Петков се закани: Няма да се предадем, ще гоним мечтата за нормална държава

ПП-ДБ се регистрираха за вота с 9 999 подписа
Обновена: 24 апр 2024 12:35 | 24 апр 2024 12:23, Красимир Ангелов
236

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" внесоха 9 999 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори "две в едно" на 9 юни.

Пред медиите Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ, заяви, че "нито ще се откажат, нито ще се предадат, нито ще дадат държавата да се управлява от Пеевски, нито ще дадат "бухалки" като Сарафов да продължат да управляват задкулисно, нито ще дадат държавата да се управлява от ченгета от нереформирани служби".

"Ние ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне“, заяви Петков, цитиран от БТА.

Още по темата
Относно вчерашното заседание на временната комисия за случая с Агенция "Митници" и физическата разправа между журналист и депутат от ПП-ДБ - Бойко Рашков, Кирил Петков коментира, че цялата тази комисия е създадена да прави пиар кампания, и за да "хвърля помия" по техни депутати.

"Ние не сме корумпирани, нито има някакви проблеми с хората, които застават рамо до рамо с нас. Колкото и да се опитват да водят компроматни войни, хората осъзнават, че има избор между старата система, където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава", добави Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Кироооо ,Киро нормална държава с ненормалници става ли ве?Твойта лесна шапка на тояга пък Миро да гледа малкото.
109
3
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Няколко пъти публикувах текст и линк,индикиращ едно гнусно престъпление към Държавата Израел и Нейният Народ. Няколко пъти този ми коментар бе изтрит от ДНЕС.АНКАРА. До мен имаше двама човека,които са свидетели на поредният руски цинизъм спрямо България и Израел. Бях уверен,че нито един "журналист" от това издание няма да избегне Съдът. Остава по-малко от месец и половина и масовата СМЕРТ на мохамедани ще ви хвърли в паника и самоубийства! Да живее Израел! Плача с Израел! Ще мъстя с Израел!
108
5
 
5
 
! Отговори
Какво да се прави преди 1 месец
България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба
107
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До за пореден път - Не се лъжи, интелигентните хора отдавна разгадаха кирчовците, доверие за търчилъжи повече НЕ!
106
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 109 - Коня можеш да го спреш, ама простотокиро нЕма спирка!
105
9
 
2
 
! Отговори
за пореден път преди 1 месец
За пореден път безработните копейки са наводнили форума и заработват копейките си, оплювайки г-н. Петков. Искам само да Ви кажа, че ППДБ отново ще са фактор в политиката и отново ще спечелят изборите. Защо това е политическата партия, която представлява елита и цвета на нацията - интелигентните хора с висше образование и скъпоплатени работи. Тези хора ще гласуват единствено и само за европейското бъдеще на България в ЕС и НАТО, а това може да го гарантира само ППДБ. Успех, Киро! Пълна победа!
104
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
искате си пожарникаря на бял кон да ви краде, а?... никакво въображение
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире , верваме , видееме как гониш мечтаното по парапета , та сме убедени .
102
2
 
8
 
! Отговори
Уважаеми преди 1 месец
избиратели, ние с Вас сме много близки. За Вас не съм г-н. Петков, за Вас съм просто Киро!
101
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма проблема отходния канал е ваш септичната яма ви чака.
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименЗагубил се е найде по дунавските мостве и Шипченските тунели , мноо са .
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 99 - Ти пък какво питаш, всичко е налице - завод за ел.мобили, тунелите, мостовете на Дунава, благоденствие за работещите и щастливи пенсионери. Квот обеща Кирцата, сичко го И-М-А! ВЕрвай!
98
4
 
1
 
! Отговори
до 91 преди 1 месец
леле, па кога успяха новите да задминат вечно управляващите мафиоти в България от герб-дпс, замисли се, не е възможно, но въпросът е искаме ли отново застой в развитието на държавата, безвремие, в което мафията си плете паяжината, и не е случайно, че не можем да ги премахнем лесно, окопали са се
97
1
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Кире, ти ще си зад Костадинов, максимум 3-то място и то благодарение на 8-те процента на ДБ. Т.е. няма да сте фактори при съставянето на кабинет. Т.е. на полит. бунището. Там те чакат и други. Сори, ама сами се прецакахте.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Се разправят , че напоследък се правят усилени проверки за наркотици , а тоя как все го пропущат не ми е ясно , като му личи и без апаратура .
95
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кирца какво става със завода за електромобили? Построиха ли го вече?
94
1
 
10
 
! Отговори
Говедар преди 1 месец
Освен полу- грамотен софиянец друг за този лузър не знам да гласува! Защото като видях какъв *** за кмет на софия имаме !
93
2
 
10
 
! Отговори
пред тия преди 1 месец
и най-извратеното от цялата тази работа, е че покрай тия ПараПетки, Тиквата ми стана симпатичен...не съм вярвал, че ще го кажа някога.
92
4
 
2
 
! Отговори
Българка преди 1 месец
Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.
91
2
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Здравейте клоуни!!! Кире само да те светна днес е 24 април ,а не 1 април деня на лъжата.Много лъжеш ве! И какво е туй 9 после 9 999 искаш да кажеш че ще сте 9 ти ли? Кире ,прекален светец и богу не е драг,така че имай го в предвид,много светци се събрахте.