Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му

Пред 2023 година партията трудно сабирала средства за кампанията си
Обновена: 21 май 2024 07:18 | 21 май 2024 07:00, Нели Христова
446
Нов скандален запис на Василев, Петков и Бориславова за "кеш в торби", но от ПП обясниха контекста му
Снимка: БГНЕС

Запис с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше публикуван от сайта "Афера" малко след 17 часа вчера. Според изданието, което вече няколко пъти разпространява аудио файлове с разговори между политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от "Продължаваме промяната" потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на официалната си страница във Фейсбук. Разликата между двете публикации е в трактовката на съдържанието.

От "Афера" извеждат извън скоби върху цитати като "ние неофициален кеш имаме", "ако има кеш в торби" и "още един милион и половина за кампанията", което според изданието е реплика на Кирил Петков към бизнесмена Пламен Бобоков.

Според "Продължаваме промяната" пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, за да си финансират кампанията. "Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания. Другият извод, който се налага, е че българските служби ни следят и подслушват. Това може да ви обясни и защо ГЕРБ и ДПС водиха такава люта битка, за да ги запазят в този вид", добавят от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от Избори 2024
Проф. Матанов: Няма нищо ново в тази изборна кампания
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя Перипетчика още ли е жив , силен ток да го изгори
394
0
 
3
 
! Отговори
Асен Василев преди 1 седмица
До Космонавт Намагнетизиран, голям праз! Ние ги даваме на Магнитски, много ясно, че ще бъдат все хора от редиците на политическите ни опоненти. Нас няма да ни видите там, защото ние даваме имената за Магнитски на американците. Винаги сме били ние - Магнитски го ползваме като инструмент за кални борби. Да живее новото БКП, наричано ППДБ! Хареса ли ви Васко Терзиев? И още ДС ченгета и техни роднини имаме, ние само такива сме се събрали в нашата партия. Ченге до ченгето, безродник до безродника...
393
1
 
2
 
! Отговори
Кирчо е прав преди 1 седмица
До Майтапите на Кирчо Наистина има нелогични изречения. Причината е, че тъпакът Киро не се научи да говори български език, безродникът му с безродник! Но това да не се ползва като оправдание за престъпленията му - време е да лежи в затвора! Той и цялата крадлива шайка от ОПГ Харвааард! И като влязат в затвора, да ги храним само с традиционни руски храни - това за личен наш кеф, че нали големи русофоби го играят.
392
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Двама олигарси,тичат из държавата като недоотстрелени нерези,да плюят и да храчат срещу противника.
391
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЧАЛАМБА!
390
2
 
16
 
! Отговори
Майтапите на Кирчо преди 1 седмица
Кирчо каза: манипулирани са, вижте, че има нелогични изречения. Е, то по-голямо доказателство, че това е кирчо, здраве му кажи.
389
1
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 седмица
Всите крими пътища водят към рашкооооооов .Дамаджана на дивана по пижама на райета .в стая 2х2 и клозета Всите крими пътища водят до рашкооооов
388
1
 
11
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 седмица
Парапети за милиони Ха ха ха ха
387
1
 
2
 
! Отговори
Observer преди 1 седмица
ПП-ДБ-ДПС-ИТН-БСП-КОПЕЙКАТА-ГЕРБ-МЕРБ....и т.н. всичките са в кюпа ама сега се надцакват всиките кой е с по на.ср.ани ***. И какво сега трябва да избираме тия които мириш***т по малко ли? СмърДИ та се не трае. Не мерси!
386
10
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 седмица
Интересно, защо сайта афера не качва нищо срещу дпс? Няма по - голям резил от това намагнетизиран да управлява държава!
385
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След толкова следене и подслушване това ли са ви компроматите ? Те пп значи са светци
384
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДО ТЕЗИ ДРАСКАЧИ ЛЪЖЦИ ШАРЛАТАНСКИ БЕЗСРАМНИЦИ КОЛКО И КОГА ВИДЯХТЕ ЗА ТОВА КОЕТО ЛЪЖЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ ЗА БОРИСОВ БЕЗСРАМНИЦИ ШАРЛАТАНСКИ
383
0
 
1
 
! Отговори
Лозенец преди 1 седмица
У българското Сен Тропе съм и да си оправите разбитите улици, че пътищата са като за каруци....Колко ми омръзна от селяни...
382
0
 
13
 
! Отговори
Руя преди 1 седмица
Тоя и тия около него са много безочливи.Лъжат мажат дрънкат глупости и мислят че някой им вярва.Дано се разкарат след новите избори.
381
1
 
19
 
! Отговори
Стилиян преди 1 седмица
Тия тотално се наиграха
380
2
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
До Иде Видов ден !.....Ще нападне дедо ти Вова страна от НАТО кога си видиш ГЗ без огледало :)))))))))))))))))))))))))))
379
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Странно ми е колко хора му се вързват на Прасето, доказан гешефтар. Но крадлив народ, краденето не го впечатлява, нещо нормално е за него.
378
13
 
8
 
! Отговори
Иде Видов ден ! преди 1 седмица
Надявам се след страна "404", дядя Вова да подхване Булгаристани цялата политическа гнилоч в страната, да бъде изпратена за"превъзпитание" на остров Белене !
377
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На тия спонсорите им ги търси Интерпол и избягаха в Дубай. Как въобще са допускани до избори като са ОПГ и трябва да са в затвора?
376
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Капиталистическата система все няма пари за народа а има за корупция, за милиардерите пък те с медии и такива пари под масата оправят изборите и това се нарича демокрация, съдебна реформа избори с наши служби и така.