Каракачанов и Нотев тръгнаха с "България над всичко"

"Страната ни не трябва да бъде жертва на имигрантска вълна"
Обновена: 10 окт 2016 12:17 | 28 сеп 2016 14:52, Красимир Ангелов
38
Каракачанов и Нотев тръгнаха с "България над всичко"
Снимка: ВМРО

Красимир Каракачанов и Явор Нотев официално бяха представени като кандидат-президентската двойка на "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО". Мотото на кампанията им е: "България над всичко".

"Отговорността на Патриотите си личи от това, че имаха мъжеството да излъчат кандидатите си първи от парламентарните партии и това е честният начин за отношение към българските избиратели. Българските патриоти показаха на всички едно важно качество – че когато Отечеството е в опасност ние загърбваме личните си спорове и се обединяваме", заяви в словото си кандидатът за президент Красимир Каракачанов.

Като кандидат за "Дондуков 2" той се спря подробно на няколко основни точки, залегнали в програмата му: "циганската" престъпност, опасността от огромна мигрантска вълна, агресивната политика на съседна Турция и демографската катастрофа, съобщават от ВМРО.

"България не трябва да бъде жертва на имигрантска вълна и да изкупува греховете на сили, които я предизвикаха“, посочи Каракачанов. Той припомни необходимостта от изграждането на съоръжение по границата, необходимостта от помощ от ЕС за охраната й, както и необходимостта от модерна българска армия. "Ние нямаме интерес България да се наводнява с имигранти", категоричен бе Каракачанов.

"Ако Меркел и другите европейски лидери не знаят какво да правят в страните си, то България трябва да е наясно. Дъблинското споразумение да бъде замразено", поиска още в позицията си кандидатът за президент.

Той посочи, че като член на НАТО и ЕС България има своите задължения, но това не бива да ни прави зависими и да ни пречи да изпълняваме своите приоритети.

"Страната ни трябва развива политика равномерно – и на изток, и на запад. Цел номер едно е гарантиране на икономическите и политическите интереси на България. Страната ни трябва да бъде реален фактор на стабилност на Балканския полуостров, за да бъде уважавана в световен мащаб", каза още Красимир Каракачанов. Той бе категоричен, че Обединените патриоти няма да позволят Турция да стане член на Европейския съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2.4%
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на това руско протеже ще му лъсне червения ***. Само гледайте........
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правителството върши точно обратното на техните искания. Въпросът е защо продължават да го подкрепят?
1
7
 
13
 
! Отговори
истината преди 7 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?изяда си и месата