На 49 години почина Кенет Мичъл, звездата от "Стар Трек"

Актьорът се бореше с амиотрофична латерална склероза
25 фев 2024 22:45, Анисия Иванова
19
На 49 години почина Кенет Мичъл, звездата от "Стар Трек"
Снимка: БГНЕС

Кенет Мичъл, който изигра клингоните Кол, Кол-Ша, Тенавик и Аурелио в "Стар Трек: Дискавъри", почина на 49-годишна възраст.

Актьорът от "Стар Трек: Дискавъри" е починал на 24.02.24 г. след петгодишна битка с амиотрофична латерална склероза (АЛС) - фатално заболяване на двигателните неврони.

В изявление, публикувано на X, семейството му заяви: "С мъка съобщаваме за кончината на Кенет Александър Мичъл, обичан баща, съпруг, брат, чичо, син и скъп приятел. Кен беше широко известен като актьор в много филми и телевизионни предавания. Той е пресъздавал олимпийска надежда, оцелял от апокалипсис, астронавт, баща на супергерой и четирима уникални Стар Трек герои".

Мичъл - който изигра клингоните Кол, Кол-Ша, Тенавик и Аурелио в "Стар Трек: Дискавъри" - имаше две деца, Лила и Калъм, със съпругата си Сюзън. В изявлението той е описан като "усърден и трудолюбив" баща.

В изявлението се казва още: "Кен беше прилежен и трудолюбив във всичко, което правеше, но като баща тези черти намериха най-пълна изява. Той беше изключително отдаден на това да бъде положителна и игрива сила в живота на децата си.

"Независимо от по-късните си увреждания, Кен откри висше призвание да бъде по-пълноценен за децата си. Кен завинаги ще се гордее с това, в което са се превърнали децата му"

Мичъл е диагностициран с АЛС през 2018 г., а през 2019 г. започва да използва инвалидна количка.

Семейството му обясни, че покойният актьор - който изигра бащата на Карол Данвърс в "Капитан Марвел" - е бил "благодарен за огромното количество любов и безкрайната подкрепа, която получи" през последните години./ БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: кончинаКенет Мичъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
бадан го уби преди 2 месеца
него го уби бадан . беше против трета световна война, не на зелиски и сина на бадън . тромб че е дебеланко . опонира допоследно и вакаше за тръмпи кукавеца .
14
1
 
3
 
! Отговори
Мили антиваксери преди 2 месеца
Каква ваксина 2018-а, акъл имате ли?
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ваксините помагат ,ефективни и безопасни
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Навремето, си мислехме, че медицината на 21 век ще е нещо. А то се оказва, че напредък няма. Въпреки, че вече имаме компютри в джоба (смартфони), които са с производителност, по-голяма от на най-бързият в света суперкомпютър от 2000-а година(но все още по-малка от тази на топ суперкомпютъра за 2002г.)
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ковид ваксините се оказва че "изкарват" болести които са се крили дълбоко или в гените ни или в начина на живот. По-скоро начина на живот е на 90% по важен от гените. Ако ядеш захар и рафинирани храни няма отърване от метаболичния синдром.
10
11
 
6
 
! Отговори
преди 2 месеца
Животът не е някакъв прекрасен дар, но хората трудно го разбират. Какви светли личности, твоята любов като родител е целувката на смъртта. Това е твоят подарък, бавна и ужасяваща смърт. Тоя Кенет след като е изчукал бебета с жена си и ги накара да го гледат с ужас как ще им демонстрира как и тях ги чака същата генетично унаследена съдба. Дори и Путин го чака същото. Където е тръгнал да превземе Европа е вече пътник. Ама натиска до последно да се изяви като най-голямия *** след Хитлер и Сталин
9
1
 
17
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
За съжаление ,много по- често СВИШЕ прибират по- рано светлите личности ,отколкото изродените индивиди ,които преобладават. Явно на Земята е мястото за мракобесните ,но и на това ще му дойде краят.
8
4
 
17
 
! Отговори
Do 8 преди 2 месеца
Каква ваксина 2018, грипна ли? Чукча не читател...
7
19
 
13
 
! Отговори
Тенгри кан преди 2 месеца
Факсата на генерал Бацил - боц, боц;))) Бая народ даде фира от факсите;)))
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До до 5. Знаех си, че си ненормален. Няма защо да го потвърждаваш непрекъснато.
5
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 4. Налази ти с копейките понеже си ненормален.
4
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тука пак налазиха копейки които както винаги не четат статиите. Един долу вика, ковид ваксина. А в статията пише че е диагностициран 2018. Та толкова за копейките
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ужасно и адско заболяване е АЛС. Мир на праха му.
2
25
 
18
 
! Отговори
КОВИД-Васините преди 2 месеца
Забавят, но НЕ Забравят!
1
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не съм го чувал даже :)))

Спонсорирани публикации