Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър стана джендър

Серафина вече се самоопределя като Фин
14 апр 2024 10:39, Петър Бойчев
64
Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър стана джендър
Снимка Фейсбук

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която е кръстена Серафина Роуз, направи първата си официална изява под ново име. Тийнейджърката вече иска да бъде наричана Фин. Това стана ясно по време на възпоменателна служба за бащата на Гарнър.

Облечена в черен костюм с панталон и елегантна прическа, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих пред събралите се в църквата в Чарлстън, Западна Вирджиния. Момичето беше заснето с нова късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението на нейния дядо е първият път, когато детето на топ актьорите се представи публично с ново име.

Серафина Роуз е второто дете на бившата двойка Гарнър и Афлек, като по-голямата ѝ сестра - Вайълет Ан, е на 18, а брат им е 15-годишният Самуел. Актьорите се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения. През 2022 г. Афлек се ожени за Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Мюниц също използва полово неутрални местоимения и оттогава е близка с Фин като своя доведена сестра.

Първите намеци за новото име на тийнейджърката дойдоха няколко дни по-рано, когато Фин беше заснета да прегръща майка си Дженифър Гарнър на спирката на училищния автобус в Брентууд, Ел Ей. На снимката името „Фин“ може да се види избродирано върху раницата на момичето. Тийнейджърката от години носи къса прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
6
 
! Отговори
citoyen преди 2 седмици
До До мистик"Биологичен пол на английски е s.e.x. G.e.n.d.e.r е с променено значение от много години и означава полова идентичност, полът, с който се самоопределяш."Самоопределям се като Аменхотеп, ако не ми правят приношение това нарушава ли правата ми?
46
2
 
7
 
! Отговори
citoyen преди 2 седмици
До Европеец с главно Е!"Панелната Ганюха не може да проумее как светът се развива"Поредният конформист. Ако бяхме комунистически режим - щеше да си пръв комсомолец, ако бяхме в нацистки такъв - верен нацист. В настоящия режим си клакьор на радикални извращения, поднесени в целофана "свобода". Нищо, като се смени и този ще си намериш място в новия ;)
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Нормален европеец! През турско са скачали в пропас за да не ги спипат турци. И това ли не одобряваш.
44
0
 
15
 
! Отговори
Нормален европеец! преди 2 седмици
Казано честно, изобщо не завиждам на някой , че се е извъртял! Проблемът си е негов! Ако трябва да изпитвам нещо, то е съжаление! Кой на какъв иска да се прави, само да не ни го натрапват като някаква "култура" или "цивилизация", и да не ни парадират с това! Иначе, ако някой реши да скочи от десетият етаж, също си е негова работа! Но не чакай да го одобря!
43
0
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
До До мистик 34 === Това го кажи на митничарите на летищата, защото като съм попълвал митнически декларации навсякъде пише: gender - male/female. Никъде не пише sex -
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия продължават да копат надолу...проблемът е че сега тия са тинейджъри ама след 10г ще са в сената и в големите компании е те тогава ще започне тоталната деградация
41
0
 
13
 
! Отговори
Мда преди 2 седмици
Връстниците им са онанисти които са захласнати по плейстейшън и виртуални моделки в инстаграм и онлифенс...какво да правят момичетата освен да изпаткат сексуално? Като гледаш, че момченцата на твоята възраст са "влюбени" в перфектни моделки създадени от изкуствен интелект и то зададени от мъже....Изпаткала работа
40
1
 
3
 
! Отговори
Бизнес идея преди 2 седмици
Който измисли как лесно в домашни условия да си сменяш вида на половия орган ще потъне под пари.Днес ти е кеф - ***. Утре ти е друг кеф - *у*. Пачки ще валят.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Въййййй!!! Ще си спра козите от паша след тази новина!!!
38
3
 
10
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 2 седмици
Бен афкел заяви, че ще плати 200 бона да му зашият и чурка
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хомосексуализмът е извращение и заболяване. Тези хора трябва да се лекуват в психиатрични клиники, а не да чи правят гей паради, финансирани от американското посолство!
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ще ме уморят от смях тия. И защо се е окепазила така?
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нека им е. Топно тези известните заради повече популярност обясняват навсякъде,че трябвало да има обратни,третополови,петополови. След 10 г вече и за кучетата си ще се женят и ще се еб..ат.
34
4
 
5
 
! Отговори
До мистик преди 2 седмици
Биологичен пол на английски е s.e.x. G.e.n.d.e.r е с променено значение от много години и означава полова идентичност, полът, с който се самоопределяш.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
честито
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Съсипаха я тая държава :)
31
1
 
6
 
! Отговори
Гревио преди 2 седмици
Защо го обиждате на дъщеря? Ще глобявам май тази медия.
30
0
 
1
 
! Отговори
None преди 2 седмици
Здраве да е... :)
29
7
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Ей, много пp0cти хора пишат статиите в тази медия Днес.бг (или ги прекопират най-вече) Няма такова понятие като "джeндъp", защото само по себе си това означава само "пол" - мъжки или женски. Дъщерята на Бен Афлек е ТРАНСДЖЕНДЪР. Тоест момиче, което се самоопределя като момче. Научете ги тези термини бе, неграмотници :)))
28
14
 
7
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 2 седмици
Психичните отклонения не се лекуват с терапевт , или с разговори а с натискане на спусъка в главата на нищожеството.

Спонсорирани публикации