствени удължители.

Хубавата страна на бадемовите нокти е, че подхождат на повечето нокътни легла. Това е една от най-естествено изглеждащите форми и винаги добавя нотка елегантност към визията. Формата също дава повече място за забавни дизайни и интересно изкуство.
 
Тъй като през пролетта и лятото прекарваме все повече време навън, трябва да помислим не само за тоалетите, но и за ноктите си. Те са неизменна част от нашата визитна картичка и често биват наблюдавани и коментирани дори повече от дрехите. Тъй като бадемовите маникюри са на почит през последните години, ви даваме няколко свежи предложения за тази форма, които да опитате в следващите месеци.
 
Пролетно-летни предложения за нокти в бадемова форма

Абстрактно изкуство
 
Абстрактният дизайн на ноктите е чудесен начин да експериментирате с артистичната си страна, защото, честно казано, всичко е допустимо. Помислете за криволичещи линии, удебелени точки и триъгълни форми. Дизайните зависят изцяло от вас и вашите предпочитания, а бадемовата форма осигурява меко допълнение.
 

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

Ягодов маникюр – идеален за пролетта и лятото

Маслени нокти – по-нестандартна идея за пролетен маникюр

Розов френски
 
Нокът с форма на бадем не може да бъде по-перфектен за този елегантен френски маникюр. След като тази година един от най-обсъжданите филми е „Барби“ с Райън Гослинг и Марго Роби, навсякъде се появиха тенденции, вдъхновени от известната кукла. Така се роди манията Barbiecore
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шараниите по маникюра стеават наш приоритет. Няма събитие, на което да видите дама с такъв. Почвам да вярвам на налагащия се лаф: КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КАМЪЧЕТА ИМА ПО МАНИКЮРА НА ЕДНА ЖЕНА, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО КНИГИ Е ПРОЧЕЛА. Хахахахаха Мода като тази на ухапаните джуки и мигли като метли. Хахахаха

Спонсорирани публикации