Сделка с БСП = политическата смърт на ГЕРБ!

Политиците не разпределяли гласове, гражданите се убеждават!
8 ное 2016 10:14,
178
Сделка с  БСП = политическата смърт на ГЕРБ!

"Лидерът на БСП Корнелия Нинова посочи, че няма да преговаряме с политически партии и в крайна сметка, поведението на нашите кандидати е поведение към избирателите на България, независимо от политическите партии и оцветеност". Това заяви народният представител от БСП Атанас Мерджанов в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR

 БСП търси подкрепата от българските граждани, поясни Мерджанов.

"Има едно погрешно схващане, че политиците можем да разпределяме гласовете. Това не са някакви порции, които да разпределяш. В крайна сметка това е битка за поведението на българските граждани и ген. Радев и Йотовa през цялата кампания от самото им излъчване от Инициативния комитет, беше насочено за доверието на българските граждани", посочи той.

Мерджанов определи твърденията на Георги Първанов, че "мачът между ГЕРБ и БСП е договорен", като безсилни.

По думите му БСП се е консолидирало и за пореден път е показало мобилизация. Той смята, че на втори тур ще имат още по-силно и разширено представяне.

"Това е един шанс за БСП, но не трябва да се оставим на главозамайването - трябва да продължим да разрешаваме проблемите си и вътрешнопартиен план", подчерта Мерджанов.

"Сделка между БСП и ГЕРБ означава политическа смърт за ГЕРБ. Ако егото на Бойко Борисов е по-силно от това държавата да продължи своето развитие, ще се повтори историята на Иван Костов. ГЕРБ не чете историята. Ще има изключително бърз разпад, ако Румен Радев спечели изборите", заяви на свой ред депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев.

Според него кандидатите на БСП и ГЕРБ не са автентични кандидатури. По думите му Радев не е точен избор за левия електорат, а Цачева не е идеалният кандидат за свободните десни избиратели.

"В ГЕРБ помислиха, че са самодостатъчни за избора на Цачева. Тя трябва да даде знак, че може да се еманципира от своята политическа партия", настоя гостът на Bulgaria ON AIR, според когото от евентуална загуба не трябва да се прави трагедия.

"След като се признае, че са допусанти грешки, в оставащата част от мандата мнозинството трябва да покаже, че е осъзнало за какво ги наказват хората. Не ме интересува какво ще направи Борисов в понеделник и неговото политическо бъдеще. Мисля за себе си и моето семейство", категоричен е Методи Андреев.

Той се закани, че ще оттегли подкрепата си, ако ГЕРБ избяга от политическата битка. Андреев е убеден, че ако президентската двойка на БСП спечели изборите България ще бъде отклонена от своя геополитически курс.

"Не мога да допусна, че България 27 години след прехода отново може да допусне на власт БСП и ДПС. Илияна Йотова ще вземе външнополитическата част от президентството. Георги Първанов е аут от лявото, ако Румен Радев спечели", каза още гостът в студиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До БудаКато гледам правописа ти, май мозъкати отдавна е мек и спаружен..., но това е норамлно за почти всички привърженици на бсп и дпс.
123
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Залогът е кокалчето, което сте захапилииии. А стабилност в страната няма от много време благодарение на ГЕРБ!!!Не се ли усещате колко сте жалки с тези опити да внушите някакви апокалиптични картини ако не сте на власт и по този начин още повече отвращавате хората!
122
1
 
8
 
! Отговори
иошо преди 7 години
Мачкаййй Генералее партийната секретарка от Плевен
121
0
 
5
 
! Отговори
Буда преди 7 години
секи път като я видя тая отдясната снимка ми спада и става мек .
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Замислете се, платените в тази статия и влобще в страната, колко ви изнудват? Нима ви е страх да се противопоставите на нашите тероризатори? Писна ми да ни изнудват. Пл.юете като селяни. Стига с тези комунисти Комунизъм никога не е имало и никога няма да има. Натовец няма как да бъде комунист...
119
1
 
3
 
! Отговори
цитат и коментар преди 7 години
866Да задам един въпрос..- Кои двама от трима са били членове на Българската комунистическа партия БКП ?Има само един който не е бил никога комунист1, Бойко Борисов.2, Румен Радев.3, Цецка Цачева.___________________________________"Били" е минало свършено времеА да си маша без да си съпартиец е природно недоразумение ,заплашено ,че ако изневери на Посерано няма да му е простено?!? и с основен девиз "И така ми е добре и така ми е добре"
118
1
 
