Рууни с шокиращ завой в кариерата си - става боксьор

Вървят преговори за намиране на съперник
15 фев 2024 16:09, Петър Бойчев
12
Рууни с шокиращ завой в кариерата си - става боксьор
Снимка БГНЕС

Уейн Рууни замисля шокиращ завой в кариерата си. Бившият капитан на английския национален отбор се пренасочва от футбола към бокса, гръмнаха английските медии.

Легендата на Манчестър Юнайтед опита късмета си като треньор и мениджър. Той беше уволнен от Бирмингам в началото на януари след само 15 мача на поста.

Рууни вече преговаря с промоутъра на боксовата серия KSI's Influencer - Кале Зауерланд.

Уейн е запален фен на бокса. Още през 2015 г. се появи видео от негов спаринг със съотборника му в Юнайтед Фил Бардсли. В края на клипа звездният нападател се озова нокаутиран на пода в собствената си кухня. В следващия мач той отбеляза срещу Тотнъм и отпразнува попадението с препратка към случката.

Преди време Уейн прати съобщение до топ промоутъра Еди Хърн, като го помоли да му уреди мач.
Сега обаче бившият футболен национал на Англия твърдо е решил да сложи  ръкавиците. Този път сериозно. Без никакви шегички като тази с Фил.

"В момента вървят преговори за намиране на съперник на Рууни. Има няколко варианта. Един от тях е Джейк Пол, но там Рууни няма никакви шансове. Вероятно ще му намерят нещо по-леко", твърди още пресата на Острова, припомняйки, че като мъничък Уейн е тренирал за кратко бокс, а баща му е бил професионален боксьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: боксруунизавойшокиращ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Василев преди 2 месеца
Егати и завоя! Все едно един алкохолик да направи обратен завой и да спре пиячката.Някой вярва ли в чудеса? А,дописникът?
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще яде як бой.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руни беше здрав като терминатор, когато беше футболист. Носи на алкохол, би следвало да носи и на бой!
7
3
 
4
 
! Отговори
Кире преди 2 месеца
Е колко да е "шокиращ". При нас долнопробнаа мутра стана професионален фурболист, начело на бистришките тигри. Мисля че има и големи постижения в тениса ако не ме лъже паметта. Рууни да си гледа работата, не е интересен.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 5 Аз имах един съсед досущ приличащ на Руни като телосложение. Ей един път влезе пиян у нас а бяхме компания и се направи на отворен а ние бяхме 5 човека. Скочихме отгоре му и кой където свари го удряше, не можем да го свалим..избяга по стълбите надолу и на другия ден вика: малко ме бихте. Тези мазните наистина много носят на бой.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да ви кажа телета като Руни много носят на бой. Този ми напомня на Крис Ареола на Кюфтето дето би Джошуа...Анди Руис. Мазни *** които много носят на бой. Може и да има някакви успехи.
4
0
 
6
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Бокс се учи от детска възраст, с времето движенията и ударите стават инстинктивни, машинални и остават за цял живот, е има си и проблем, усвоиш ли техника на бой до инстинкт в детска възраст, не е лесно да преминеш на нова, умният треньор го знае и обединява, слива двете техники, но не винаги се получава... Варненска Социалистическа Бокс Школа!!! -))))
3
2
 
7
 
! Отговори
Баба Гошка преди 2 месеца
Като "мъничък" може и да е тренирал, но след това е ритал и държал ръцете си отзад. Затуй, ако го пуснат срещу профи с корема, който е заформил и пиенето и пушенето, като чичак на 40+ години, няма и 1 минута да издаяни. Да'й жив и здрав. С тези скъпи навици да харчи по хазарт ще му трябват много спаринги и промоции да си поддържа стандарта и децата, жената и любимите му баби. Има списък с баби, чакащи да ги ощастливи. И аз съм се записала. Белким ме огрее младУ. С корем или с 6-пакк няма пропуск
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За пари всичко правят. Най-вече да се излагат
1
0
 
21
 
! Отговори
да преди 2 месеца
да звъннат на Кобрата