Хитов автор на съдебни трилъри идва у нас

Световноизвестният американски писател Джон Лескроарт пристига на 30 март в България за премиерата на новата си книга "Клубът на Хънт",
27 мар 2006 12:10,
Световноизвестният американски писател Джон Лескроарт пристига на 30 март в България за премиерата на новата си книга "Клубът на Хънт", която излиза едновременно в САЩ и в Европа.

Той ще остане у нас няколко дни и ще се срещне с читатели в София и в Пловдив, оповестиха организаторите на посещението от издателство Весела Люцканова ООД.

Почитателите на Джон Лескроарт ще могат да вземат автографи на премиерата на "Клубът на Хънт", която е от 18 часа на 30 март в книжарницата на Хеликон бившето кино "Витоша"/.

На 31 март Лескроарт ще бъде и в книжарниците Пингвините /Ориндж/, на издателство "Труд" и "Буквите", а на 1 април има среща с фенове в Пловдив.

Лескроарт е преведен на 16 езика в 75 страни. Той е в класацията на "Ню Йорк таймс" за най-продавани автори, а според известния телевизионен водещ Лари Кинг в негово лице се е появил "най-добрият автор на трилъри".

На български са преведени бестселърите му "Тринайсетият съдебен заседател", "Неизбежно правосъдие", "Неоспоримо доказателство", "Вина", "Рекетът", "Нищо друго освен истината", "Право на милосърдие", "Предварително изслушване", "Клетвата", "Първият закон", "Адвокати на защитата", "Мотивът".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание