Задържаха сочения за садизма над момичето, на което направиха 400 шева

Деянието досега беше окачествено като лека телесна повреда
169
Задържаха сочения за садизма над момичето, на което направиха 400 шева
Снимка: БГНЕС

По искане на районната прокуратура в Стара Загора полицията в града задържа повторно 26-годишния Георги Николаев. Това съобщиха от държавното обвинение.

Още по темата


Вчера по разпореждане на районния прокурор бе създаден екип от наблюдаващи прокурори, които да работят по случая с нанесена телесна повреда на 18-годишно момиче в града.

18-годишното момиче от Стара Загора остана с 400 шева, счупен нос и обръсната глава, след като приятелят ѝ Георги Николаев я нападна и обезобрази с макетен нож.

Последствията от деянието първоначално са окачествени като средна, а след това - като лека телесна повреда, а Георги Николаев беше пуснат на свобода. Той работи като охрана в известно заведение в Стара Загора.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
1
 
! Отговори
Братката преди 9 месеца
Ба ни *** занимайти с гшопусти уа! Кажети за цинитини тъъй унуй! У балгария сминказали - Да бе мисрно засидялу не би чуду видялу. Казвами сашто така и кот покай клекналу са му нямаш вяра
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А, хванали са заралийското "азов"-че.....Медал ли ше му дадат, или?
58
2
 
7
 
! Отговори
Star преди 9 месеца
Щом сте го задържали.значи имаме напредък.
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ИМЕНАТА НА СЪДЕБНИЯ МЕДИК?!?!
56
4
 
3
 
! Отговори
Гочиту преди 9 месеца
До Барон Монхазен - В зарата талпи ли ве? Не си бил там брат. По веруятно е да му стиснат раката. Ний там сме такиа селянии чи малииии
55
3
 
14
 
! Отговори
Индиана Джоунс преди 9 месеца
ГанYO най обича сато се прибере пребит от гадната нископлатена работа да пие една ракия и да пребие жена си че те ву е направила хубава салата после да изпие целото шише ракия.
54
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво, голям успех за прокуратурата, задържали са садист след 3 дни говорене по медиите. А вие още ли ходите без нож и пистолет по улиците, щото аз не :)
53
0
 
16
 
! Отговори
тТт преди 9 месеца
А защо не се каже кой е лекарят, написал медицинското становище за лека телесна повреда? Защо не се повдига обвинение за прикриване на деяние? Все пак е първия в редицта от старнни решения!!!
52
26
 
3
 
! Отговори
Галин Костов преди 9 месеца
С риск да прозвучи като провокация ще изкажа своята подкрепа за момчето, защото от демокрацията насам в България процъфтява явлението kypвaлъk. Да мамиш и заблуждаваш партньора си в живота само за да си начешеш слuвата, да заблуждаваш гласоподавателите си или да лъжеш пациентите си заради печалба за мен е все едно и също. Кypвaлъk си е kypвaлъk. Но има нещо което се нарича ОТГОВОРНОСТ. Смятам че е време да се научит да бъдат отговорни за постъпките си, дори само за да не им се случи нещо подобно
51
0
 
20
 
! Отговори
Общ работник преди 9 месеца
Излиза, че всяко едно престъпление в тая държава задължително трябва да бъде отразено в медиите за да имат жертвите някакъв шанс за справедливост. Що така?
50
2
 
6
 
! Отговори
Аспрх от Взрждн преди 9 месеца
До Бонго Бонго - Така е братко, с малко изключение - Убийството е далеп, далеч по-евтино и полезно. Ако изчистим бoклyка, ако гос екнеме да не си предава гените, ще имаме чиста и свята България. Ще е мед и масло, ще се пеят народни песни .. Ехеее. Защо да го наказваме? Ако потърпевшите от престъпленията им искат, да им дадем право, да ги държат в клетка и да оравят с тях, каквото намерят за добре :) ... Инапе не си струва и 50 стотинки, да ги дъежим живи.
49
1
 
13
 
! Отговори
тТт преди 9 месеца
А защо не се спомянава лекарят, написал медицинското становище за лека телесна повреда?! Към него защо не се повдигнат обвинения за прикриване на случая? Той е първият по веригата от "странни решения".
48
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 9 месеца
за да е охрана трябва психооценка какво пише там
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Още в началото на експериментално-разнообразния и продължаващ различно време, до идването на бръчките, стриите и целулита, интересен и доходен полов живот, който продължава 10-15-20 години, така да се прекършат мечтите и намеренията на един млад човек.
46
3
 
7
 
! Отговори
Василев преди 9 месеца
100% ви давам гаранция, че в най-важните години на момчето, което вече си е мъж, когато се сформирала неговата психика, характер и мироглед негов кумир е бил Бати Бойко и е слушал чалга, както и на други десетки хиляди млади мъже!Направете си сметка защо продължава агресията и дали наистина може да се преборим , като върнем времето и годините назад????Агент Стан Марковиц!ЦРУ!!!
45
1
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Аз съм за граждански патрули.Убийството не е решение. Трябва да живее , за да бъде наказан. Другото е лесно.Плащаме си данъците, това е работа на съда, прокурора и полицията, затова им плащаме, не ние да се занимаваме. Но в Тея случаи, гражданският патрул е добре дошъл не ме вълнува от коя партия е.
44
2
 
13
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 9 месеца
Мишката тръгнала да бяга ,но го задържали на изхода на СТара Загора...притеснил се е ,че ще бъде посетен от гневна тълпа и ще бъде линчуван .Лично ,ако това беше моя дъщеря ,този щеше да бъде обявен за безследно изчезнал ,барабар със неговите защитници!!!
43
2
 
0
 
! Отговори
Бай Мангау преди 9 месеца
Ду Бонгу Монгу - Секи юой каже ко си иска бааа! Туй ништу но значи бааа! Аз ся шо кажа, *** тини с жени спиш, ама е лажа нали бааа! Сяяянчи ония гаден гаден сой. Трябваше просто да га набахтей и толкоз
42
0
 
16
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Вижте, каквото и да са имали не е решение колене, чупене на нос и прочие. Просто си намира друга и това е.Ако е дъщеря ти друго ще пееш
41
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не ги съжалявам и двамата. Те са знаели с какво си имат работа. Каквото търсили, такова намерили.

Спонсорирани публикации