Цачева печели и от гласовете на симпатизантите на ДОСТ

Левите кандидати не били добър избор, Трайков - също
Обновена: 19 окт 2016 21:14 | 19 окт 2016 20:27, Камелия Цветанова
115
Цачева печели и от гласовете на симпатизантите на ДОСТ
Снимка: Bulgaria On Air

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан разкри пред Bulgaria ON AIR за кого от претендентите за държавен глава ще дадат гласовете си симпатизантите на политическата формация.

"С оглед на ясните ни критерии за атлантизъм, не може да очаквате ДОСТ нито на първи, нито на втори тур да подкрепи когото и да е от левите кандидати“, съобщи той.

Според него би било несериозно да подкрепят когото и да е от независимите кандидати.

"Остава да се вгледаме в кандидатите на дясно и практически изборът ни е сведен до Трайчо Трайков и Цецка Цачева, но в реформаторите имаме един абсолютно непреодолим проблем", заяви Местан.

По думите му те носят основна отговорност, дори историческа вина, за това, че в началото на мандата на това Народно събрание, буквално са изрекетирали Бойко Борисов за вкарването на ПФ, определени като фашистки сили.

Местан е категоричен, че са стигнали до решението ДОСТ да подкрепи Цачена след  разговори с членовете и симпатизантите на движението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
9
 
! Отговори
иван преди 7 години
Проста зомбирана крава
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев ...и тя зае доста принципа позиция тогава, за което й благодаря.водещ - все пак добра среща, като за начало.Цачева - малко интерпретация - тъй като поради ангажиментите невинаги присъствам на заседанията на ПГ. Да, такава среща е имало.
48
1
 
12
 
! Отговори
100% ГАРАНЦИЯ преди 7 години
Ако някой от ГЕРБ или др. Партии искат гласовете на българските турци в България само да предложат Дело Възродителен Процес за преразглеждане от Европейския Съд и така автоматично ДПС , ДОСТ и Касим Дал изчезват от Парламента , 100% ГАРАНЦИЯ
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още една причина за отлив на гласове от Цецка Цачева.С тази подкрепа тя ще се срине съвсем,въпреки угодническите социологически проучвания.
46
0
 
12
 
! Отговори
Познавате ли се преди 7 години
Цецка цачева - това е моята пърав среща с генерал РадевРадев - искам да кажа, че съм се срещал с г-жа Цачева в парламента по време на обсъжданията за нов боен самолет.Водещ - може би не помните...Радев - но в моята кампания - не!Цачева - В пленарна зала, ако е била гост и поканен - гостите стоян на последния ред.Никога не сме имали директен контакт!Радев - Имахме! това беше когато ПГ на Герб ни изслуша! И между другото с Цачева обсъждахме проблемите на Военновъздушното училище....
45
1
 
8
 
! Отговори
Тракиец преди 7 години
Има еди Проблем който не е решен вече 26 години и тои се казва Възродителен Процес или Смяна на Имената все тая , единственните органи на реда за тази цел са Европейския Съд където може да се каже имало ли е Престъпление или не, а не в Българския Съд
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото различните агенции дават различн кой ще води, а и е трудно да се предскаже, тъй като не се знае кой зад кого ще застане. Сигурно е обаче, че разликата на балотажа ще е под един процент между Цачева и Радев - в това всички са единни.
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сова ХарисДа на балотажа разликата е малка. Странно защо се премълчава че е в полза на Радев
42
1
 
7
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Нито ДОСТ нито ДПС имат намерение да предадат Папките с Док. от Възродителен Процес в Европейския Съд там където им е местото , започвам да си мисля че и 2-те Партии са дело на Тайните служби и Комунизма
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красимир Каракачанов - по време на избори не се правият промени в ИЗборния Кодекс. Една част от реформаторите се опитаха да си направят предизборен пиар. това е смешен плач, защото имат седем министри, а патриотичният фронт - нито един. Включително имат министър на образованието, а българите по цял свят реват от образованието ни.
40
2
 
1
 
! Отговори
Сова Харис преди 7 години
Герб 34 процента, БСП - 28,6ПФ - 12,5Калфин, - 6,6Трайков -5,1На втори тур разликата между Цачева и радев е под процент.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел се е съгласила да връща два милиона араби, заради спад в доверието. Проблема е, че Турция не си ги иска. Сега ще ни ги "изсипят" на нас.Не исакш да ни подменят прираста - гласувай за бюлетина номер 19 - за повече сигурност.
38
6
 
2
 
! Отговори
ДПС издига Ореха преди 7 години
ДпС застана днес зас кандидатурата на Орешарски! хора гласувайте за Каракачонов, за да спрем ДПС! Боят настана - тупат сърца ни. Ето ги братя, наште душмани! Напред дружина, сговорна, ние не сме веке рая покорна!
37
1
 
8
 
! Отговори
дебата преди 7 години
Радев - Цачева.Водещ - познавате ли се?Цачева - Не!Радев Да?Цачева - извън изборите - не!Радев - имал съм питане към нея, и тя е отговорила в качеството на председател!Цачева - е той е бил на последния ред....Радев - по еди кой си въпрос ние бяхме в комисия и тя беше председател на комисията - задал съм въпроса лично към нея!Цачева - амнезията
36
0
 
5
 
! Отговори
Kiss преди 7 години
Местан, целувача! А кой целуваше Станишката по трибуните? Сега с Бойко скришно ли се целувате? Пък и ако си мислиш, че Цецка не е ляв и проруски кандидат, направо се отказвай от политиката!
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето как всичко си дойде на мястото! Тиквата връща на султана политическите му противници, а онзи му благодари чрез вота?! Очакваше се.
34
0
 
5
 
! Отговори
ххх преди 7 години
До ХризантемаМного ще ми е интересно да ви чуя геребрунгелския писък, ако вземе та не спечели :D
33
2
 
8
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Инак казано, най радикалните и търсещи реванш "турци" ще подкрепят Цачева. Защо? Дали защото са наясно, че такъв Президент би бил най удобен на тях, петата колона на Ердоган в България? Четейки изказването на тази змия мен специално ме побиват тръпки. Нека да не се бърка със страх. В мен говори дълбоко вграденото отвращение от турцизацията и всички работещи в тази насока. Ако до сега не бях уверен дали ще гласувам, сега вече съм сигурен.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан играе яко с Борисов.
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе, хе... Местан - човекът на Ердоган в България, ще подкрепи Баце, бравос! Борисов и Ердоган - вечна дружба!