Австрия няма да пусне България в Шенген

Това обяви Карл Нехамер
24 окт 2023 19:25, Росен Стойчев
403
Австрия няма да пусне България в Шенген
Снимка: БГНЕС/EPA

Австрия каза „не“ на присъединяването на България в Шенген.

Още по темата
Разговорите на премиера академик Николай Денков с австрийския канцлер Карл Нехамер приключиха, съобщи БТВ.

„Шенген означава да няма вътрешни граници. Трябва да съществува добра външна граница и това в момента не е така. България и Румъния допринасят за сигурността на Шенген. Двете държави получават повече средства, но това не е достатъчно. Всички страни с външни граници се нуждаят от повече средства. Шенген трябва да бъде поправен и докато това не стане, не можем да разширим това пространство“, категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: Австриярешение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
0
 
2
 
! Отговори
Друг преди 6 месеца
До колкото схващам проблема не е вече в нас, а в тези които са в шенген! За да трябва да се ремонтира нещо са виновни тези които са го счупили! Въпросът за интереси е извън дневен ред.
305
0
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
До 336 "... ние пък няма да ги пуснем за НАТО" - то пък те умрели да ти влизат в нато-то....
304
1
 
1
 
! Отговори
Алито от София преди 6 месеца
Ами ако има някакви проблеми защо не ги казват, а не правят ли сметка че до колко разбрах че те не са у нато, и нашите политици да бъдат с кофти мнение за тях, просто каквото почукало, такова се показало
303
0
 
16
 
! Отговори
Никой преди 6 месеца
Щом като няма ,нашите само да ескортират мигрантите до северните граници ония да се оправят...не тук да се гонят и да си рискуват живота нашите полицай и всякаква структура..така или иначе талибан&те не искат в България
302
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да "пусне"...
301
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ооо,всички руски тролчета -пионерчета са линия!Е ,трябва и те да изкарат някоя копейка от НПО на Путин или да се натегнат на някой доцент русофил.Не им се сърдете ,те накьдето духа вятъра и Те са по вятъра ... Всичките на линия са ...Като тълпа глутница .)
300
7
 
24
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Евро-атлантическите изтривалки пред посолствата получиха поредна плюнка в лицето от господарите. А те така вярно служат и оръжието ни подариха на осраината и газ купуваме със 100% надценка, скоро и нефт и с Унгария и Сърбия се скарахме за да лижем дирника им и... Но никой не уважава лакеите си. Колко нелепо изглеждаше секретарката на Пеевски, как роболепно гледаше в очите господаря и слушаше как той плюе в лицето на България, а мишката мълчи. Жалка колония сме.
299
2
 
22
 
! Отговори
Чудесно! преди 6 месеца
От утре започваме да Ви пращаме мигрантите, които ще пускаме безпрепяствено през наша територия.Да же можем да ги накараме ДА СИ ПЛАЩАТ, за да стигнат до северните и западните ни граници.какво ще правят от там насетне не е наша грижа, оправяйте се Вие.Ние просто ще ги задължим да преминат територията на държавата ни за 48 часа!
298
2
 
21
 
! Отговори
Преди 2 дни преди 6 месеца
румънската министърка Пердою обяви,че Австрия пуска Румъния в Шенген.Ако това е вярно и Австрия проявява различно отношение към двете страни-на нас казва,че Шенген е счупен и няма да разреши никакво разширяване,докато не се реформира,а пуска Румъния,това е огромен скандал.Нашето книжно премиерче със своите клонинги в правителството,с подкрепата на кокалестата опулена ГербБриелка,трябва веднага да реагират на най-висше ниво,да заплашат Австрия с ответни мерки(както направиха румънците) и съд.
297
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Уплашиха се, че България, Румъния ще направят мини шенген и сега искат да ни разделят. Това е старото тайно споразумение между Австрия и Русия и действието на старата империя Югоизтока на Европа да е разделен политически и икономически и да търгува само през метрополията, с такси и разрешителни издавани от Рим, пардон от Брюксел. Или по страшния сценарий: целият православен югоизток да си направи собствена свободна икономическа зона с ключов партньор Турция. Алтернатива на Новият Рим.
296
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Руският имперски троянски кон в ЕС - Австрия бленува по изгубеното минало и е превзета от руското лоби. От империя се е превърнала в зависим васал на комунист-либералите.
295
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Супер! Много се радвам! Еврото също не го искаме!
294
0
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Австрия може ли да приеме и интегрира още една армия от БГ роми, а? :))))))))))
293
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не е казала Не австрия Това ще се реши декември. Но имам чувството че този път швабите ще си помислят преди да сложат вето Защото май румънци и българи този път са решени на всичко Казаха че имат план Б Могат ги съдят за загуби, да отворят границата си помежду си ,да им слагат вето в ЕС за техни предложения А и газта може да им спрат от русия догодина . Така че ??? Ще видим декември
292
1
 
33
 
! Отговори
Алоу преди 6 месеца
Ние пък тогава защо да плащаме вредни емисии и да си затваряме тецовете ??? Айде си еб***те путк***т@ австрийска !!!
291
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо след тази новина не се показа пак "академика" :)))), асан, нискочелия, гнома и да коментират как ще оправят нещата до Нова Година. Защо се покриха като на.рани, а оня мишок гледаше като невменяем и злобно стискаше устенца :))). Къде го и спецов дето си продаваше фирмите на просяци, а сега шеф на НАП да обясни за Лукойл. МИ НЯМА ГИ :) Ако е за крадене и избори обаче са първи там
290
14
 
12
 
! Отговори
Истина преди 6 месеца
Какъв Шенген? Каква Евро зона? та България е руска република ПО ПОГРЕШКА СМЕ И В ЕВРО СЪЮЗА ..ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА КОМУНИСТИ. българите се спасяват по единично на ЗАПАД
289
6
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Аре Боко бутай сглобката. Нито Шенген, нито Еврозона, нито Съдебна реформа. Само ваканции на парламента и глуповатите идеи на Асан Василев ненормалния.
288
12
 
23
 
! Отговори
Гост3 преди 6 месеца
Ами какъв шенген,с това беззаконие в БГ, докарано ни от комунистите
287
15
 
33
 
! Отговори
Рублата 1 преди 6 месеца
Браво само така! Никакъв Шенген менгеме,никакво евро! Да живее България!

Спонсорирани публикации