Вековен избирател: Дисциплинираният дядо Миладин

102-годишният родопчанин никога не пропуска избори
13 ное 2016 09:52,
15
Вековен избирател: Дисциплинираният дядо Миладин
Снимка: кадър "Нова тв"

102-годишен родопчанин досега не е пропускал да стигне до изборните секции. За политиците, изборите, референдума и живота погледнато през очите на човек живял над един век.

Дядо Миладин живее в село Букатата. В пек и студ - винаги работи. Сега пък му се налага да оправи оградата на нивичката си в селото. Не е спирал да работи, грижи се сам за себе си и цялото си домакинство.

Той може и да е на 102, но се смята за младеж, па макар и по душа. Любимата тема за разговор след правнуците му е политиката, разказва Нова тв.

На въпрос за какво ще гласува, столетникът отговаря категорично – за ред и дисциплина.

След като съвсем дисциплинирано си изкопава градинката, дядо Миладин започва да сравнява живота в страната ни през своите 102 години живот.

Казва, че единственият недостатък, който намирал в днешно време, е, че внуците му се превърнали в гурбетчии.

Според Миладин основната задача на новия президент е да върне младите хората в България. Има и ясна визия какъв трябва да бъде новият държавен глава – демократичен, умен и добър за народа.

Ядосва се сам на себе си, че за тези избори не се е подготвил само за едно – за референдума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Дядо Миладин президент!
7
2
 
0
 
! Отговори
Mogilitsa преди 7 години
Iatse kamatni ushi ima! :-)
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО СНИМКАТА Е АКТУАЛНА СИ Е ГОЛЯМА СВЕЖАРКА ЗА 102 ГОДИНИ :)АЗ ОТИВАМ ДА ГЛАСУВАМ А ОНЯ ДА ИМА КЪСМЕТДА НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ТОЙ И ЦЯЛАТА ХУНТА С НЕГО !!!
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
!: За разлика от писалите *** долу дядо Миладин е свидетел на велика България с мощна икономика и армия, усетил е нищетата след Първата световна война, сигурно се е сражавал във втората и е видял кървавите борби в България между фашисти и комунисти. Изобщо видял е и добри и лоши дни, но не се отказва! Жалко е само, че най-невзрачните живяли някога българи си позволяват да обсъждат хора, които са в пъти по-качествени от нас. И не го казвам аз, а историята....Връстниците на дядото са легенди!
4
22
 
6
 
! Отговори
Антикомунист преди 7 години
Скучно му е на столетника и утива да гласува за да може повече млади да идат на гурбет!
3
6
 
8
 
! Отговори
Увага! Ахтунг!! преди 7 години
Ако днес 90% от мислещите българи не застанат до урните сегашното ни положението ще утрешната ни Мечта...ние от как свят светува сме на по стратегическо геополитическо място подобно на пре богатата Венеция ,която е успяла да осребни географското си положениеНали не искаме да сме зона на военни действия като Сирия?!?Тогава верния път за нас е съпричастност и обвързаност с Европа ...там са (..правови и възможно най демократични държави ,с право на свободно предвижване и работа
2
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва.
1
40
 
8
 
! Отговори
azza преди 7 години
Заради такива изкукавелници, които не пропускат да гласуват, сме на това положение!

Спонсорирани публикации