Григорова: Столична община е твърде малък терен за политика

Голяма част от задълженията били чиновнически
23 апр 2024 08:34, Анисия Иванова
156
Григорова: Столична община е твърде малък терен за политика
Снимка: БГНЕС, архив

Политиката не е еднопластова, тя работи на много нива. Столична община е твърде малък терен за политика, там голяма част от задълженията са чиновнически.

Това каза пред БНТ общинският съветник Ваня Григорова, която вчера обяви, че ще участва в предсрочния парламентарен вот.

"Изправи се, България!" на Мая Манолова, ПП "Българската левица", и "Обединена социалдемокрация" са трите формации, с които Григорова ще участва в изборите, като тройната коалиция ще се яви под името "Солидарна България".

Не смятам "Левицата" за свои конкуренти. "На първи май БСП събират формации, с които щели да се обединяват, а утре е последният ден за регистрация на партии и коалиции за изборите, а на 7 май се формират листите с кандидати. Тоест, на първи май не може да се прави обединение, може да се съберат да пият едно кафе и да си кажат, че се харесват", обясни Григорова.

В някой от МИР-овете Григорова ще бъде водач на листа. И посочи, че след изборите ще търси обединение по водещи политики с различни партии, но не посочи точно с кои партии или коалиции. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 месец
Сега ли разбра,че в общината работата била чиновническа.Апетитът идва с яденето са казали-на тази и се услади да е в политиката и бита шута на БСП.Тогава такива като Паскалев я хвалеха,а сега скочиха с/у нея.С появата на Ванчето се върна старата комунистическа риторика.Работещите хора не били представени в НС-излиза,че хората които гласуват не работят.И тази си повярва,че може да бъде фактор-но като гледа некадърниците от ИТН как добре си живеят със субсидията и на нея и се прииска да е като тях
23
1
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахааааа, глад майка..... :)))))))))))))))))) Всичко е за субсидийката 1% :))))))))))))))) Важното е да дръпнат гласове от трупът на БСП/БКП :)))))))))))))))))))))))))))
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че не я избрахме за кмет, че явно са й под достойнството тези задължения
21
1
 
10
 
! Отговори
веднъж се живее преди 1 месец
А и парата една такава мижава , пък и нея не я дават , друго нещо си е узаконената брюкселска корупция с дебелите пачки .
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никва идеология няма джуревкята и подскача от цвят на цвят - хайде синдикалистка, хайде в СОС, хайде в парламента, хайде в европарламента. Толкова и работа ще върши - щом толкова сериозно се захваща с нещата.
19
2
 
15
 
! Отговори
Общинар преди 1 месец
Тя е "актриса" за световна сцена!
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като види, че никой не гласува за нея, ще се укроти.
17
0
 
14
 
! Отговори
Хейт преди 1 месец
Видяхме те колко можеш. И как почнахте всички от двойно и тройно увеличение на заплатите. А преди това друго говореше.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече "тясно" и стана..София - реши проблемите - къща има да изплаща ..Като видя какви пари захлебват сулю и пулю...в какви имоти в България и чужбина се ширят довчерашните никому неизвестни"провинционалисти"...тя да не е по назад и си нареди и тя паничката с Майчето под ръчичка..Те за това става въпрос в нашта ***-
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Григорова: Столична община е твърде малък терен за политика! Комунист наяждане няма! Абе предложете а направо за председател на ЕК или на ООН!
14
3
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
аз за подкрепа не гласувам
13
4
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Като всяка комунистка и идва малко нищо правенето в общината, иска да нищо прави в парламента. Тая за какво се кандидатира в София като явно страда от аутизъм и не може да си задържи вниманието на едно място за повече от 5 секунди? Вярно трябва да има тестове за психичното здраве на кандидат дупедатите и чиновниците! Ако ще се кандидатира за дупедат, да подаде преди това уведомление за напускане на СОС и да бъде освободена от длъжност преди изборите!
12
2
 
7
 
! Отговори
Vs преди 1 месец
В БГ, всеки който има известна предства (собствена) за политиката е политик за нула време! Дава акъли, пък и му е тясно в политиката, за която няма и най-малка представа! Тази госпожа/госпожица е ясен пример за "български политик"! Знае да критикува, но нищо не може дда направи, и като ревизоро следдд две три години се уяде, и я викат в БТВ или Нова ТВ да говори глупости!
11
1
 
5
 
! Отговори
Lukcho преди 1 месец
Просто подкупите са малки и ги вземат големите батковци в сравнение с парламента. Времето е едно и също, но финансите на края са коренно различни. Там и за малките рибки има достатъчно.
10
3
 
6
 
! Отговори
Чекмеджан ефенди преди 1 месец
А бе не разбрахте ли че без обединение на всички срещу ГЕРБ-ДПС няма как да стане. Какво ще направите с 4% ? Трябва си всички БСП (без Корни), ИТН, Възраждане, МЕЧ, Левица, Десница, БКП, каквото се сетите. ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ-ДПС. Иначе няма да стане.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
6000 лв за общ съветник не ми стигат. Искам да се разгърна.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди успя с подкрепа на левицата. А сега. На какво ще стъпи? Вместо да се коалира с тях, тя се взе на много наголямо?
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ей голяма бутатане на вакса григорова, едно време искаше всики да ни ваксинира на сила и не ваксинираните в лагери да вкарва
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво направи освен ,че си дигна заплатата и направи сглобка с герб в София, сега целта й е на национално диво да стане патерица на герб и дпс
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук леко си се поизхвърлила...Все едно ученик от русенския техникум за речно плаване, да каже че Черно море му е малко и иска да навигира направо танкер. През Арктика. Имай мяра, моля те....