Слави за резултата: Чудовищна манипулация!

От ЦИК не смятали бюлетините за референдума, които били в урните без плик
8 ное 2016 15:14,
423
Слави за резултата: Чудовищна манипулация!
Снимка: архив, Bulphoto

Централната избирателна комисия е извършила чудовищна манипулация с гласуването за референдума, твърди в открито писмо до медиите Слави Трифонов, който инициира допитването.

Според шоумена общият брой на гласувалите на референдума е 3 501 220. Това е повече от изискуемите 3 500 585 гласа, които правят решенията от референдума за задължителни.

Още по темата

"Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона", категоричен е шоуменът.

Според него от ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик.

"Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност", обелязва той и пресмята, че така всички бюлетини са 3 501 220.

Слави Трифонов допълва, че много българи не са успели да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора в чужбина.

"ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума", пише той и завършва:

"Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
20
 
! Отговори
576789 преди 7 години
До Анонимен 259ако ти не знаеш , защо мислиш , че и другите не знаят Айде кажи какво е мажоритарен избор , ама без да гледаш в нета
249
0
 
23
 
! Отговори
Неутрален преди 7 години
Подигравка с народа...Но той и така си е *** , все няма угодия
248
4
 
38
 
! Отговори
kiki преди 7 години
ПАРТИИТЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ НЯКОЙ ДА ИМ БРЪКНЕ В ДЖОБА, А ТОЙ Е ДОСТА ДЪЛБОК !!НЯМА ДА ДОПУСНАТ РЕФЕРЕНДУМА В ПАРЛАМЕНТА ! СЕГА Е НАШ РЕД, ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!! СТИГА ВЕЧЕ !!!
247
6
 
42
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Просто Слави да сезира подходящите органи за престъпното деяние осъществявано от ЦИК ! Вместо да преброят бройката на гласувалите на референдума ,което става с преброяването на подписите в избирателните протоколи за Референдума! ЦИК ни обясняват каква е бройката на валидните бюлетини ! В случая това не е важно! Важна е бройката на гласувалите! Това вече си е престъпно деяние за което някои трябва да потърси отговорност !
246
0
 
21
 
! Отговори
излагаш се преди 7 години
До Анонимен 262платено брато , защо пишеш глупости ??? Не те ли е срам ????Защо нито една партия / изключвам АБВ/ не направи разяснителна кампания . Защо бе платени ???Къде на референдума имаше квадратче ,ч е гласуваш за Слави ???
245
4
 
27
 
! Отговори
бончо преди 7 години
Слави или Станислав не съм сигурен как беше да спре с чалгата и тогава ще си помисля. Всичко, което предлага е в услуга на определени хора не е в полза на избирателите.
244
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учиндолския *** орева орталъка с неговия пиарски референдум. Ми да оди пред ЦИК да протестира, там го чака Пищова със същите претенции. Да си правят компания там, и без това са на един акъл!
243
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
голям тарикат туй славито, манипулатор екстра класа. Чудовищен! Сега цик му е виновна, разбирай Борисов. Щото да внесе смут в хората за балотажа.
242
0
 
21
 
! Отговори
няма значение преди 7 години
До Анонименда го направим! ама като хората ...в цивилизованите държави.
241
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какъв се мисли този? Заради него чаках 2 часа. Трябваше за референдума да има отделна опашка. Който иска да участвува в референдума да си чака там.
240
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави е прав ! Само с революция срещу статуквото ще се оправят нещата! До дупка протести да окупираме парламента!
239
4
 
35
 
! Отговори
няма значение преди 7 години
С други думи , по-бързо събирай хората , чашата прелива .
238
17
 
27
 
! Отговори
Пррр преди 7 години
Този пък селянин от кога стана представител на хората. Заради такива като него се чувствам като емигрант в собствената си страна - развява флага на простотията и чалгата, а сега вече и за политик се облизва. Е, може пък добре да застане до мафиотските протежета, тъкмо ще им пее на ухо простотиите си.
237
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неееее, референдумът не е на народа ще се убедиш! Референдумът излезе от студиото на Слави Трифонов и фирмата му 7/8 и олигарсите които го подкрепят.!!! Той е внушил ,че тези 3 точки са в полза на народа и зрителите му се довериха сляпо,но не се е аргуменрирал, нито е дал шанс на народа да предложи други точки или широка дискусия. Не припознавам в Трифонов своя представител ,нито говорител, нито застъпник. Обикновен човек съм, но имам правилен усет за истина и лъжа,за почтеност и лицемерие, за добро и лошо .... За него чувствам, че е вълк в овча кожа. Тръпки ме побиват
236
2
 
18
 
! Отговори
някой преди 7 години
До АнонименНе, не са включени. Числото 3 501 220 идва от избирателните списъци, не от бюлетините. Числото 3 487 428, което обявиха от ЦИК, идва от бюлетините.
235
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ ОБСЛУЖВА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРОЕКТ НА СЛАВИ.(КОЙ?) стои зад Слави.
234
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
99 % не знаят какво е това мажоритарен избор
233
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стара мъдрост още от времето на социализъмЪТ: Не е важно кой гласува, а кой брои!
232
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе то в Белгия не е много добре. Пълно е с роми и бежанци, особено в Брюксел и Гент. По-добре върви вШвеция, още е по-чисто и спокойно, пък и плащат по-добре.Но тръгвай, тръгвай. Един по-малко, въздухът ще е по-чист.
231
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО СЛАВИ ПЛАЩА ПО 20 ЛЕВА НА ДЕН, ВЕДНАГА ИЗЛИЗАМ НА ПРОТЕСТ.Безплатно не може - има амортицации, късане на обувки, напрягане на гласните струни, пък и става студено.Абе май 20 лева са малко, ама айде, от мен да мине.