Цачева била член на БКП и не се срамува от това

Преживявала със заплатата си от НС и 250 лв. наем в Плевен
Обновена: 10 окт 2016 12:07 | 10 окт 2016 10:30,
220
Цачева била член на БКП и не се срамува от това
Снимка: архив, Bulphoto

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не се срамува от членството си в БКП. "Това е моята биография, това съм аз", заяви тя пред Нова тв.

Цачева разказа, че като студент в Юридическия факултет на Софиския университет, е била активен човек и логично са й предложили да се присъедини към партията. Тя бе категорична, че не е била номенклатурен кадър.

Още по темата

Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков 2" коментира мандата на сегашния президент Росен Плевнелиев. По думите й това са били сложни години: "Нека да изчакаме с оценката. Всеки президент дава най-доброто от себе си. Историята е тази, която ще даде оценка".

Цачева отрече мъжът й да е участвал в приватизацията на "Булгартабак" и съобщи, че той сега работи в РВД и взима 1200 лв. на месец.

Кандидатът за президент разказа и за сина си, който е блестящ математик. "Още от четвърти клас учи математика", обясни тя. В момента синът е учи в Бостън.

"Не учи в България, защото тези състезания, които спечели като ученик, му дадоха възможност да следва в престижни университети навън, но не е загубил връзката със страната си. Учителите у нас му вдъхнаха увереност", разказа тя.

Цачева разказа още, че живее с парите, които получава от заплатата си в Народното събрание. Имала и малък наем от 250 лв. от кантора в Плевен. Нямала кредити, но имала кола на лизинг.

Според нея най-лошото й качество е, че е много строга, когато говори по работа.

"Не мога да обясня с прости думи нещата, така че хората да ме разберат", сподели още Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: БКПГЕРБЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече Герб,да живейй България!
135
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб вече стана БКП
134
1
 
10
 
! Отговори
гербер преди 7 години
Ние от Герб сме комунисти и какво искате от нас кажете кажете бе бас туни
133
0
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Я, комунистите очевидно се явяват с най-малко 2-а кандидати за президент !
132
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави ми смехотворно впечатление "анкетата".Как трайчо получава растеж в процентите, само и само като ги сумират с цачева, да надхвърля с процент Радев.Това даже не е детинщина, това е *** виц.
131
1
 
13
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
Цецке за партиини секретари не гласувам ще гласувам за Генерала
130
0
 
16
 
! Отговори
здкжш преди 7 години
Опааа, Б.Б намери работа на още един номенклатурен кадър от БКП за следващите 5 години, а на Бокова не искаше да уреди родата и за следващите 5 години.
129
0
 
21
 
! Отговори
Bobo преди 7 години
То цялото ГЕРБ е БКП и никой не се срамува.
128
1
 
13
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Ами като не е номенклатурен кадър как е приета в юридическия факултет? Защо не каже?
127
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами на смяната на един комсомолец идва член на БКП, логична градация, нали ?
126
0
 
21
 
! Отговори
полет преди 7 години
Имаше един израз, че "ако глупостта имаше криле, то Ц.Цачева щеше да се носи бързо из въздуха като гургулица"
125
0
 
10
 
! Отговори
наглостта няма грани преди 7 години
Как така си променя идеалите, така може да си смени и вярата и държавата в един момент. Значи имаше Международен трибунал срещу членове на една партия през 1945 година, а *** продължават да управляват и даже не ги е срам, то къде си видял срамуващ се комунист - те са нагли и нахални и затова са вредни.
124
8
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Сутринта генерала на БСП беше пред избор,неква баба за дебат или некви баби от БСП да нищят политиката ,той избра многото.
123
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоооу, вие от "Днес" какво се правите, че ген.Радев днес не се е явил внезапно на уговорения диспут с Ц.Цачева по НоваТВ и, че това не е топ новина за деня. Ясни сте - прикривате излагацията на генерала или тези, които не са го пуснали да излезе на диспут. Генерал с достойнство? Партия с достойнство? Надали!
122
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ-СТИГА ЛЪЖИ , ЧЕ ЦАЧЕВА Е БИЛА В БКПЦАЧЕВА - НЕ СЕ СРАМУВАМ , ЧЕ СЪМ БИЛА ЧАСТ ОТ БКП !
121
12
 
1
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Интересно защо генералът не се появи на дебата, номерата с натоварен график не си заслужават да се коментират. Ако се бориш за такъв пост, няма място за детски номера, а трябва да използваш всеки момент да убеждаваш хората, защото НОСИШ огромна ОТГОВОРНОСТ.
120
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТО И ЛИДЕРКАТА НА БСП Е ПИЧ/СПРАВКА В ГАЩИТЕ- СЪМНЕНИЯ ЗА ТОРБИЧКИ- ПРИГОТВЕНИ ЗА ПЪЛНЕНЕ/- ТАМ Е НАЙ СИГУРНОТО МЯСТО ЗА НЕМИНУЕМО ПРИСВОЯВАНЕ/СПРАВКА- БЕЛЕНЕ- ОКОЛО 2 МИЛИАРДА/Е В ТОРБИЧКИТЕ ИЛИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА ТЕЛЕ ПОД ВОЛА- ТЪРСЯТ ЦАЧЕВА НА КАКВО Е БИЛА ЧЛЕНКА И ОНИЯ БЮЛЕТИНИ.
119
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГА ГЛЕДАТИ ЦАЧЕВА ВИЖТЕ СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИАРДЕРИ ОЛИГАРСИ- ДЕКЛАРИРАТ 1000 ЛВ ГОДИШЕН ДОХОД, КУПУВАТ СПА ЗА МИЛИОНИ- И ТЕ СА *** И ТО СЕГАШНИ, НЕ ОТ ПРЕДИ 27 Г. НАЧИ КАЗВАТЕ ТЕ СА СИ ПОСТРОИЛИ СЕГАШНИЯ КОМУНИЗЪМ КАТО У КИТАЙ- ПАРТИЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛИДЕР НА 98 МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ, А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ КАТО У НАС- ВИЖ СВЕТОВНАТА БАНКА, ИЛИ УИКИПЕДИЯ.
118
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че защо да се срамува Цачева! Гоце срамува ли се, Петков, Овчаров срамуват ли се? Бокова? Има още 1.2 милиона, а заедно със семействата им - поне 3.5 милиона, които са топвали лъжица в кацата БКП, топват и сега без срам, само дето уж са БСП (то "C"-то в латиницата често се чете като "К").
117
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Позор,не си прав за трайчо,той е контингент от Катарската екскурзия,бивш *** на тиквата,не може да бъде от граждански кандидат.