Седем типа обувки, които отиват на всяка лятна рокля

Модни съвети за топлото време
14 май 2024 18:00, Дарена Найденова
6
Седем типа обувки, които отиват на всяка лятна рокля
Снимка: iStock

Колкото и забавно да е обличането всеки ден, то може да бъде и предизвикателство. Дори и да обичате модата, понякога създаването на идеалната комбинацяи от топ, панталони, обувки и аксесоари може да изглежда като истинска борба. Ето защо ние сме толкова големи почитатели на летните рокли, наречени още сарафани. Те улесняват подготовката, така че след като сте избрали тоалета, който ви харесва, всичко, което трябва да направите, е да изберете чифт обувки.

Седем типа обувки, най-подходящи за лятна рокля

1. Маратонки

Въпреки че роклите се свързват повече с официални поводи, отколкото с други опции за облекло като панталони и топ, това не означава, че трябва да изберете обувки на ток или друг официален тип. Маратонките могат да се комбинират особено добре със сарафани, създавайки спокойна комбинация, която лесно се адаптира към всичките ви натоварени летни дни.

2. Сандали с каишки

Сандалите са може би най-очевидната опция за обувки, когато носите лятна рокля, а стилът с каишки най-много се отличава от тълпата. Продавани във варианти с равни подметки или на токчета, тези обувки добавят причудлива нотка към всеки силует на сарафаните - от мини до миди и макси. Сандалът с каишка е идеалният начин да оформите лятна рокля както желаете, като подхожда както за ежедневни поводи, така и за важни вечерни срещи.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: лятна рокля
Още от Общество
Меко казано е важно: Каква тоалетна хартия използваме?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 2 седмици
Маратонките не изглеждат добре на всяка лятна рокля, освен ако е купувана от Лидл и Кауфланд.
2
4
 
6
 
! Отговори
Вовчик Путик I-ви преди 2 седмици
Обувките задължително трябва да са на високи токчета, за да издължават бедрата. Стоят много добре с официалните костюми за срещите ми, но и вечер като си облека камизолката преди д се гушна в Медведчик пак седят добре
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Важото е да струват 2000 лв! Тогава отиват на всичко!

Спонсорирани публикации