Жесток садизъм срещу момиче, 400 шева след нарязване с макетно ножче

Предполагаемият извършител е нейният приятел
415
Жесток садизъм срещу момиче, 400 шева след нарязване с макетно ножче
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жесток садизъм срещу 18-годишно момиче. То бе обезобразено с макетно ножче. Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е счупен, а за да бъде гаврата пълна - накрая цялата й коса е подстригана с машинка. Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева. Предполагаемият извършител е нейният приятел, който е бил задържан за 72 часа, а след това е пуснат на свобода.

 „На 26 юни съпругът ми се обади и ми каза, че дъщеря ни е пребита жестоко и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с голяма дълбочина. По скалпа й имаше множество рани от машинката. Емоционалното й състояние е сринато. Тя ми разказа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, но първо никой не й е отговорил. След това  мъжът е казал „Аз съм” и тя е отворила. Според мен мотивът на престъплението е ревност. Бяха заедно 4 месеца. Преди случилото се нямахме индикация за насилие. Не е имало заплахи”, разказа майката на жената пред Нова телевизия.
 
„Има разминавания между твърденията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил самопризнания. Как и кой реши, че това е лека телесна повреда? От болницата бяха в шок като видяха в какво състояние е момичето”, сподели приятелка на пострадалата.

Районният съд е постановил постоянен арест, а окръжният - парична гаранция. Отговорите посочват, че има квалифициране от средна към лека телесна повреда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още по темата: болницаножченападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Миличката. Как не е намерила сили да му забие макетното ножче право в очите! Бял ден да ме види. Без последствия, поради неизбежна самоотбрана...
235
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 245 Георги Николаев, охранител в чалгарницата Кавали клуб.
234
5
 
23
 
! Отговори
лелееее преди 10 месеца
Видях му снимката на тоя. Ми той прилича на незадоволен нерез от Крива паланка. Явно я е лъгал, че е фрашкан с кинти и тя се е впечатлила, горкичката. Но къде са бляли майка й и баща й?
233
1
 
45
 
! Отговори
: преди 10 месеца
Този , който е определил 400 шева ,счупен нос и рязане на жив човек , слабателесна повреда ,или трябва да бъде уволнен и вкаран в затвора или трябва да се нареже с макетен нож. Останалото не е важно , където няма адекватна полиция и съд , ще има такива случаи.
232
1
 
23
 
! Отговори
Руснака преди 10 месеца
*** как пуснат бе....тоя да го пуснат в ЦСЗ и да го направят момиченце, мър шата гнусна... Заслужа да го накълцат фаланга по фаланга ...баси *** болен
231
4
 
6
 
! Отговори
До Хюсеин преди 10 месеца
А ти търсиш ли си го?
230
19
 
17
 
! Отговори
Rachel преди 10 месеца
Ами момиченцата с големите маникюри и муцки за селфи защо се хващат с такива батки? За тях свестни момченца няма ли?
229
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само като го прочетох и буквално се шокирах,че такова нещо може да се случи наистина. И че за държавата това явно е нещо нормално. Като преди години имаше пред някакъв блок някакви където бяха изсипали кутия с блажна боя върху главата на едно момиче и му беше влезнала и в очите. Та и онези ги пуснаха без ден в затвора. И се чудя как пък един родител не преби или не плати на някой да пребие някой такъв ***. Що си траете бе хора. Оконза око щом няма държава
228
49
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Моля ви нея я защитавайте. Виж те с кого се, е хванала бе хора. Искаш лошо момче а.. Ето ти лошото момче.Браво на него. Евала му. Въобще не я зажелявайте тая.Напълно е заслужено. Тя сама си го потърси
227
0
 
33
 
! Отговори
456 преди 10 месеца
КАК НЕ ВИ Е СРАМ, КОРУМПИРАНИ СЪДИИ ОТ СТАРОЗАГОРСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД?!?!!!!!!!РЕЗИЛ!!!
226
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва да се спомене името на въпросния задържан (за малко). Не разбирам защо винаги, когато се случва подобно зверство, медиите не са конкретни. "Човека" е на свобода. Щъка си. Кажете кой е мамка му
225
12
 
6
 
! Отговори
Сатир преди 10 месеца
Защо ли си мисля за несъгласила се мома за обществени поръчки. Най вероятно всички по линията са обезщетени и сводника си почива на вън преди следващата "любовна " афера.
224
1
 
9
 
! Отговори
ВремеДаУбиеш преди 10 месеца
Ами за това романа на Гришам е толкова уникале. За съжаление в живота на човек може да дойде такова време и няма право да не го стори. Този трябва да го покажат кой, как се казва , къде живее и да му се случи историята на Гришам.
223
8
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 месеца
Нормален ден в светлата демокрация, чакам психиатрите от пплгдб+ да кажат, че ако оставим децата да си избират пола, такива случаи няма да съществуват ;) !!!
222
0
 
29
 
! Отговори
Чисто нова нувина преди 10 месеца
До Анонимен ... Ти не четеш ли ? СТАНАЛО Е МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ... Това задтржане за 72 часа е изтекло преди 30+ дена . Нито властите са се задействали ... нито хайки за линчуване е имало цял месец. Не се ли усещаш че дори пишещите тая претоплена манджа дето наричат новина не знаят какво е СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ на жертвата , нито къде в момента е насилника ... ЦЯЛ месец. Станало е на 26 ЮНИ . Статията търси сензация.. На никой от медиите или власта не му пука за нарязаната . Развитие на случая НЯМА
221
22
 
12
 
! Отговори
Горд преди 10 месеца
Активист на Възраждане, вече на свобода
220
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
нз какво да мисля. тотален абсурд, или фалшива новина? моля, обърнете внимание на матовите/замъглени снимки от материала на нова телевизия. че тя е отворена едва ли не до кокал. това няма как да се разглежда като лека или средна телесна повреда. това е опит за убийство. какви стъпки е предприел извършителят, че жертвата да не умре от кръвозагуба така и не се споменава. кой родител би оставил нещата така? аз лично не бих чакал властите да се задействуват, бих организирал хайка и бих го линчувал!
219
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
зъб за чене, око за две ... само така престъпниците ще се стресират малко преди да почнат ... така и така няма закони ..
218
10
 
6
 
! Отговори
Неандертал преди 10 месеца
Най ми е убу у губернията на Кремъл
217
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кух човек!