На 75 Алла Пугачова тръгва на европейско турне

Първият концерт ще бъде в Израел, после Кипър
11 апр 2024 10:50, Петър Бойчев
41
На 75 Алла Пугачова тръгва на европейско турне
Снимка БГНЕС

Кралицата на руската естрада Алла Пугачова поема на турне из цяла Европа, съобщава изданието „Абзац“.

То се позовава на думи на музикалния продуцент Сергей Дворцов, който уточнява, че певицата ще изнесе първия си солов концерт в Израел, където тя се бе установила със съпруга си Максим Галкин и близнаците им Лиза и Гари, след като напусна Русия в началото на инвазията в Украйна.

След това ще пее в Кипър, където семейството притежава недвижима собственост и пребивава понастоящем. "Тя не иска 75-годишнината й да остане без внимание. Ще пусне нов албум в Израел на 15 април и ще покани на юбилейния си концерт свои приятели артисти, които също заминаха зад граница и бяха обявени за "чуждестранни агенти", смята продуцентът. Според неговата информация изпълнителката на "Арлекино" ще започне голямо концертно турне, което ще обиколи редица европейски градове, пише "Сега".

С презентацията на новия албум на Алла ще се заеме украинката Натела Крапивина, работила доскоро с друга голяма естрадна звезда – Светлана Лобода, също украинка.

Миналата година Алла Пугачова записа в студио в град Твер три нови песни. Две от тях излязоха съответно през март и април. След това предположенията, че певицата подготвя пълноценно завръщане на сцената, започнаха да се налагат все по-упорито.

В последно време Пугачова често се оказва в центъра на скандали заради своята гражданска позиция, която изразява в социалните мрежи. Неотдавна тя изказа подкрепа за украинско момиче, а зложелателите й веднага я уличиха, че не е заявила съболезнования за жертвите по време на терористичния акт на концерта "Крокус Сити Хол".

Алла напусна Русия малко след началото на инвазията в Украйна през пролетта на 2022 г., последвайки съпруга си – шоумена Максим Галкин, който бе обявен за "чуждестранен агент" от Министерството на правосъдието поради острите му антивоенни изказвания. През ноември миналата година тя се върна за кратко в родината си за последен (засега) път. Семейството с двете им деца – 8-годишните близнаци Лиза и Гари, се установи първо в Израел, но замина и оттам след ескалацията на палестинско-израелския конфликт. По последни данни в момента те живеят в Кипър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Куку преди 2 седмици
На ръце ли ще я носят. Тя едва ходела.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не разбирам едно абе станала на толкова години ще ми ходи на турнета. Същото е и с Баба Лили. Жадни за пари, пред концертната зала трябва да има линейка, че току виж колабирали на сцената
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен, Това прасе, натрупа богатствата си и живя охолен живот, благодарение на Русия и руската публика и за благодарност, се изсссрра най-безцеремонно и нагло на главата им! Конфискувайте й всичко!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алла Пугачова пугает всех!
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алла напусна Русия и след като нарече руския народ "быдло", Руската Дума има намерение да я обяви за "чуждестранен агент", да закрие източниците й на доходи в РФ и да й отнеме всички дворци.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Европейски турне ! Един концерт в Израел и другият в Кипър! Добре че не е световен щеше да и се наложи и в Киев да иде.Аз не знам как все още не са приели Израел в Европейският съюз.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"а какво отношение има тя към 90% от руснаците" - тя презрително ги нарича "быдло".
23
0
 
5
 
! Отговори
e преди 2 седмици
Ние в Еропа ли сме или не? По-добре да не идва...............
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Путинофилите черпят информация от руските СМИ и ТВ, които са напълно контролирани от държжавата и си нямат представа какво е истинското състояние на нещата в руското общество.
21
5
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 2 седмици
Тя има негативно отношение не към Русия а към Кремъл! Но путинистите откъде да се сетят. Те си мислят, че Путин е Русия и "никак иначе"
20
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алла Пугачова е била кралица на руската естрада някога както Лили Иванова беше на нашата. Но след това беше кралица в преносен смисъл - ако тя иска някой да стане звезда - ще стане, ако поиска да закопае някого - въпросният музикант е довиждане. Беше напълно вписана в държавната система и се ползваше с непререкаем авторитет. Но се оказа, че е човек с будна съвест и се обяви против държавната политика с риск да загуби привилегированото си положение. И го загуби. Но позицията и остава неизменна.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво става с Чулпан?
18
3
 
8
 
! Отговори
до пияница мАстик преди 2 седмици
Сериозно? Путин и е виновен, че 80% от руснаците е презират, а 20% я ненавиждат за отношението и към Русия? Зле си човек, сменяй питието, гледай качеството... не количеството.
17
0
 
9
 
! Отговори
Може да ходи преди 2 седмици
Във Франция на турне, там бабите са много обичани..особено от Макрон!
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алла била кралица на руската естрада... Театър сълза и смях.
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Свършиха париците в чужбина и ще не ще тръгва да препечели на Максим Галкин му свършиха парите пък и не е на такава почит, каквато беше в Русия.Вече смешките за Путин и Русия не вървят. В Европа вече не е смешно, а положението е страшно.И двамката настъпиха мотиката.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Заслужилата артистка на Република Татарстан Аида Гарифуллина изнесе гала-концерт в Михайловски театър в Москва послучай 190 годишния юбилей от създаването на театъра.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чекаме я!Имаме гниле домате, и яйца запъртъци!
11
4
 
10
 
! Отговори
Georgi преди 2 седмици
До пияница мистикТя ако искаше само мир нямаше да е прогонят. Путин, както и цяла Русия, също иска мир и аз искам мир, но не за всеки този мир изглежда по един и същи начин.

Спонсорирани публикации