Станишев очаква фрагментиран парламент

Лидерът на ПЕС призова да се градят мостове
2 окт 2014 14:58, Анисия Иванова
34
Станишев очаква фрагментиран парламент
Сергей Станишев. Архив: Булфото

Депутатът в Европейския парламент и лидер на ПЕС Сергей Станишев очаква след изборите на 5 октомври много фрагментиран парламент. За да излезе България към нови хоризонти и хората да получат перспектива, трябва да се градят мостове, да се работи, каза Станишев в Добрич.

Той допълни, че е важно БСП да има силен резултат на вота. Важно е не само за партията, важно е за България, защото  в крайна сметка видяхме как предишното управление на ГЕРБ занемари и загърби социалната политика и проблемите на хората, коментира лидерът на ПЕС, цитиран от пресцентъра на БСП.

По думите му в страната трябва да има силна партия, която да отстоява социалното, да има визия за икономическото развитие и ясни приоритети за бъдещето.

В отговор на въпрос дали са възможни разговори след парламентарните избори между левицата и ГЕРБ, Станишев заяви, че БСП никога не е водела самоцелни битки, но много ясно са определени червените линии за политиката.

"И другият аспект, който е много важен - едно партньорство се гради върху доверие. Доверието много трудно се изгражда, защото, както знаете, то е тежко разклатено", добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
zubolekarite praviat mostove na zubi , ....ima nujda . 4e dosta pliue po boiko !
26
2
 
1
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
СерГей ! Махай се бе.По нагъл от тоя няма.е
25
2
 
3
 
! Отговори
Калитко преди 9 години
***
24
2
 
4
 
! Отговори
Бейбиситър преди 9 години
Въпреки че другарите му му биха шута сергишев пак се обажда. ЗИмата ще му бия шута и от пес. На края и моника ще му бие шута.
23
2
 
5
 
! Отговори
народна мъдрост преди 9 години
На комуниста вяра нямай - комуниста вяра няма!
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умно момчето ве. Разбира ги работите. Отдалече. Става инжИнер, ще строи мостове.
21
5
 
2
 
! Отговори
NORMALEN преди 9 години
LIDER OT EVROPEISKA VELICINA ISVETOVNO KACESTVO.SERGEI NE E PTIZNAT V BALGARIA,NO V SVETA E OTLICNO PRIET.GOSPODA OT GERB I VSIA OSTALNAIA SVOLOC,NIAMATE KACESTVA ZASVETSKA KULTURA.NO NIKOI GENII NE E PRIZNAT V SOBSTVENATA SI STRANA.GERBADGII NAUCETE SE DA UVAGAVATE DOBROTO V COVEKA.
20
6
 
7
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Има няколко прокълнати българи.Станишев,Борисов,Доган /& company / са начело в класацията.Докараха нещата до там,че хората започнаха да псуват демокрацията.Затова в неделя да им покажем -,, един четвъртит,,
19
4
 
9
 
! Отговори
Искрено преди 9 години
Другарю Станишев, ще си изям топките от яд, че през 1987 се излъгах да имам карта на БКП.Аз съм с леви убеждения. И даже МРЪСОТИИТЕ които ЛИЧНО ТИ и другите тъй наречени социалисти стоварихте върху българския народ няма да ги променят.Искрено ТИ казвам, че всички ВАС трябва да ви изтрепе народа като *** - за " доброто" което му сторихте.НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ КАЛАШНИЦИ?
18
5
 
6
 
! Отговори
ххх преди 9 години
Що злоба има в снимката горе, малеее? Как да си помислиш въобще за това как било в Германия
17
5
 
10
 
! Отговори
Демон преди 9 години
Безбройните загуби от ГЕРБ, и предстоящата съкрушителна загуба, ще преследват Серж доживот. Дори откраднатите милиарди няма да успокоят съня му. Кошмарите с Бойко Борисов ще са вечни за него.
16
6
 
9
 
! Отговори
xxx преди 9 години
***! В неделя ще ходиш ли на пресконференцията да обясниш как пак си победил?
15
4
 
9
 
! Отговори
АБВ- Българин преди 9 години
Г-н Станиешев, мисля, че Вие не трябва да очаквате, каквото и да е било от парламента. Предвид това, че е напълно доказано, че не сте държавник - българин, а "бизнесмен" - схемаджия, и предвид това, че обещахте, че повече няма да се връщате в политическия живот на Република България.
14
5
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
prav e ----trebe da ce pravat moctove na moctovete da ce dignat kolove i na tex da obecjm nego dogan boricov mectan--celata tazi zgan koiato ni edehe xleba do cega NARODE CABUDI CE GLACUVAITE ZA ATAKA ZACTOTO POCLE IZBORITE TROEN X...I VI HAKA
13
6
 
7
 
! Отговори
Доков преди 9 години
ЛЪЖЛИВ КОМУНИСТ! В момента БСП е типична дясна партия с популиски наклонности, лъжат народа,който за съжаление още им вярва!Защо не построиха Белене,защо не махнаха плоския данък ,защо не въведоха задължителното гласуване, след като бяха на власт,а беше заложено в програмата им?!
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За него това не е трудно, щото халката му сигурно е станала на попски ръкав, докато имаше коалиционна любов. Та на думата БСП не два пъти, три пъти ни докарва до банкови катастрофи. Първия път, при правителството на геройски загиналия Луканов, нямаше купони само за тоалетна хартия, щото никой не ядеше. Втория път, през 1996/97 г. , при глиста Виденов, долара беше 3000 лв. и баба ми взимаше пенсия от 6 долара, с които щеше да изкара точно три дена, ако не бяхме ние. Третия път, мамин сладък олигрух, с любезнот
11
4
 
5
 
! Отговори
V преди 9 години
250 000 работници, един реактор от Белене, един билюк дето ги отърва от страха и им върна социалната справедливост те търсят да ти "благодарят"
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя как е отворил устенцата, май вече нищо не очаква, ами направо си го е поел вече.
9
1
 
5
 
! Отговори
пепел му на устичкат преди 9 години
Това ли му е за приказка, сега БГ ще вземе да потъне в мостове, що лентички има да се прережат.
8
3
 
9
 
! Отговори
226 преди 9 години
Доста си надебелял като ти гледам физиономията...на фона на гладния БЪЛГАРИН някак страно изглежда..или се бъркам...

Спонсорирани публикации