Поискаха 12 години затвор за Дани Алвеш

Той е обвинен в сексуално насилие
Обновена: 5 фев 2024 14:46 | 5 фев 2024 14:45, Петър Бойчев
30
Поискаха 12 години затвор за Дани Алвеш

Процесът срещу бившия футболист на "Барселона" и националния тим на Бразилия Дани Алвеш започна тази сутрин в съда в Барселона. Бранителят е обвинен в сексуално насилие на млада жена на 23 години в нощен клуб "Сътън" в столицата на Каталуния в нощта на 30 срещу 31 декември 2022 година, предаде БТА.

Няколко дни след инцидента Дани Алвеш бе арестуван и е в затвора Брианс 2 в Барселона и до момента. След 13 месеца най-после започна делото срещу футболиста, като обвинението поиска 12 години затвор, а преди това прокуратурата бе поискала 9 години затвор и големи финансови санкции.

До последния момент защитата се опита да стигне до извънсъдебно споразумение с жертвата, но без успех. В съдебната зала бе и майката на футболиста Лусия, която само влоши положението на Алвеш, след като преди известно време публикува в социалните мрежи снимки на жертвата. Самият футболист четири пъти смени версията си за инцидента при разпитите до този момент, като в първия момент поддържаше версията, че никога не е виждал жената.

Съдебното дело се следи от 270 акредитирани журналисти и се очаква да продължи 3 дни, като ще има и 28 свидетели. Адвокатът на Алвеш Инес Гуардиола поиска прекратяване на делото и незабавното освобождаване на клиента й, защото обвиненията срещу него стъпват върху избрани новини от медиите, повечето от които са фалшиви, които не са създали известни очаквания и не са нарушили презумпцията за невинност до доказване на противното. Тя също поиска клиентът й да даде последен показания, след жертвата, а не преди нея, както е според предварителния ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Бате преди 3 месеца
А тая просто не му ще парите, щото наистина е изнасилена. И футбалера вече се разкайва, призна че е имал сексуален контакт. Въобще, долен лъжец излезе тоя.
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 16Да бе кратуни, но в случая жертвата не ще парите на изнасилвача.)))Да, бе не ще пари!!!Айде да видим съда като отсъди обезщетението "жертвата" дали ще се откаже от парите.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
У wc-то камери има всичко е записано :)))
21
3
 
6
 
! Отговори
ех преди 3 месеца
Определено им е лесно на известните мъже, изнасилят някоя, оплаче се - после ѝ рекат, че е ***, няма как да е изнасилена, след като мъжът е известен.. Очевидно изнасилвачите са само бедни мъже :D смешници сте
20
2
 
0
 
! Отговори
До 16,17 преди 3 месеца
Къpлежите от непеотата много ясно, че така ще кажете. Вие се издържате от подобни дела и от програмите за насилие.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При Ю. Болт на лагер във Франция имаше случай. Тръгнал две под мишниците. Но из невиделица изкача майка му и пита - къде така .. а той- ами аз само да пробвам! - Да пробваш. А !?. Бой с пръчката по всичките
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нашия боксьор как се оправи за целувката към журналистката от САЩ ?
17
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 3 месеца
Много добре знаете, че футболистите са си много агресивни и не се знае дали наистина не е изнасилена. Като ви мирише на финансово насилие, си го дръжте в гащите и се кротнете при семействата си, а не да се правите на големите майстори неземни, по които всички жени припадват и после олеле. 9 години - ми добре. Тъкмо следващия ще се замисли, преди да разнася болести навсякъде. Онази думичка няма само женски вариант
16
2
 
5
 
! Отговори
До кратуните отдолу преди 3 месеца
Да бе кратуни, но в случая жертвата не ще парите на изнасилвача. Знам, че е невъзможно да преборите инсталираните ви ориенталски предразсъдъци, а и си мечтаете вас да ви беше оправил, че да ви хвърли и някой долар дори. Дори и парцаливите развалини наречени ваши жени бихте разкрачили за бакшиш. Бленувайте, но разберете! Не всички на този свят са такива завършени човешки *** като вас. За щастие!
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Набеден е човека, свобода за Алвеш!
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До последния момент защитата се опита да стигне до извънсъдебно споразумение с жертвата, но без успех"))))Коя е тая па тка заспала, орева свето заради едно еб.ане?! Яле човеко, че плати стабилитетно.Щом се влачи по дискотеки не е мал и други са я прас кале!
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като видя "сексуално насилие" винаги в главата ми се върти "финансово насилие", ама от "насилената" към "насилника". Разликата между двете, е че законът винаги е на страната на жената и когато тя насилва финансово винаги и се разминава. Обратното не е вярно.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Юсейн Болт / светкавицата/ 2009г. Берлин. Излиза от стаята на хотела и млади момичета голи до кръста лежат в коридора. Да има майка му изкача от другата стая и ги погва с поръчката.
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези девойки се въртят из тия заведения, после... ама дай някой милион, щото съм девица.
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най успешно се справяш с жените .Юсей Болт . Но майка му навсякъде ходеше с една пръчка по него . По хотели по стадиони . А случаите не бяха малко . А му скочи некоя за секс и пръчката се спираше в зад ника и. Така го опази от съдебни дела
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кубрат Пулев за една целувка му искаха 1мил.$. .Че е дал без позволение на журналистката
8
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В днешно време най-голямата напаст за развитието на човечеството са жените!!!
7
5
 
17
 
! Отговори
БАЙ 100ЯН преди 3 месеца
Аре стига глупости. Мурвата се сетила че била изнасилвана. Пуснете човека незабавно
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На Запад секас само при нотариус и двама свидетели, че е било доброволно, иначе директно доживотна.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бразилецът откъде са е пръкнал - от Васко да Гама :)))