Каракачанов пусна бюлетина, за да се промени нещо

"Не подкрепям никого" също било опция, но той не я избрал
13 ное 2016 13:22,
36
Каракачанов пусна бюлетина, за да се промени нещо
Снимка: БТА, архив

Гласувам на всички избори, защото смятам, че начинът да се промени нещо в тази държава, е като гласуваш.

Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който упражни правото на глас в столичното 149-о училище "Иван Хаджийски".

Каракачанов отиде в избирателната секция заедно със съпругата си.

Кандидатът за президент на "Обединени патриоти" заяви още, че не споделя мнението на българите, които твърдят, че няма смисъл да се гласува.

"Напротив! Само с гласа си и с волята си можеш нещо да промениш. Като не подкрепям нито този, нито онзи - има квадратче "Не подкрепям никого". Това също е мнение. Което не означава, че съм гласувал по този начин", уточни Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение как сме гласували.Путин вече ни е назначил Радев!Четете "Российская газета ако не вярвате!
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
след 1990, ДС няма. не знам какво и къде четете.и какво значение има как е гласувал каракачанов? 1 глас. по-важно е какво правим с резултатите от референдума миналата седмица, че тези маймуни обезсмислиха 3,5 милиона гласа. и в същото време ги ползват да си назначат някой си да харчи държавни пари. милиони на година!
28
4
 
3
 
! Отговори
Опаа преди 7 години
Хасан Каракочан гласува за Цура,а вие :)
27
10
 
0
 
! Отговори
ДАНИЕЛ МИТОВ JEW 1 преди 7 години
Каракачана е обикновен агент на ДС, ВНЕДРЕН СЛЕД 1990Г. КАТО ЗАВЪРШИЛ ИСТОРИЯ, В НОВО-СЪЗДЕНОТО !! (УЖ ВЪЗСТАНОВЕНО '' ВМРО '' )..АМА ТОВА НЕ Е ОНОВА ВМРО, КОЕТО БКП, ДИМИТРОВ ТАРАБАТА И КИМОН ГЕОРГИЕВ УНИЩОЖИХА.ЧЕЛ СЪММ ЧЕ БАША МУ Е БИЛ НЯКАКЪВ КИЛЪР ОТ ЛЕГИОНИТЕ ИЛИ ЕСКАДРОНИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУДЖАХЕДИНИ. И ВАСИЛ БОЖКОВ Е БИЛ В ТЕЗИ ЛЕГИОНИ НА МАСОВИТЕ КИЛЪРИ.
26
8
 
2
 
! Отговори
Уточнител преди 7 години
ИЗГЛЕЖДА печели РАССИЯ, губи БЪЛГАРИЯ. Утре за стадото е ден за размисъл...
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я да видим, колко трола ще останат без работа днес?
24
6
 
3
 
! Отговори
Уточнител преди 7 години
СПРАВКАКаракачанов е агент на КДС/КГБ, призхожда генерично от АБпФК (масови убийци). по поръчение на агентурата организира обира на имотите на истинското ВМРО и създаде лъжеВМРО - руски патриоти. Превратът стана с помощта на две предателки (сътруднички на КДС) - наследнички на видни български патриоти. Едната е Райна Дрангова (ще се пържи в пъклото)
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачан е гласувал за Радев. Трвбва да е луд, за да гласува за боковия вeрблюд.
22
9
 
3
 
! Отговори
Уточнител преди 7 години
Ясно е! За какво може да гласува един руски агент? За Рассия, разбира се!
21
4
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Праси черен беглецо що е то патриотизъм и има ли почва при теб??+Дано електората ви да е от искрени патриоти и да осмислят ,че днешния ден е ден разделен .........и ако кредитните милионерчета ,....Приватизаторите .......банковите обирджии ............спрените еврофондове ............загуба на правото да свободно днижение и работа в Европа ви се харесва .........гласувайте с фаталната бюлетина
20
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров, които години наред биеше хора по улици с извинението, че е депутат и не може да го пипаш?И 15% гласуваха за такава партия...вие наистина сте загубили мозък си или по скоро нямате такъв.Изобщо не може да отделре,кое е полезно и кое не...обаче много силно философствате по цял ден.
19
16
 
6
 
! Отговори
koмитa преди 7 години
До АнонименКЪРКАчан 25 години е част от БКП-статуквато и всяка една промяна (загуба на Цуца БКП-баджак и БОКо тиквата) би изхвърлила ДС-патриотарстващите *** извън политиката! Без милионна държавна субсидия Чукулинка СубСидерова ще се откаже от "лидерството", ДС-шопата гюфто-албинос КЪРКачан от "войводството" и ДС-"спасителите" от Чшае-шукарие-ТВ-кючек от патриотарството!
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забрана на всички партии!Всички партийни и държавни ръководители на БГ след 1989г - на народен съд заради официално призната и коментирана корупция,фалшифицирани избори и положението в страната!Изходът:Цялата власт в ръцете на посочени и избрани от народа и професионалните организации съвети!
17
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Каракачанов,и Сидеров,и Симеонов са един дол дренки!Знаем ги от преди 27 години като активни партийни номен-клати-ку-ристи, цял живот не сложили камък върху камък и плещещи врели-некипели за държавна сметка!Защо нито един от комунистическо-капиталистическите ни политици не можа да си вземе земята в реални граници и стане фермер за пример,или създаде бизнес като производител на престижна продукция?И кой проведе геноцида срещу БГ-народ: за 27 г-5 млн унищожени или прокудени българи!
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много хубаво трето квадратче. който и да назначат за прецедент, да си знае, че има и българи, които не го/я подкрепят. и да си опича акъла какво прави.
15
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако изборите бяха честни, нямаше да има балотаж, а сега щеше пак да е първи тур. след като 3,5 милиона гласуваха едновременно за референдум и за президент и някакви тарикати казаха, че гласовете били невалидни, въобще не може да се говори за балотаж. и ако бяхме една нормална държава, сега щяхме да сме в абсурдната ситуация да обясняваме на света, че България няма президент, защото не стигнали едни бели пликове по 10 стотинки парчето.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
истината у нас е, че българите виждаме само в черно-бяло. ако една по-малка партия подкрепя по-голяма, или пък е в опозиция, винаги ще се намерят недоволни. ама винаги. обществото е безкрайно разделено на принципа всеки против всеки. а трябва да се научим да искаме. независимо кой от каква партия е, те имат задължения.
13
11
 
14
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
На идващите парламентарни избори ще гласувам за патриотите, както гласувах и на президентските...
12
3
 
37
 
! Отговори
тя преди 7 години
Ако изборите са честни ,съотношението Радев - Цачева ще бъде 80 към 20% !
11
9
 
17
 
! Отговори
ВИЖДАТЕ ЛИ? преди 7 години
ТОЯ е един от тримата,които отново измамиха близо половин милион наивни българи.Хората,жадни за промяна се хванаха на въдицата на "патриотите" измамници.Преброиха наивниците и подкрепиха статуквото.Подкрепяйки ги ,нашето стана-обърнал се Илия,погледнал се,пак-в тия.На следващите избори пак гласувайте за тях..