Турчинов: Властите в Крим са напълно нелегитимни!

"Те работят с пистолет, опрян в главата"
Обновена: 6 мар 2014 15:35 | 6 мар 2014 15:35, Анисия Иванова
96
Турчинов: Властите в Крим са напълно нелегитимни!
Олександър Турчинов. Снимка БТА

Проруските власти в украинския Кримски полуостров са нелегитимни и работят с пистолет, опрян в главата, заяви изпълняващият длъжността президент на Украйна Олександър Турчинов, цитиран от Ройтерс.

"Властите в Крим са напълно нелегитимни, както парламентът, така и правителството. Те са принуждавани да работят с пистолет, опрян в главата, всички техни решения са продиктувани от страх и са незаконни", каза Турчинов, цитиран от своя говорителка.

Още по темата
Тя каза, че по-късно през деня Турчинов ще направи изявление по развоя на събитията в Крим, чийто парламент днес гласува за присъединяване на автономната република към Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
1
 
! Отговори
болгар преди 10 години
Турчинов а ти легитимен ли си? Както разкриха вече информационните средства Турчинов е вербуван от преди 20 години от ЦРУ . Тези 5 милиарда от американските *** са били плащани на този БАНДЕРОС за да свали законно избраната влас в Украйна . В крайна сметка америкосите казаха че Кличко е *** боксюр а Тимошенко хитра крадла и си поставиха БАНДЕРОСА Турчинов . Е господа журналисти не ни давайте новини от лица който не са лигитимни ако американските и еро *** ги признават ние не ги приз
83
0
 
0
 
! Отговори
немам нерви преди 10 години
Целия майдан е за затвора ... то се видя кой наел снайперистите ,какво ли не прави човек да се докопа до властта .Не ми е ясно тоя евросъюз изобщо каква работа върши че да ги държи още тия самозванци !
82
2
 
0
 
! Отговори
оставка преди 10 години
До АнонименТурчинов е много по-легитимен от Янокович,който беше дискредитиран! Я не плюйте преди да се информирате малко повече комунисти такива!
81
1
 
1
 
! Отговори
alexander.rangelov.3 преди 10 години
Turchinov! Ti da ne bi da si legitimen....Orientirai se veche.Obama vi go nachuka ,ama mangite svurshiha .Nali! E sega si surbaite poparata !
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Турчин кога точно го избраха законно, че не си спомням
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя на снимката е легитимен само за гейСър и Вагин Орешков... И за Ебаго&сие, дето живеят в земята на Инките и Апахите, след като ги избиха почти до крак, а сега ги държат в резервати.Как един нелегитимен мушморок, пък бил той и крадец с олигархични мераци, ще решава дали са легитимни законно избраните власти в автономна държава?!Тоя шмекер трябва да е в затвора!
78
0
 
7
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Този на снимката не е ли еврейският поет авангардист Ефтим Сугарев, дегизиран като украински президент?
77
1
 
15
 
! Отговори
Любомир преди 10 години
Нелегитимна е баба ти, вие сте законно избраното правителство в Украйна нали, с вашите камъни по вашата глава. П.С. Вярвам и подкрепям Русия! Или поне ми се иска да вярвам в нея, друго не ми остана.
76
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щото вий сте легитимни! Наглост!
75
1
 
7
 
! Отговори
ха, ха......... преди 10 години
Ало, *** ги изгони , ако ти стиска.
74
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха.. нелегитимният Турчинов казал, че другите са нелегитимни...хахаха...
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пурим пурим е ще ядат децата курабийки на гой първо главата после краката и ще пеят хава нагила.В окрайната няма окраинци.Има евреи ,татари евреи и славянски гой
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А този е легитимен евреин какъвто е и оня другия и третия и йоско йосифов
71
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понеже Турчинов е много легитимен, та ръси мъдрости! Сигурно е "забравил", как с чужда помощ и платени снайперисти "легитимно" се наместиха във властта, на което май му викат въоръжен преврат и предателство против собствените държава и народ. А за превратаджиите присъдата е ясна!
70
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на този трябва да му резнат зелката и заврът в гъ.....ът му
69
2
 
35
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Крадеца, вика дръжте крадеца! А парламента в Киев как гласува!? Нали преди да падне мандалото в-у медиите на 22-ри 23-ти фвруари разбрахме как гласувате с картите на партията на регионите и със заплахи за живота и здравето на същите тези депутати и семействата им.
68
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората в Крим не искат снайперисти -платени евромайданци да ги избиват и да им режат главите , както стана в Киев! Затова -присъединяване към Русия!
67
3
 
40
 
! Отговори
868684 преди 10 години
А ти легитимен ли си бе *** такава?
66
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя да вземе да се скрие. Днес Крим каза, че иска да се върне в територията на Русия, но вече Донбас, Кузбас, Донецк ще последват Крим. Одеса няма да закъснее. Украйна остана едно мъничко парченце, което обаче не е интересно за западните господари на тройката окупатори.
65
1
 
38
 
! Отговори
стоян К. преди 10 години
В Крим работят с опряни пистолети, а Турчин-ов с опряни пачки с долари.

Спонсорирани публикации