Втора жена обвини фронтмена на "Аеросмит" в сексуално посегателство

Стивън Тайлър я нападнал два пъти през 1975 г.
3 ное 2023 11:09, Елка Василева
49
Втора жена обвини фронтмена на "Аеросмит" в сексуално посегателство
Снимка: архив, БГНЕС

Втора жена е завела дело за сексуално посегателство срещу фронтмена на рокгрупата "Аеросмит" Стивън Тайлър, съобщава Пи Ей мидия/ДПА.

Джийн Белино твърди в иска, заведен в Ню Йорк, че е претърпяла „тежък и постоянен емоционален стрес“, след като певецът я е нападнал два пъти през 1975 г. на 17-годишна възраст.

Това е вторият иск, заведен срещу Тайлър, след като миналата година Джулия Мисли, с моминско име Холкомб, обвини 75-годишния певец, че е имал незаконна сексуална връзка с нея, когато е била тийнейджърка.

В документите, публикувани чрез адвокатската кантора „Джеф Андерсън и съдружници“ в четвъртък, се казва, че Белино е била тийнейджърка, работеща на модно ревю в Манхатън през лятото на 1975 г., когато неин приятел й уредил среща с рок групата „Аеросмит“.

В иска си Белино твърди, че през този ден Тайлър я насилва сексуално два пъти. Първият инцидент е бил в телефонна кабина, където според нея музикантът я „притиснал“ до стената, опипвал, целувал и симулирал секс без нейно съгласие, а по-късно отново в хотела, след като влезли заедно в бара. Като причина за иска се посочва „насилие на полова основа“.

В документите Белино заявява, че е претърпяла и продължава да търпи „голяма душевна и телесна болка“, както и „физически, лични и психологически наранявания“. (БТА, Христо Кьосев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Посредствена рок група!
36
0
 
3
 
! Отговори
' преди 5 месеца
Явно на тетка Джийн Белино й е станало приятно да си спомни, когато са я "изнасилили" преди почти половин век. Изглежда алчен адвокат й е пошушнал, че срещу приемлив процен може да уреди предколедна добавка към пенсията й.Била е на 17 години и Стивън Тайлър я изнасилил, но тя не си тръгнала и дочакала да я повтори!?На 17 години ромки, примерно в Сливен гледат 3-то ***, но през ум не им минава да съдят бат'Сали за изнасилване. Ето ти бизнес въжмосности за кантората Джеф Андерсън и съдружници
35
0
 
5
 
! Отговори
........ преди 5 месеца
За Пари...
34
2
 
7
 
! Отговори
дедо ви преди 5 месеца
та какво каза Рашидов за такива бивши девойки ? думите му са актуални за цял свят а тук го изкараха едва ли не престъпник .
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По-скоро, тя го е изнасилила май! 50 години къде спа, че сега се сети?! Или реши да изкара едни пари!
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Едната която сама си поискала среща с него, уж я изнасилил веднъж, пък по-късно през деня като били на бар 2ри път?! Тези изнасилени, продължават романтичната срещата с изнасилвачът си?! Скоро да не стане така че да те обвинят в изнасилване ако се сетят че не си им занесъл цветя?
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жена съм, но нещо в цялата история смърди. От 1975 г са минали почти 50 години и тя сега се сетила?! Второ, била тийнеджърка, обаче обикаляла баровете и то в неговата компания. Когато някой ти посегне не го придружаваш до бара, нали? Така, че цялата история ми изглежда лекооо фалшива с цел една лелка да взема едни пари.
30
0
 
12
 
! Отговори
Пабло преди 5 месеца
Да бе, след близо 50 години някоя си се сетила за нещо?! Нейната дума срещу неговата. Това може да предизвика опасен прецедент, защото ако мине такъв номер без никакви доказателства и с такава давност, то всеки ще може да обвинява всеки за какво ли не и кога ли не.
29
0
 
10
 
! Отговори
1975 преди 5 месеца
От 1975 година ,продължава да изпитва телесна болка?!Ай стига бе?Той слонски да беше,нямаше 48 години да я боли!
28
1
 
12
 
! Отговори
L. преди 5 месеца
Кво каза Веждито - сетили се след 15 години...
27
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
Тя що не е викала в хотела,бара?Щото сигурно е прегракнала от кеф в телефонната кабина!Айде стига,че ако почнат и мъжете да подават искове за сексуален тормоз и постоянен психо тормоз от фенки .
26
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Такива случаи не само не помагат, а изцяло вредят на каузата, за която се застъпват. Неутралните хора като мен се настройват против тея долни използвачки и голд дигърки. Два пъти в един ден била насилвана. Веднъж в телефонна кабина, и втори път - когато отишли в хотела му. Без нейно съгласие е отишла в хотела, разбираш ли. Отврат.
25
0
 
8
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 5 месеца
И аз сега се сетих 68-*** летото ме погледна като на секс и не даде!
24
0
 
8
 
! Отговори
Оле преди 5 месеца
Тея в САЩ са ужас. Съдят за кви ли не измислици. Как изобщо ще заведет дело за такава глупост? То тва си е на принципа - аз да кажа,че сестра ти е к..ва, пък доказвай, че нямаш сестра.
23
2
 
5
 
! Отговори
Гей преди 5 месеца
Пък мене ме погали по дупето през 1970г., но нищо повече не направи и от тогава още ме сърби. Ама много ми сърби, та се не трае. Ще го съдя.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И как се е отзовала при обятията на фронтмена без да си го е търсила? Тогава се е хвалила, че и е обърнал внимание, ако е вярно, сега иска да извлече дивиденти.
21
0
 
25
 
! Отговори
Ееее преди 5 месеца
Преди 48 години, това сериозно ли е? И що мълча половин век или сега я удари деменцията започнаха халюцинациите?
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Голям смях с тия, по грозноватичките лелки, дето след половин век гледат да измъкнат парички от богати и известни чичковци за *сексуално посегателство*.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спомнила си е с голяма ностолгия. Как й се иска, сега пак да я нападнат, ама нямааа...
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Metoo сега ще рекетират Стивън Тайлър и са си намерили кошаревски свидетели, които след 50 години изведнъж се сетиха колко тежко са били травмирани.

Спонсорирани публикации