Отпаднали кандитат-депутати с шанс да влязат в НС

Последното преброяване на гласовете размести мандатите
29 мар 2017 21:39, Анисия Иванова
8

Преди да се стигне до съставяне на кабинет, ще трябва новите 240 депутати да бъдат определени, да се закълнат и да започнат работа.

Оказа се, че последното преброяване на гласовете отново размести мандатите. Така някои кандидати, които в първоначалния вариант отпадаха от парламента, все пак имат шанс да влязат.

Броят на мандатите, които взима всяка партия вече са ясни, но кандидат-депутатите тръпнат за последните проверки в протоколите. Всъщност системата за изчисляване на мандатите в родния парламент е такава, че може дори няколко гласа да пренаредят мандатите. Така днес имаме поредна въртележка при имената на бъдещите депутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Замунда преди 7 години
Оле, ко ша правим сега, без Цецкината глава-а-а?
3
7
 
13
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Брат Вурст,Прав си. Цецка не я искат в България (президентски избори), не я искат в Плевен (парламентарни избори), което не пречи отново да дрънка звънеца в Народното събрание. Това е каймака на ГЕРБ.
2
3
 
15
 
! Отговори
NZ преди 7 години
Бе мога да разбера каква им е драмата. Нали като обявят правителство, ще се освободят местата на министрите и пак ще влезнат...
1
11
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
И сга какво ша правим Цецка Ще влезе ли в парламента или ще я правим евро комисар на мястото на Кристалина (сталинка) няма да я оставяте на борсата без работна.

Спонсорирани публикации