Нинова: Борисов управлява така, че по негово време сме на дъното на всички класации

София е разделена на две скорости, каза лидерът на БСП
25 май 2024 10:37, Елка Василева
120
Нинова: Борисов управлява така, че по негово време сме на дъното на всички класации
Снимка: БСП

„Борисов постоянно се хвали колко добре управлявал България. Толкова добре, че по негово време сме последни по всички класации в Европейския съюз“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Лидерът на социалистите се срещна с жителите на Нови Искър, Световрачене, Чепинци, Негован и Войняговци. На срещите бяха обсъдени проблемите на населените места, които се намират в 25 МИР София, където Нинова е водач на листата на БСП. Хората се оплакаха от много нерешени проблеми.

"София е разделена на две скорости. Хората в Световрачене, Негован, Чепинци и Кубратово нямат канализация. Готовият проект за такава е бил отхвърлен, а Фандъкова е пренасочила парите към Банкя. Познайте защо? На 12 населени места и 5 квартала има само 4 полицаи. В цели села нощем светят само две лампи. Борисов постоянно се хвали колко добре управлявал България. Толкова добре, че по негово време сме последни по всички класации в Европейския съюз. Но вижте как е управлявана София, как живеят хората в крайните квартали. Това е недопустимо", заяви Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от Избори 2024
Днес е срокът за заявления за гласуване по настоящ адрес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И за децата вече е ясно, че набеденият за политически лидер Банкянски телоохранител е мажоретка на Шиши Сарайски. Какъв коефициент на интелигентност и морал трябва да има човек, за да гласува за подобен модел на управление ?
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Народа се пита защо БСП имаха морал да се оприличат с бандити на Възраждане, което беше политическа грешка, която ще се отплати на изборите...
103
2
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 седмици
До Анонимен: Коментарът ми, който не ви изнася е факт. Делата и документните материали, са минали служебно през ръцете ми. Никой друг не може да опише тези факти с дати, месеци и събития, за които делата са показателни. Както казах, БКП/"БСП" си приеха Закон за Давност и не понесоха отговорност, а делата събират прах в архива. На комунистическата БКП/"БСП" ще повярвам, когато изпратят децата си в Русия, не на запад, а сметките си обърнат в рубли, не в евро. БТрябва ни Закон за Лустрация!?!
102
3
 
13
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 седмици
Корнела Импексова, ведно с Румен Гечев и съпругата му, забрави участието им в приватизацията. Освен разграбването, ограбиха спестяванията и пенсионния фонд за 50г. на едно цяло поколение. Благодарение банковия фалит, по тяхно време бяха създадени кредитните милионери, групировките и днешните олигарси. "Случайна" грешка в закона от тях, Черепа се облагодетелства без данъци. Все пак е приятел на Орешарски, при когото фалира КТБ и не понесоха отговорност. Мястото им е зад решетките, а не в НС.
101
5
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 седмици
Точно видната приватизаторка Корнела Импексова да говори за Борисов е меко казано наглост. Разчитайки на късата памет забрави, че благодарение на Закона за Давност, не понесоха отговорност за разграбването, банковия фалит, приватизацията и фалита на държавата. След тях Борисов пое една обрана, с празна хазна държава и много неизгодни за България договори. Истината е, че Борисов е най-успешния Министър-Председател, който поведе България в правилната посока. Никой не е направил повече за Б-я.
100
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е истина, но изречена от лидера на БСП.....Когато последно управляваше БСП, преди да дойдат Герб, положението в България не беше много по-различно.
99
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре че е Борисов Нинова да се упражнява на негов гръб Отврат
98
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нинова а последните 4 год кой управлява и къде сме Нинова Лъжи лъжи лъжи продават само и само да се доберат до държавната трапеза Нинова колко години е в парламента мисионерка е само от заплати
97
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До не е вярно 81 При ГЕРБ никога не сме оглавявали класациите за ръст на доходи. Бяхме на дъното на класациите за заплати и пенсии. Най- бедните в ЕС.
96
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ ни забива на дъното, ама някой отвън яко крепи ББ. Друг е въпросът с фалшификацията по изборите. Нинова подкрепи ГЕРБ за връщането на хартиената бюлетина. Пак Нинова беше фалшива опозиция на ГЕРБ при управлението им преди 2022 год. Голям принос има Нинова за задържането на ГЕРБ толкова години на власт. Така че тя има най- малко основание да говори против ГЕРБ.
95
0
 
3
 
! Отговори
Шу Мфу Шите преди 3 седмици
до АА ДОБРЕ НИ БЕШЕ ; - Нещо нямаш връзка с реалността , бъркаш понятия като соц. и н.т.нар.демокрация ,десетилетия със столетия ! Но няма значение важното е да се nлюе по всичко що не е ГЕрП .За съжаление 80-те процента на проф.Христов за навсякъде - придворни лакеи ,меркантилни и алчни ,обслужващи задкулисието ,съзнателно или не ,очаквайки облаги от това ! Пък и имаме 500- годишен опит в това отношение ...
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До АлексИ кои са тези качествените, които изгони? Всички бяха на хранилка, тя просто им спря кранчето.
93
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 3 седмици
просто нинова :)
92
4
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Важното е да гласуват за ЕС и ценностите му... И както каза Борисов - само мачкане заслужават!
91
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Читавия народ избяга зад граница. Останаха само наркомани и роми.
90
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Исказала се Нинива и се гмурнала пак в светлото минало
89
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А най-последни сме в класациите през последните 4 години. Абсолютен погром се случи на държавата. Нинова да е по-справедлива.
88
0
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Може и така да е,но какво предлага БСП с др.Нинова начело.Изгони от партията повечето качествени кадри.Остави около себе си верни бездарници като др.Гечев-ликвидатора.Да приемем,че БСП спечели изборите.В БСП не останаха кадри,които са годни да управляват.
87
3
 
23
 
! Отговори
АА ДОБРЕ НИ БЕШЕ преди 3 седмици
ПРИ БСП БЯХМЕ ПЪРВИ В ЕВРОПА ВЪВ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ. 2 НА 2 С И БЕЗ ТОК, ПРАЗНИ МАГАЗИНИ, 4 ДОЛАРА ПЕНСИЯ, В 4 СУТРИНТА СЕ РЕДИШ НА ОПАШКА ЗА ХЛЯБ И КИСЕЛО МЛЕКО, ПРИ ЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ, ПОПОВ СИ ПЛАЩАХМЕ ВЕРЕСИИТЕ ОТ СССР И ТОШОВОТО ВРЕМЕ.
86
1
 
21
 
! Отговори
Госпожа лъжа преди 3 седмици
*** иска кеш поток. Да и дадем пътищата и колите. В крайна сметка и дадоха оръжието за Украйна.