4
 
! Отговори
мисия невъзможна преди 7 години
През цялата предизборна агитация Румен не можа да разграничи длъжностната характеристика на Президент от тази на Премиер на изпълнителната власт....кка никой не го осъзна?!?
117
2
 
7
 
! Отговори
Какви лъжци.... преди 7 години
Г-Н КАРАКАЧАНОВ Е НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН ОТ ТОВА,ЧЕ КОСТОВ ПОДКРЕПЯЛ Г-РАЛ РАДЕВ.ТЕЛЕВИЗИЯ "АЛФА" РАБОТИ АКТИВНО СРЕЩУ НЕГО.Г-Н КАРАКАЧАНОВ! ВИЕ "НАЦИОНАЛИСТИТЕ" ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТЕ,ЧЕ СТЕ КЛОНИНГИ НА ГРОБ.АЗ,МОЕТО СЕМЕЙСТВО,РОДНИНИТЕ МИ,БЛИЗКИТЕ МИ И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС.ПОРЕДНОТО ВАШЕ ПРЕДАТЕЛСТВО НИ ИДВА В ПОВЕЧЕ.СБОГОМ!!!!!!!
116
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че всички български граждани трябва да подкрепят ген. Румен Радев, така ще имаме самочувствие, че лицето ни пред света ще бъде един офицер от българската армия, възпитан във вярност към отечеството. Ако хората изберят Цачева, аз лично ще се срамувам с такъв президент, че съм българин.
115
1
 
8
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
До СТРАНДЖАТААбе, "странджа" , гугутко заспала, какво стана с МАГАРЕТАТА на ГЕРБ-ерастията? Печелят само в ИЗМИР,БУРСА,АНКАРА и Столипиново, продажниците НИЕДНИ!!! ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!!!!
114
2
 
9
 
! Отговори
Крали Марко преди 7 години
Марш,марш с ГЕНЕРАЛЪТ наш, в бой да летим, Ердоган да победим!!!! Снощи слушам, че Кукунева обещава МОЯТ глас на Травестита Тетка Цацева??? Ще гласувам за ОСТАВКАТА на шайката негодници от ПП Роми ГЕРБ и за едно НОВО НАЧАЛО на Родината, неподчинено на Ердоган. Тетка Ви печели само в окръг Бурса и Измир, а ГЕНЕРАЛ Радев - във САЩ и Великобритания!!!! Вие БЪЛГАРИ кого ПОДКРЕПЯТЕ?
113
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 140знаещ няколко езика-----------------знае дръжки...
112
4
 
17
 
! Отговори
До 140 преди 7 години
Няма дилема,колега.Има един достоен,честен и образован генерал,знаещ няколко езика и една ограничена,злобна жена,която освен да бие камбаната в НС за друго не става.Няма да говоря каква е била и как е завършила,това вече всички го знаят.В тези смутни времена,ако не дай боже възникне военен конфликт,Цецка няма да грабне пушката,но генерала ще се качи на самолета.Това е само една от многото разлики.
111
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов:"И магаре да посоча и магаре ще изберат".Сега да си вземе магарето или коня и обратно в коневръза.
110
1
 
1
 
! Отговори
В Първанов преди 7 години
До To6За цъфналия гербер но не завързал Еми за цецка
109
0
 
3
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Браво, МЛАДЕЖ. И аз гласувах за Патриотите, СЕГА ПОЗНАЙ за кого ще гласувам.
108
3
 
4
 
! Отговори
за Бай Ставри... преди 7 години
ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ....СМЕ, АБСОЛЮТНО СИГУРНИ!ИНАЧЕ ---НЕМАШЕ ДА СИ КОМУНИСТ ОТ БКП!!!
107
2
 
7
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
"ПРОТЕСТНИЯ ВОТ НА БКП"---МИНА С ..."ИЗМИСЛЕНИЯ РЕФЕРЕНДУМ" на Травестита!"РЕФЕРЕНДУМА" СПЕЧЕЛИ ------ А , НАРОДА ОСТАНА С ЕДИН ГОООООЛЕМ ...У РЪЦЕТЕ!/само Травестита --стана "политик"../ИСТИНСКИТЕ ИЗБОРИ ---СА В НЕДЕЛЯ!!ТОГАВА ......СЕ БРОЯТ ПИЛЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
106
2
 
21
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
Брех, седя и се чудя и не разбирам просто как тоя народ 1335 г. е оцелявал, преди да се появи Кралят-Слънце на ГЕРБ и неговите глашатаи!
105
3
 
13
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Абе господа -другари управляващи скъпи Цецко абе вие от Герб вярно ли мислите че тоя народ е правен в дупе е не е дупе със сигурност!